Στο πλευρό του Τεν Κάτε τάχθηκε ο προπονητής της Σπάρτα, Γιόσεφ Χόβανετς, με αφορμή την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Ολλανδός τεχνικός.
«Ο Χενκ τεν Κάτε δεν χρειαζόταν να πει πολλά στη συνέντευξη μετά το τέλος του ματς, διότι τα περισσότερα τα είπε η ομάδα του μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή της», τόνισε στο «Goal» ο τεχνικός των Τσέχων για να συνεχίσει: «Εκανε αυτό που νόμιζε σωστό και ηττήθηκε, όμως στη ρεβάνς δυστυχώς για μας είδαμε το πόσο δυνατός είναι ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την ομάδα μου» υπογράμμισε ο Χόβανετς, ο οποίος «ψήφισε» Τεν Κάτε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση του Ολλανδού στη συνέντευξη Τύπου:
«Νομίζω ότι είναι άδικο να γίνεται τόσο σκληρή κριτική σε έναν προπονητή, ανεξάρτητα από το αν δουλεύει αισίως ένα χρόνο στην ομάδα, μόλις από το πρώτο επίσημο ματς» συμπλήρωσε ο Χόβανετς και επεσήμανε: «Οταν, λοιπόν, ένας προπονητής δέχεται τέτοια κριτική, που πολλές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί και ως κακόβουλη, είναι λογικό να αντιδρά έτσι. Εφόσον, λοιπόν, με ρωτάτε για το πώς θα χαρακτήριζα την αντίδραση του Τεν Κάτε, θα έλεγα ότι είμαι μαζί του!».
Πέμπτη 06 Αυγούστου 2009, 13:44
Γράφει: sportdog team