www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 Empty
18092009
ΔημοσίευσηΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9

Ποιος είδε τον Παύλο Γιαννακόπουλο και δεν τον
φοβήθηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Γαλατάσαραϊ στην
πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ και «αφεντικό» της
ΚΑΕ δε μίλησε πολύ, αλλά μια κουβέντα του ήταν αρκετή για να ανάψει εκ
νέου φωτιές στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού». «Μια ομάδα ανθρώπων
ξεφτίλισε το όνομα Παναθηναϊκός», αρκέστηκε να πει έντονα φορτισμένος.

Σε πιο ήρεμο ο τόνο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε: «Με ενόχλησε η τρύπια άμυνα».

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΠΙΣΗΣ......ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ .....ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.....ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΩΝ...ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ....ΔΙΝΩ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ???ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΡΑ...ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΕΣΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.......ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.....ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...ΤΗ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΙΩΣ......

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ
10 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ........ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑ...
ο Νίκος Πατέρας ήταν φανερά εκνευρισμένος, αφού ο Παναθηναϊκός
παρουσιάστηκε ανέτοιμος και χωρίς συγκέντρωση απέναντι στη Γαλατασαράϊ.
Μάλιστα, στις δηλώσεις του έκανε λόγο για λάθη... βλακείες: "Ακόμη
δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Όμως,
πρέπει να διορθώσουμε τις βλακείες που κάναμε και πιστεύω ότι θα
είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη και το πρωτάθλημα που είναι και ο πρώτος
στόχος για φέτος. Τα λάθη δεν είναι δική μου δουλειά να τα βρω, αλλά
του προπονητή
".
ΥΣ.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΒΓΕΝΟ.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ (ΤΗΣ
ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ) ΓΙΑ ΜΕΝΑ......ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΦΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
ΑΗΔΙΑ........
ΥΣ1. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΝ
ΔΟΜΑΖΩΝ ΚΛΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΙΚΡΙΑ.......ΑΛΛΑ ΤΩΝ
ΚΟΝΤΩΝ????????????

ΥΣ2 ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ
ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟ........ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΗ ΦΟΡΑΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ......

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ  ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 115438photolonelytravel

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ....ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ.........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Τρι 22 Σεπ 2009, 06:45, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9 :: Σχόλια

Βγήκαν όλοι σαν τα σαλιγκάρια. Στο sport μπήκα λίγο και βγήκα αμέσως γιατί αν έμενα λίγο ακόμα θα τους έστελνα όλους στον γερο-διάολο με τις μαλακίες που διάβαζα. Σήμερα όλοι οι πουθενάδες εφταροσυλλέκτες μου χουν βγει και μου το παίζουν ευρωπαίοι. Εγώ δεν ξέρω ποιος στ'ανάθεμα φταίει, αλλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να πάω για πρωτάθλημα και να μου κάνουν πλάκα οι κάθε Τσέχοι και οι κάθε κωλότουρκοι. Δε θα γίνουμε περίγελος επειδή "το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός". Πλήρες γ#%$%$ο ρόστερ με πολλές λύσεις έχουμε, όποιος κουράζεται πάγκο, ΤΕΛΟΣ!!Από τα νεύρα μου δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Νίκη με Δυναμό την άλλη αγωνιστική γιατί εμείς δεν είμαστε γαύρος να χαιρόμαστε με καλές εμφανίσεις και τιμητικά σκορ.Κάποιοι μόχθησαν να φτιάξει αυτός ο σύλλογος ένα καλό όνομα στην Ευρώπη.Δεν θα το χαλάσουν κάποιοι άλλοι με το να γίνονται ερμαιο του κάθε ανύπαρκτου Ρουμάνου ή δεν ξέρω κι εγώ ποιου.
Ζιλμπέρτο Σίλβα:
Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους "πράσινους". Έχασε πολλές μονομαχίες
και μια καλή ευκαιρία στην επανάληψη.
Αρκέστηκε σε κοντινές πάσες και δεν
προώθησε το παιχνίδι. Τον χρειάστηκε ο
Παναθηναϊκός αλλά δεν ήταν παρών.

ΣΤΑΘΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ...ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΦ Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.......Η ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΕΤΟΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ......ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΙΖΩ ΕΝΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ......ΑΜΑΝ ΠΙΑ.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Παρ 18 Σεπ 2009, 08:47, 1 φορά
Τα ήξερα εγώ από χθες Θανάση τι θα δουν τα μάτια μου σήμερα. Ο καθένας θα γράψει την @@ του και όλα μια χαρά. Ο γαύρος έγινε ως δια μαγείας πάλι ομαδάρα, ο Κάτε και ο Σίλβα φταίνε πάλι για όλα και ο Καραγκούνης μην αγγίζετε, απαγορέυεται η κριτική. Τα ξέρουμε, τα έχουμε ζήσει και θα τα ξαναζήσουμε πολλές φορές όσο αυτή η ομάδα αδικεί τον εαυτό της και επιτρέπει, χωρίς λόγο για μένα με βάση την ποιοτητά της, να έρχονται τέτοια αποτελέσματα.Να σκυλιάσουν οι παίκτες και να πατάνε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό! Αφού μπορούν, τι τους σταματάει και τους συγκρατεί και δεν το κάνουν και μπαίνουν τόσο υποτονικοί σε κάθε ματς? Όταν κυνηγάς το σκορ από νωρίς, πάνε τα συστήματα, πάνε οι ψυχολογίες, πάνε όλα. Ας προηγηθούμε κι εμείς μια φορά πριν το 10λεπτο και τι στον κόσμο.......
abaddon έγραψε:
Τα ήξερα εγώ από χθες Θανάση τι θα δουν τα μάτια μου σήμερα. Ο καθένας θα γράψει την @@ του και όλα μια χαρά. Ο γαύρος έγινε ως δια μαγείας πάλι ομαδάρα, ο Κάτε και ο Σίλβα φταίνε πάλι για όλα και ο Καραγκούνης μην αγγίζετε, απαγορέυεται η κριτική. Τα ξέρουμε, τα έχουμε ζήσει και θα τα ξαναζήσουμε πολλές φορές όσο αυτή η ομάδα αδικεί τον εαυτό της και επιτρέπει, χωρίς λόγο για μένα με βάση την ποιοτητά της, να έρχονται τέτοια αποτελέσματα.Να σκυλιάσουν οι παίκτες και να πατάνε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό! Αφού μπορούν, τι τους σταματάει και τους συγκρατεί και δεν το κάνουν και μπαίνουν τόσο υποτονικοί σε κάθε ματς? Όταν κυνηγάς το σκορ από νωρίς, πάνε τα συστήματα, πάνε οι ψυχολογίες, πάνε όλα. Ας προηγηθούμε κι εμείς μια φορά πριν το 10λεπτο και τι στον κόσμο.......
.....ΣΤΑΘΗ ΔΕ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ......ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΑΟΚ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΤ ΑΛΛΑ ) ΕΓΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.....
Δεν νομιζω οτι θα αρεσε ουτε στο Θαναση ουτε στον Παυλο να ειπωθει μια τετοια δηλωση απο ανθρωπους της ΠΑΕ σε μια ενδεχομενη ηττα του ΠΑΟ στη Eurolegue. Ολοι πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε Παναθηναικος! Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σχολιαζει την ομαδα αρνητικα οση πικρα και αν εχει! Ενας λογος παραπανω να μην γινονται αρνητικα σχολια για την ομαδα απο τους ιδιους τους μετοχους! Αν αυτα λενε οι μετοχοι οι αντιπαλοι τι πρεπει να πουν?? Αν ο Θανασης και ο Παυλος εχουν αντιρρησεις ας αγορασουν την Παε που ειναι λαικη απαιτηση εδω και χρονια και ας κανουν κουμαντο αυτοι! Αλλα δεν το κανουν...... γιατι αραγε?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΙΛΕΝΙΚΩΝΑ....(ΛΑΘΟΣ) ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ.....ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ....ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΟΝΤΩΝ....
Cisse έγραψε:
Δεν νομιζω οτι θα αρεσε ουτε στο Θαναση ουτε στον Παυλο να ειπωθει μια τετοια δηλωση απο ανθρωπους της ΠΑΕ σε μια ενδεχομενη ηττα του ΠΑΟ στη Eurolegue. Ολοι πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε Παναθηναικος! Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σχολιαζει την ομαδα αρνητικα οση πικρα και αν εχει! Ενας λογος παραπανω να μην γινονται αρνητικα σχολια για την ομαδα απο τους ιδιους τους μετοχους! Αν αυτα λενε οι μετοχοι οι αντιπαλοι τι πρεπει να πουν?? Αν ο Θανασης και ο Παυλος εχουν αντιρρησεις ας αγορασουν την Παε που ειναι λαικη απαιτηση εδω και χρονια και ας κανουν κουμαντο αυτοι! Αλλα δεν το κανουν...... γιατι αραγε?

ΣΩΣΤΟ......ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????????
θα ήθελα να δω την ΠΑΕ πιο επαγγελματική και ας βάλουν κάποιον σπόκσμαν να μιλάει για λογαριασμό τον πολυμετοχικών αφού σκεφτούνε πρώτα τι λένε και ποσο κακό κάνουν. Τώρα ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και είδαν το παιχνίδι και τους παίχτες που έφεραν, λόγου χάρη τον marino τονοποίο πείραν πριν λίγες εβδομάδες, άρα ας συμμεριστούν και τα λάθη τα δικά τους όλοι τους. Το ότι οι sgeries τα φέρνουν έτσι και υπάρχουν ατυχες στιγμές, λάθη neon παιχτών, παιχτών που υποτίθεται ότι είναι βετεράνοι και δεν το βγάζουν μέσα στο γήπεδο, φαίνεται ότι δεν το βλέπουν. Το ότι θα κάνει λάθη ο kate είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλα δεν νομίζω ότι τα λάθη του είναι που χάνουμε παιχνίδια. Ο άνθρωπος δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίχτες που εμείς οι ήδη τον κράζουμε όταν δεν τους βάζει να παίζουν. Το ότι δεν αρπάξανε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και το ότι ένα σαριεγι την μια ένας βυτρα την άλλη η ένα σπυρόπουλος, η ένας ματός η κάποιος κάντε κάνουν γκάφες και κοστίζουν στην ομάδα πριν καν μπει στο παιχνίδι, αυτό πως περιμένεις να το φτιάξει. έδειξε κλέιτον αλλα τον κρατήσανε και ας μην προσφέρει στην ομάδα, το ίδιο με μάτζιο, το ίδιο με τζιώλη. Προσπαθεί να καθαρίσει την ομάδα από τους τουρίστες, προσπαθεί να κράτηση στο πάγκο τους γκαφατζήδες αλλα οι πρώην παγκίτες που έβαλε στην θέση τους κάνουν εκ νέου γκάφες. Πως διορθώνεις την gatnemia της τελευταίας δεκαετίας. Πως να το κανεις αυτό όταν πρέπει να πολεμάς τους πάντες από διοικούντες,δημοσιογράφους μέχρι τους και δικού σου φιλάθλους. Δεν με νοιάζει τη κάνουν οι άλλες ομάδες αν κερδίζουν η χάνουν η αν παίζουν η δεν παίζουν καλο ποδόσφαιρο. με νοιάζει μονο τη κάνει η ομάδα μου την οποια την υποστηρίζω στις χαρες και στις λύπες. Με πολυμετοχικούς και με μονάρχες, με γήπεδο και χωρίς, με παίχτες αστερια η μπαλαρίνες. Υποστηρίζω την ομάδα ώστε να βγει από αυτό το αδιέξοδο με ανεβασμένο ηθικό και να πάει μπροστά ώστε και τα πρωταθλήματα να έρθουν και οι πορείες στην ευρώπη και τα ευρωπαϊκά τρόπαια. Υποστηρίζω και κάνω υπομονή όσο πάρει από την στιγμή που βλέπω ότι γίνετε προσπάθεια και θα φωνάξω η θα κράξω όταν δω ότι δεν κινητέ τίποτα, ότι η ομάδα είναι στάσιμη, ότι δεν φέρνουν παίχτες, όταν πρέπει όχι όταν προσπαθούν και αγωνίζονται να την ανεβάσουν. Γίαυτό ας αφήσουμε την γκρίνια και ας υποστηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε θα κάνουμε αποσβήσει και θα ρίξουμε ευθύνες και θα ζητήσουμε να κάνουν τις διόρθωσης που χρειάζεται.
Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος μίλώντας στον Sentra 103,3 αποσαφήνισε τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι.

Π.Γιαννακόπουλος: "Ξεφτίλισαν το όνομα του Παναθηναϊκού"

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο κ. Γιαννακόπουλος, σχετικά με τις δηλώσεις του: "Αυτό που είπα αυτό εννοώ. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα χθες από την ομάδα. Αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να σκέφτονται που παίζουν. Αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου πρέπει. Αυτό αφορά όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εγώ αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θα είμαι ευτυχής αν έβλεπα να προοδεύει και να επιτυγχάνει τους στόχους του. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου αγωνίζεται. Από κει και πέρα είναι είτε επιτυχία είτε αποτυχία. Κανείς μηδενός εξαιρουμένου δεν μπορεί να διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού. Θέλω να πρωταγωνιστεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, εμείς σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε. Το όνομα παραμένει. Είναι απαράδεκτο να διασύρεται το όνομα του Παναθηναϊκού".
Εγώ θα σταθώ λίγο σε ένα προηγούμενο ποστ του Στάθη , το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...Δεν με νοιάζει φυσικά τι λένε οι περίγελοι της Ευρώπης γαύροι , αλλά από την άλλη , ο Παναθηναϊκός μας έχει καλομάθει με τις καλές του ευρωπαϊκές εμφανίσεις και πορείες που μας ξενίζει ιδιαίτερα τώρα που δεν πάει καλά...Πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι για όλους , προπονητή,παίκτες και διοίκηση...Η ομάδα δεν παίζει καθόλου καλά , αν και ο προπονητής είναι 16 μήνες στο τιμόνι της...Ούτε εγώ θέλω να βλέπω τον οποιονδήποτε να έρχεται μέσα στο ΟΑΚΑ και να μου ρίχνει τριάρα.Δηλαδή τι θα πει "αυτοσκοπός το πρωτάθλημα ;"...Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ευρωπαϊκή αξιοπρέπεια ; Θέλετε να γίνουμε και εμείς γαύροι (οι οποίοι όμως ψοφάνε για ευρωπαϊκή διάκριση και ας μη το λένε,εδώ πέρυσι πέρασαν έναν γύρο και έκαψαν τον Πειραιά) ; Με οποια σοβαρή ομάδα παίξαμε χάσαμε με τα χέρια κάτω και πανεύκολα...Τρία από τη Σπάρτα , 5 συνολικά από Ατλέτικο και άλλα 3 από τη Γαλατά , ήμαρτον ρε παιδιά , ο Παναθηναϊκός είμαστε , δεν γουστάρω γαυροποίηση και ας το επιθυμούν κάποιοι παράγοντες και δημοσιογράφοι συγκεκριμένων εφημερίδων...Ας ξυπνήσουν λοιπόν όλοι και να πάψουμε και εμείς να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα όπως κάνουμε συνέχεια...Αυτό που έγινε με τον Γκαλίνοβιτς χθες ήταν απαράδεκτο , απορώ πώς δεν κατηγορήσαμε και το Βύντρα με τον Τζιόλη , ήμαρτον πια σε αυτήν την ομάδα να την πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για τις μαλακίες άλλων...
Όσο για τον Παύλο,δικαιούται για να ομιλεί , ακόμα περισσότερο τώρα που έχει βάλει και κάποια χρήματα (λίγα κατ'εμέ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα,εξάλλου δεν είμαι στην τσέπη του) , αλλά όλοι οι διοικούντες πρέπει να συσσωρεύσουν την αγανάκτησή τους προς τα μέσα,δηλαδή να βοηθήσουν την ομάδα και όχι να της δημιουργούν προβλήματα με τις συνεχείς δηλώσεις τους στον Τύπο ...Μα δεν βλέπουν οι ίδιοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων είναι εχθρική προς τον Παναθηναϊκό και φόλα προσκείμενη στον Κόκκαλη ;
Διαβάζοντας επίσης λίγο τα πρωτοσέλιδα , διαπιστώνω κι εγώ ότι ο Καραγκούνης π.χ. πάλι τη βγάζει αναίμακτα (τι σου κάνουν οι δημόσιες σχέσεις και οι φιλίες με τον Καρπετόπουλο) ενώ τα ακούει ο Ζιλμπέρτο που ήταν από τους φιλότιμους παίκτες χθες...Φυσικά είχε έντονη συνομιλία με τον Κάρα και αυτό πρέπει να το πληρώσει...Πού φτάσαμε , να έχουμε μέσα στην ομάδα τσιφλικάδες που νομίζουν ότι τους ανήκει η τεράστια ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός...
«Διέσυραν το όνομα του Παναθηναϊκού

Παρασκευή 18/09/09Με
αφορμή την άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκου κόντρα στην Γαλατασαράϊ την
Πέμπτη (17/09) για την πρεμιέρα του Europa League, o Παύλος
Γιαννακόπουλος μίλησε σε ελληνικό ραδιοφωνικό μέσο, τονίζοντας πως η
εικόνα της ομάδας ήταν απαράδεκτη και πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα
να διασύρει το όνομα του συλλόγου.

«Hταν απαράδεκτη η εικόνα χθες από την ομάδα. Αυτοί που αγωνίζονται
πρέπει να σκέφτονται που παίζουν. Αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό
κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου πρέπει», ανέφερε
χαρακτηριστικά ο μέτοχος της Πράσινης ΠΑΕ στον «Sentra fm» ενώ
παράλληλα προχώρησε σε κάποιες διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που έκανε
μετά το τέλος του αγώνα με τους Τόυρκους όπου και ανέφερε πως μια ομάδα
ανθρώπων ξεφτίλισε το όνομα του συλλόγου:

«Αυτό που είπα αυτό εννοώ. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα χθες από την ομάδα.
Αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να σκέφτονται που παίζουν. Αναφέρομαι μόνο
στο αγωνιστικό κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου
πρέπει. Αυτό αφορά όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εγώ
αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θα είμαι ευτυχής αν έβλεπα να προοδεύει και
να επιτυγχάνει τους στόχους του.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου αγωνίζεται. Από κει και
πέρα είναι είτε επιτυχία είτε αποτυχία. Κανείς μηδενός εξαιρουμένου δεν
μπορεί να διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού. Θέλω να πρωταγωνιστεί. Ο
Παναθηναϊκός έχει ιστορία, εμείς σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε. Το
όνομα παραμένει. Είναι απαράδεκτο να διασύρεται το όνομα του
Παναθηναϊκού».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.......Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ?????ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ....
Να τα κόψει αυτά ο Καραγκούνης γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνει το μαύρο πρόβατο, ο κόσμος είναι στερημένος από τίτλους και βράζει. Καλά του τα είπαν και ο Σίλβα και ο Λέτο, ακόμα και ο Νίνης. Τέλος τα πρόσωπα, όλοι θα αποδεικνύουν στο χορτάρι τι σκατά μπορούν να κάνουν. Γκαρίζανε διάφοροι για τον Λάζαρο και γιατί δεν παίζει ο Λάζαρος. Να ορίστε παίζει.Που σκατά είναι ο Λάζαρος στο γήπεδο? Στα @@ τι προσόντα έχει, δεν θα τον βάλουμε σε βιτρίνα ούτε θα συγκρίνουμε στατιστικά λες και παίζουμε υπερατού!! Στο χορτάρι τα βγάζει? Αν όχι ΕΞΩ!! Έχουμε τον άλλο, όπου στημένη φάση, σε όποια θέση και να είναι, τσουπ τρέχει. Στα σκουπίδια το στημένο.....Να πάρει θέση ο Κάτε αν έχει κι αυτός @@!!! Αριστερά τα στημένα Λέτο, δεξιά ο Νίνης!!Δεν θα παίζουμε εδώ!! Αρκετά παίζουν διάφοροι με τα νεύρα μας!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ....ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ...ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Παρ 18 Σεπ 2009, 15:46, 1 φορά
«Φτάνει πια»

Παρασκευή 18/09/09

Την δήλωση του Παύλου Γιαννακούπουλου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ, σχολίασε ο Νικόλας Πατέρας. «Ο Παναθηναϊκός δεν ξεφτιλίζεται επειδή έχασε έναν αγώνα από λάθη και ατυχία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νικολά Πατέρα στα «Πράσινα Νέα»

- Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε χθες μετά το παιχνίδι, ότι μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται Παναθηναϊκός -διευκρίνισε βεβαίως ότι αναφερόταν στους παίκτες και τον προπονητή- ξεφτίλισαν το όνομα του Παναθηναϊκού. Συμμερίζεστε την άποψη του;

«Όχι δεν συμμερίζομαι την άποψη του Παύλου. Ο Παναθηναϊκός δεν “ξεφτιλίζεται” επειδή έχασε ένα αγώνα από λάθη και ατυχία, όσο και αν μας πείραξε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός διασύρεται πρώτα και πάνω από όλα από τη συνεχή εσωστρέφεια. Φτάνει πια».

- Πιστεύετε ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο Europa League;

«Αστειεύεστε; Φυσικά και μπορεί.

Πέρσι στον όμιλο του Champions League στον πρώτο γύρο είχαμε μόλις ένα βαθμό ενώ είχαμε χάσει με 3-1 από την Ανόρθωση. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά καταφέραμε και πετύχαμε μια συνολικά σπουδαία πορεία γιατί στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι και γιατί η ομάδα είχε την ποιότητα να το πετύχει. Φέτος έχουμε ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αγωνιστικά και γι αυτό δεν πρέπει να απογοητεύεται κανείς μας, αλλά να πιστεύει στην ομάδα όπως ο κόσμος της που χθες χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα.

Καλώ όλους τους Παναθηναϊκούς να στηρίξουν την ομάδα μας και τις προσπάθειες μας σε μια χρονιά που έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι πετυχημένη».

- Σήμερα εκδόθηκε και η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, πως σχολιάζετε αυτή την εξέλιξη;

«Αυτή είναι η σημαντική είδηση της ημέρας για τον Παναθηναϊκό. Η έκδοση της οικοδομικής άδειας σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη και ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όσους εργάζονται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για την πραγματοποίηση αυτού του οράματος. Ευελπιστούμε, στο εξής όλα να προχωρήσουν απρόσκοπτα, ώστε σύντομα ο Παναθηναϊκός να μπει στο σπίτι του κάτι που θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση».

sportnet.gr
Εξέφρασα αυτό που αισθάνθηκα...

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει κάποια καρέκλα στον Παναθηναϊκό ενώ ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι «εγώ είμαι ένας από τους χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πικράθηκαν, Και γι αυτό έκανα αυτή τη δήλωση».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Παύλος Γιαννακόπουλος

«Είμαι όσο καλά μπορεί να είναι κανείς μετά το χθεσινό στραπάτσο του Παναθηναϊκού. Τι μπορούμε να κάνουμε. Θα το πιούμε και αυτό το ποτήρι».

Θεωρείτε λοιπόν, ό,τι έτσι όπως το είπατε, ξεφτιλίστηκε μια ομάδα, μια ιστορία ολόκληρη;

Μα βέβαια. Ήταν Παναθηναϊκός αυτός που αγωνίσθηκε χθες; Δεν ήταν Παναθηναϊκός. Ήταν ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού, για να μην πω κάποια αντιγραφή του σωστού Παναθηναϊκού».

Που οφείλετε αυτή η ιστορία και ο Παναθηναϊκός εμφανίσθηκε έτσι;

«Δεν ξέρω. Σε ειδικά θέματα δεν μπορώ να σας απαντήσω. Αυτό είναι υπόθεση που αφορά αυτούς τους αρμόδιους που έχουν ευθύνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Είστε ένα κομμάτι της πολυμετοχικότητα. Τι έχετε να πείτε προς όλους αυτούς που ενδεχομένως να πουν ό,τι ,μπορεί να βάζετε λάδι στη φωτιά σε μια χρονική περίοδο τέτοια. Εσείς πως απαντάτε;

«Δεν βάζω κανένα λάδι στην φωτιά. Εξέφρασα απλώς αυτό που αισθάνθηκα. Και πάντοτε έχω σαν αρχή να λέω αυτό που πιστεύω. Εγώ δεν έχω να πω τίποτε ψέματα. Είπα αυτό που πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω».

Τι προτίθεστε να κάνετε πρόεδρε από εδώ καις το εξής;

«Αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Αυτοί που έχουν το αρμόδιο τμήμα να βρούνε την λύση του προβλήματος».

Είστε και εσείς μέρος αυτής της πολυμετοχικότητας.

«Όταν μπήκα στον Παναθηναϊκό δήλωσα ό,τι δεν είχα, δεν έχω, ούτε θέλω να έχω οποιαδήποτε καρέκλα ή οποιοδήποτε θώκο μέσα στον Παναθηναϊκό. Τονίζω και πάλι, όπως στεναχωρηθήκανε χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό άλλο τόσο στεναχωρήθηκα και εγώ».

Θα συνεχίσετε να ασκείτε την κριτική σας από την θέση την οποία έχετε;

«Εγώ είμαι περίπου 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έλεγα, λέω και θα συνεχίσω να λέω αυτό που πιστεύω. Δυστυχώς χθες, ο Παναθηναϊκός ήταν έρμαιο του εαυτού του».

Πιστεύετε ό,τι έχει αυτή η ομάδα δυνατότητες για να κάνει κάτι καλύτερο στο μέλλον;

«Βεβαίως. Για αυτό είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό, για αυτό κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε, για να δείξει ο Παναθηναϊκός τον πραγματικό του εαυτό. Ο Παναθηναϊκός χθες, δεν είχε καμία σχέση με τον πραγματικό Παναθηναϊκό».

Είστε διατηρημένοι να βάλατε κι άλλο δηλαδή το χέρι στην τσέπη;

«Αυτά είναι άλλα θέματα. Με ρωτάτε για θέματα της ομάδας. Μην με ρωτάτε για θέματα τα οποία ούτε ξέρω, ούτε θέλω να ξέρω».

Είστε στις συνειδήσεις του κόσμου είναι η αλήθεια, στις καρδιές των ελλήνων φιλάθλων και των φίλων του Παναθηναϊκού. Πολλοί λένε ό,τι υπάρχει διαφορά στο μπάσκετ με το ποδόσφαιρο. Τι διαφορετικό δηλαδή, μπορεί να γίνεται;

«Άλλο άθλημα το ένα άλλο άθλημα το άλλο. Αυτό το άθλημα το διοικούν ορισμένοι, το άλλο άθλημα το διοικούν άλλοι. Δεν μπορεί να γίνει κανένας παραλληλισμός».

Δηλαδή είναι θέμα διοίκησης από ό,τι μας λέτε το πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού;

«Δεν είναι θέμα διοικητικό. Αυτοί που έχουν τα γένια έχουν και τα χτένια. Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτοί που έχουν τις αρμοδιότητες να βρουν τη λύση του προβλήματος».

Πολλοί αναρωτιούνται ποιοι είναι αυτοί εν τέλει;

«Αυτοί που διευθύνουν το αθλητικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Στο μπάσκετ είναι ξεχωριστά από αυτούς που διευθύνουν το ποδοσφαιρικό. Αυτοί που έχουν διευθύνει το ποδοσφαιρικό να βρουν την άκρη του προβλήματος. Εμείς και εγώ προσωπικά, θα είμαι στη διάθεση τους για να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο αρκεί να φέρουν τον Παναθηναϊκό στην θέση που του αξίζει».

Θεωρείτε ό,τι οι επιλογές που έγιναν στο θέμα του προπονητή, στο θέμα του τεχνικού διευθυντή δεν ήταν ενδεδειγμένες;

«Δεν ξέρω και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Το μόνο που λέω είναι αυτοί που διευθύνουν να βρουν την λύση του προβλήματος».

Σύμφωνα με αυτά που ακούμε, ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη βραδιά δέχθηκε τρία γκολ σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Αυτό πως μπορεί να συνάδει με την ιστορία του συλλόγου;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αρχαιότερα σωματεία στην Ελλάδα και πρέπει να βρει τον δρόμο του. Ο δρόμος του Παναθηναϊκού είναι να πρωταγωνιστεί σε όλους τους αγώνες που συμμετέχει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τον δρόμο του, να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όποιον τομέα κι αν αγωνίζεται. Κι εγώ είμαι ένας από τους χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πικράθηκαν. Και γι αυτό έκαναν αυτή τη δήλωση. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουν και να δουν ό,τι δεν εκπροσωπούν τον εαυτό τους μόνο αλλά εκπροσωπούν και τη μεγάλη φανέλα του Παναθηναϊκού η οποία έχει ιστορία πάνω από 100 χρόνια».

gazzetta.gr
Τελικά ο Παυλούλης θα μας κάνει να ξεχάσουμε τη μεγάλη προσφορά στο μπάσκετ που πάντως:
1. με 5 παίκτες κάνεις ομάδα και όχι με 11.
2. Το μπάσκετ στην ευρώπη είναι β άθλημα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. ένας καλός πάικτης στο μπάσκετ κάνει σήμερα το 1/50 της αξίας του Πορτογάλου της ρεάλ ή του κακά ή δεν ξέρω ποιανού. Άρα απαιτούνται ψίχουλα. πχ με 10 μύρια € παίρνεις ή έστω διεκδικείς ευρωπαίκό τίτλο στο μπάσκετ. Εντάξει και τα έσοδα στο μπάσκετ είναι λιγότερα.
Ας ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα και ας τα βάλουμε στη θέση τους ώστε να μην υπάρχει πλάνη και το τοπίο να είναι καθαρό και δίκαιο. Tη συμφωνία της προεδρικής πολυμετοχικότητας δεν τη χάλασαν οι δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου. Περισσότερη έκταση δόθηκε από την απάντηση του Πατέρα παρά από τις δηλώσεις Παύλου. Αμφότεροι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος εχουν σωστά σιωπήσει. Ο Παύλος όμως δε σιώπησε ποτέ, δεν υπέβαλε ποτέ καμια παραίτηση και πάντα κάνει δηλώσεις. Όταν κάνει δηλώσεις στήριξης στο προπονητή, στην προσπάθεια, και κάθε αρεστή δήλωση δεν προσβάλλει τη συμφωνία της προεδρικής πολυμετοχικότητας ενώ τώρα που είπε το αυτονόητο, για τον κ. Πατέρα την προσέβαλε. Αυτό το έκανε ο Πατέρας με τη δημόσια τοποθέτησή του «φτάνει πια». Αν δεν είχε απαντήσει δε θα είχε πάρει έκταση το θέμα, που αποτελεί τροφή των δημοσιογράφων. Άλλωστε ο Παύλος μίλησε αγωνιστικά και όχι διοικητικά και το διευκρίνησε, επομένως δεν έπρεπε να δόσει συνέχεια ο πρόεδρος. Ό,τι έχει διοικητικά να πει θα το πει στο ΔΣ και επιπλέον γνωρίζουμε τις αυθόρμητες οπαδικές δηλώσεις του Παύλου οπότε δε χρειάζεται να δίνουμε έκταση σε αυτές εμείς οι ίδιοι και να γεννάμε εσωστρέφεια ή να βλέπουμε φαντάσματα εσωστρέφειας θα απαντούσα εγώ στον πρόεδρο. Ο Πατέρας εδώ έσφαλε, με το να απαντήσει άστοχα δημόσια, έσφαλε διότι αισθάνθηκε ένοχος και ενοχλημένος που φέτος ο Παναθηναϊκός ντροπιάζει την Ευρωπαϊκή του ιστορία με τόσες ήττες, με τριάρες εντός και εκτός και τόσα γκολ παθητικό. Συνεπώς συνιστώ ηρεμία και σωστή διοίκηση από τον Πατέρα, λιγότερες δηλώσεις από αυτόν και περισσότερα έργα και να τολμά να απαντά στον πεντάστερο όταν μπορέσει η δική του διοίκηση να πετύχει, η οποία θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Οι δηλώσεις του Παύλου ήταν περισσότερο οπαδικές παρά «μετοχικές», ωστόσο όλοι γνωρίζουμε τον αυθορμητισμό του Παύλου μέσα στην Παναθηναϊκή οικογένεια. Δεν είναι κακό να υπάρχει και ένας αυθόρμητος αρκεί να μη χρησιμοποιούμε τον αυθορμητισμό του όπως μας συμφέρει και ανάλογα με αυτό άλλοτε να τον επαινούμε και άλλοτε να τον κρίνουμε. Άλλο σημαίνεις επομένως μεμονωμένη κριτική και άλλο φαντάσματα εσωστρέφειας.
Maki file, o sisxetismos pou kaneis einai distixos adikos kai astoxos!
Kanenas den zitise ton portogalo tis real i ton braziliano tis.
Tha se rotiso kati omos.Thimase mipos na mou peis poso itan peripou ta teleute budzet tou podosfairikou panathinaikou (prin tin polimetoxikotita) kai poso auto tou basket???Gia na min treksoume diladi sta teli tis deketias 90 arxes 2000!
Se rotao aplos gia na min adikoume dld tous kontous giati exoun riksei poli xrima aderfe mou!

File Steavers simfono apolitos mazi sou!
ΣΤΑΥΡΟ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ....ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ.....ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ...ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ ....ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Η Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ.........ΟΥΣ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ......
Θανάση δεν καταλαβαίνω γιατί δίνουμε τεράστια έκταση στο θέμα και το τραβάμε στα άκρα. Γιατί δεν μπορούμε πολύ απλά να είμαστε ήρεμοι και αντί να τους «βρίζουν» όπως γράφεις...να πεις και να πούμε απλά «ήταν αυθόρμητες δηλώσεις οπαδικές όπως κάνει ο κάθε φίλαθλος που ναι μεν δεν πρέπει να γίνονται από μέτοχο αλλά τον ξέρουμε τον Παύλο όταν χάνει ο Παναθηναϊκός θολώνει και θυμώνει» και να σταματήσει εκεί. Μήπως λοιπόν δημιουργούμε οι ίδιοι την εσωστρέφεια με το να δίνουμε έκταση σε μενομωμένες δηλώσεις; Φυσικά το ίδιο έκανε και ο Πατέρας που απάντησε. Έχασες που έχασες, βάλε το κεφάλι κάτω και μην απαντάς σε αγωνιστική δήλωση που δεν είχε καμια σχέση με τη διοίκηση. Ο ίδιος θα έπρεπε να πάει στην παιανία και να κάνει την ίδια δήλωση στους παίκτες και να τους δόσει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να ντροπιάζουν την ομάδα στην Ευρώπη με αυτό τον τρόπο εντός έδρας. Δίνουμε τεράστια έκταση σε θέματα και ψαχνόμαστε για αντιπαραθέσεις (Παύλος, Πατέρας, δημόσιες απαντήσεις, απαντήσεις επί απαντήσεων σε πρωτοσέλιδα κλπ). Καμια συνέχεια στο θέμα, δεν τρέχει τίποτα. Αυτός που θα σταματήσει να απαντά θα κλείσει και το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις αντιπαραθέσεις τους. Ας βρούμε το μέτρο και μην είμαστε των άκρων, χαμόγελα στις νίκες και βρισιές στις ήττες. Είναι αδύνατον στον αθλητισμό μόνο να κερδίζεις και μόνο να χάνεις. Ας το καταλάβουν αυτό και η απάντηση είναι να διαχειρίζονται σωστά και τα δύο. Άλλωστε στο πλάνο που είχα κάνει παλιά είχα δόσει έμφαση στη διαχείριση κρίσεων και τη νοοτροπία όλων μας. Μη δίνουμε έκταση σε δηλώσεις ειδικά σε αυτή την περίπτση που γνωρίζουμε πως ο Παύλος μας έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε μιλάει σαν διοικητικός και πότε σαν φίλαθλος. Μη δίνουμε έκταση και τροφές για σχόλια. Το κλείνουμε το θέμα, και πάμε να νικήσουμε σήμερα τον Άρη και θα δεις τον Έλληνα των άκρων να χαμογελά και πάλι.
ΣΤΑΥΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ....ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ....ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ..... ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ...ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ....ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ . ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ..........ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟ .....ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΟΜΙΖΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ .....ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΩΣΤΟ.....ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Συμφωνώ θανάση. Ο κάθε φίλαθλος ξεχωριστά συνεισφέρει. Τα 10.000.000 ευρώ που εισπράττουν και πάλι από τα διαρκείας και άλλα 5εκ περίπου απο εισιτήρια στη διάρκεια της χρονιάς αποτελούν τη φωνή και τη μετοχή του φιλάθλου χωρίς να εισπάττει ο φίλαθλος μετοχικούς "μισθούς". Είναι εκεί με κρύο και βροχή, χειμώνα καλοκαίρι και συνεισφέρει τα μέγιστα αφαιρώντας χρόνο από άλλες ασχολίες και μετατρέπει την ομάδα σε αγαπημένο hobby του. Τα χρήματα από τα εισιτήρια είναι περισσότερα από το μετοχικό κεφάλαιο πολλών μετόχων. Εγκρίνω την προεδρική πολυμετοχικότητα όπως λειτουργεί και σαν φίλαθλος θα κάνω την κριτική μου όσο μπορώ δίκαια και αντικειμενικά και καλοπροαίρετα σε διοικητικά και αγωνιστικά θέματα δίχως συμπάθειες ή εμπάθειες πέρα από τη μοναδική μας αγάπη στον Παναθηναϊκό. Και επειδή εκείνοι ξέρουν πως λαός χωρίς κριτική ή γκρίνια ή οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει, ας δίνουν τουλάχιστον εκείνοι το καλό παράδειγμα με σωστές συμπεριφορές, δηλώσεις και κινήσεις.

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ .......ΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΚΟΝΤΟΥΣ??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 22/9

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Αγαπάς τον Παναθηναϊκό; Στείλε μήνυμα
» Για πάντα στις καρδιές μας
» Απαντήσεις στις απορίες
» STOP ΣΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ
» Στις 22/11 το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: