Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
14062010
STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ , ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ Hz. ΠΑΛΕΨΤΕ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ.
Εμένα δεν με ενοχλούν πάντως....το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπουμε μπάλα έως τώρα και είναι πολύ πιο σπαστικό από τις βουβουζέλες!!!
Πως να παίξουν μπάλα ρε συ Κωστάκη με αυτό το βουητό μες το αυτί τους??!!Εγώ αν ήμουνα παίκτης θα σηκωνόμουνα να φύγω.Από την τηλεόραση το ακούω και θέλω να την πετάξω από το παράθυρο, φαντάσου να ήμουν εκεί κιόλας.
ενταξει μπορει να ειναι εκνευριστικες...αλλα αν ολοι εμεις ειμασταν εκει...και εμεις θα ειχαμε απο μια...οπως ςχουν και τοσοι φιλαθλοι...δεν ειναι μονο οι Αφρικανοι που τις χρησιμοποιουν. Λυση παντως υπαρχει...η φωνη στο mute η εστω αρκετα σιγα...ωστε απλα να ακουγεται καποιος ηχος απο την tv...το πολυ πολυ να μην ακουτε τα σχολια του Βερνικου και του Πουρουπουπου...αλλωστε τα σχολια αυτων ειναι πιο εκνευριστικα και απο τις βουβουζελες...
Εμένα δεν με ενοχλούν πάντως....το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπουμε μπάλα έως τώρα και είναι πολύ πιο σπαστικό από τις βουβουζέλες!!!
Πως να παίξουν μπάλα ρε συ Κωστάκη με αυτό το βουητό μες το αυτί τους??!!Εγώ αν ήμουνα παίκτης θα σηκωνόμουνα να φύγω.Από την τηλεόραση το ακούω και θέλω να την πετάξω από το παράθυρο, φαντάσου να ήμουν εκεί κιόλας.
EEE καλά ρε Στάθη επαγγελματίες παίκτες και να μην παίζουν λόγω βουβουζέλας?
Να το δεχτώ για μικροομάδες (για μας όχι) αλλά τώρα Άγγλοι,Γάλλοι,Ιταλοί,Ολλανδοί δεν μπορούν λόγω βουβουζέλας όταν καθημερινά τους βρίζουν τις μάνες και αποδίδουν???
Αυτά να τα σκεφτόντουσαν οι μαλάκες που πήγαν και έδωσαν τη διοργάνωση στην Ν. Αφρική. Υπέροχη χώρα, αλλά μέχρι εκεί...... Πολιτική, μαλάκες της FIFA, δεν κάνεις με το ποδόσφαιρο!!!!!!! Ειδικά σε ένα κράτος που το 80% του πλυθησμού ζει σε εξαθλίωση. Ε, λοιπόν βουβουζέλες ρε παπάρες της οργανωτικής επιτροπής, που θέλετε και να τις απαγορέψετε. Την επόμενη φορά, να δώσετε τη διοργάνωση στο Ιράν και να απαγορέψετε την μπούρκα στο γήπεδο. Ξαναμανά μαλάκες!!!!!!!!
ΥΓ Πόσες φορές έγραψα τη λέξη μαλάκας? Τρεις μόνο? Λίγο είναι ΥΓ2 Βουβουζέλα και πάλι βουβουζέλα. Κι αν πιάσει και το κόλπο του Ακη......
Αααααααχ υπεράνω μου γίνατε όλοι....Που ξανακούστηκε Μουντιάλ αντί να το έχω στην τσίτα των ήχο να το έχω στο mute...Ε ρε κατάντιες.......Άμα γίνει το Μουντιάλ στην Ελλάδα να κατεβούμε ο καθένας με ένα κλαρίνο, σούβλες στα ημίχρονα, να πετάμε γαρύφαλα αντί για χαρτάκια και η Δόμνα Σαμίου να σέρνει το χορό...Α ρε κουλτούρα που σας χρειάζεται γαμώ τις βουβουζέλες μου μέσα.....
Σταθη...γελιο θα ειχε τετοιο σεναριο...την εφη θωδη γιατι αφηνεις απεξω ομως χαχαχα Παντως τα παραπονα μπορουν να στραφουν προς τη ΝΕΤ...γιατι θα μπορουσαν να ρυθμισουν τον ηχο...ωστε οι βουβουζελες να μην ακουγονται τοσο πολυ, οπως εχουν κανει οι Αγγλοι
Στάθη δεν το παίζουμε υπεράνω, ούτε γουστάρουμε τις βουβουζέλες. Το θέμα είναι ότι αφού οι παπαρομαλάκες αποφάσισαν να δώσουν εκεί την διοργάνωση, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να βλέπουμε έναν διαφορετικό......πολιτισμό...
Δευ 14 Ιουν 2010, 16:17 από gipos13