www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ Empty
14062010
ΔημοσίευσηSTOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ , ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ Hz.
ΠΑΛΕΨΤΕ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ :: Σχόλια

Απ: STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ
Δημοσίευση Δευ 14 Ιουν 2010, 16:17 από gipos13
Εμένα δεν με ενοχλούν πάντως....το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπουμε μπάλα έως τώρα και είναι πολύ πιο σπαστικό από τις βουβουζέλες!!!
abaddon
Δημοσίευση Δευ 14 Ιουν 2010, 18:39 από abaddon
gipos13 έγραψε:
Εμένα δεν με ενοχλούν πάντως....το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπουμε μπάλα έως τώρα και είναι πολύ πιο σπαστικό από τις βουβουζέλες!!!

Πως να παίξουν μπάλα ρε συ Κωστάκη με αυτό το βουητό μες το αυτί τους??!!Εγώ αν ήμουνα παίκτης θα σηκωνόμουνα να φύγω.Από την τηλεόραση το ακούω και θέλω να την πετάξω από το παράθυρο, φαντάσου να ήμουν εκεί κιόλας.
Δημοσίευση Δευ 14 Ιουν 2010, 22:59 από thanasis_
ενταξει μπορει να ειναι εκνευριστικες...αλλα αν ολοι εμεις ειμασταν εκει...και εμεις θα ειχαμε απο μια...οπως ςχουν και τοσοι φιλαθλοι...δεν ειναι μονο οι Αφρικανοι που τις χρησιμοποιουν. Λυση παντως υπαρχει...η φωνη στο mute η εστω αρκετα σιγα...ωστε απλα να ακουγεται καποιος ηχος απο την tv...το πολυ πολυ να μην ακουτε τα σχολια του Βερνικου και του Πουρουπουπου...αλλωστε τα σχολια αυτων ειναι πιο εκνευριστικα και απο τις βουβουζελες...
Δημοσίευση Δευ 14 Ιουν 2010, 23:23 από gipos13
abaddon έγραψε:
gipos13 έγραψε:

Πως να παίξουν μπάλα ρε συ Κωστάκη με αυτό το βουητό μες το αυτί τους??!!Εγώ αν ήμουνα παίκτης θα σηκωνόμουνα να φύγω.Από την τηλεόραση το ακούω και θέλω να την πετάξω από το παράθυρο, φαντάσου να ήμουν εκεί κιόλας.

EEE καλά ρε Στάθη επαγγελματίες παίκτες και να μην παίζουν λόγω βουβουζέλας?

Να το δεχτώ για μικροομάδες (για μας όχι) αλλά τώρα Άγγλοι,Γάλλοι,Ιταλοί,Ολλανδοί δεν μπορούν λόγω βουβουζέλας όταν καθημερινά τους βρίζουν τις μάνες και αποδίδουν???
Δημοσίευση Δευ 14 Ιουν 2010, 23:40 από YIANNIS090807
Αυτά να τα σκεφτόντουσαν οι μαλάκες που πήγαν και έδωσαν τη διοργάνωση στην Ν. Αφρική. Υπέροχη χώρα, αλλά μέχρι εκεί......
Πολιτική, μαλάκες της FIFA, δεν κάνεις με το ποδόσφαιρο!!!!!!!
Ειδικά σε ένα κράτος που το 80% του πλυθησμού ζει σε εξαθλίωση.
Ε, λοιπόν βουβουζέλες ρε παπάρες της οργανωτικής επιτροπής, που θέλετε και να τις απαγορέψετε.
Την επόμενη φορά, να δώσετε τη διοργάνωση στο Ιράν και να απαγορέψετε την μπούρκα στο γήπεδο.
Ξαναμανά μαλάκες!!!!!!!!

ΥΓ Πόσες φορές έγραψα τη λέξη μαλάκας? Τρεις μόνο? Λίγο είναι
ΥΓ2 Βουβουζέλα και πάλι βουβουζέλα. Κι αν πιάσει και το κόλπο του Ακη......
abaddon
Δημοσίευση Τρι 15 Ιουν 2010, 00:30 από abaddon
Αααααααχ υπεράνω μου γίνατε όλοι....Που ξανακούστηκε Μουντιάλ αντί να το έχω στην τσίτα των ήχο να το έχω στο mute...Ε ρε κατάντιες.......Άμα γίνει το Μουντιάλ στην Ελλάδα να κατεβούμε ο καθένας με ένα κλαρίνο, σούβλες στα ημίχρονα, να πετάμε γαρύφαλα αντί για χαρτάκια και η Δόμνα Σαμίου να σέρνει το χορό...Α ρε κουλτούρα που σας χρειάζεται γαμώ τις βουβουζέλες μου μέσα..... lol!
Δημοσίευση Τρι 15 Ιουν 2010, 16:28 από thanasis_
Σταθη...γελιο θα ειχε τετοιο σεναριο...την εφη θωδη γιατι αφηνεις απεξω ομως χαχαχα Παντως τα παραπονα μπορουν να στραφουν προς τη ΝΕΤ...γιατι θα μπορουσαν να ρυθμισουν τον ηχο...ωστε οι βουβουζελες να μην ακουγονται τοσο πολυ, οπως εχουν κανει οι Αγγλοι
Δημοσίευση Τρι 15 Ιουν 2010, 20:33 από YIANNIS090807
Στάθη δεν το παίζουμε υπεράνω, ούτε γουστάρουμε τις βουβουζέλες.
Το θέμα είναι ότι αφού οι παπαρομαλάκες αποφάσισαν να δώσουν εκεί την διοργάνωση, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να βλέπουμε έναν διαφορετικό......πολιτισμό...

STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» STOP στο... Αθήνα - Πόλη!
» Στις 22/11 το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
» Για πάντα στις καρδιές μας
» Απαντήσεις στις απορίες
» ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: