www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
102 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 102 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο

Πήγαινε κάτω 
+3
Tropikano
vigor
nice view
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 12:53

28 Ιουλ. 2010 13:07 Από Μπάμπης Τσιμπίδας

Tags: Μεταγραφές
Στις 20:00 ώρα Ελλάδας ο 33χρονος αμυντικός μέσος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Η Φλαμένγκο προτείνει συμβόλαιο δύο ετών στον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται όλοι στον Παναθηναϊκό, περιμένοντας με αγωνία τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο αρχηγός της "σελεσάο" θα μιλήσει στην πατρίδα του, το Μπέλο Οριζόντε, στις 14:00, όταν στην Ελλάδα το ρολόι θα δείχνει 20:00.
Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει σχετικά με το ποια είναι η στάση του στην πρόταση της Φλαμένγκο, ωστόσο δημοσιογράφοι από την Βραζιλία επιμένουν ότι έχει αποφασίσει να την αποδεχτεί. Βέβαια η διαδικασία δεν είναι απλή, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και επομένως, χρειάζεται τη συγκατάθεση του.Στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ζιλμπέρτο θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και θεωρεί ότι ο κύκλος του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχεο ολοκληρωθεί. Λένε χαρακτηριστικά ότι ο τεχνικός διευθυντής της Φλαμένγκο, Ζίκο, δεν είπε στην τύχη όσα στη συνέντευξη Τύπου ότι ο αρχηγός αναζητά την επιστροφή του..
.
Διετές συμβόλαιο

Η Φλαμένγκο έχει προτείνει κλειστό διετές συμβόλαιο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τους οικονομικούς όρους της πρότασης να μην έχουν γίνει γνωστοί. Ο 33χρονος αμυντικός μέσος βλέπει με καλό μάτι την προσφορά και θεωρεί ότι σε δυο χρόνια θα ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του.

RUN TO THE HILLS ..... RUN FOR YOUR LIFE

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 13:17

Το κακό δεν είναι να φύγει ο Σίλβα. Το έχω ξαναγράψει ότι φέτος δε θα κάνει καλή χρονιά. Προέρχεται από μουντιάλ και έχει χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία. Είναι 34 και δεν ξέρω πώς θα ανταποκριθεί σε τόσες υποχρεώσεις!!!
Και για όσους διαφωνούν, θα θυμίσω ότι και ο Ζιντάν ακόμη, μετά από τέτοιες διοργανώσεις, δεν έκανε καλές χρονιές (άρχιζε να παίζει μετά τα Χριστούγεννα) .

Το κακό είναι ότι μάλλον δε θα πάρουν άλλον στη θέση του, που να μπορεί να ανταποκριθεί με πληρότητα στο ρόλο. Δυστυχώς, το μόνο που τους νοιάζει είναι να γλιτώσουν το συμβόλαιο!
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 13:43

Θα φυγει ο Σιλβα νομιζω και οι λογοι ειναι πολυ απλοι..Οι κανονικοι λογοι(οχι αυτοι που μας λενε) παντως ειναι 2 ..
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 14:20

ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ
ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΠΕΡΣΟΝ. ΑΥΡΙΟ, ΣΤΙΣ 14.00, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο
ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ-

Αρνητικός είναι ο Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στη Φλαμένγκο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη διοίκηση του συλλόγου.

Όπως έχουμε γράψει νωρίτερα σε άλλο ρεπορτάζ, ο βραζιλιάνικος σύλλογος κατέθεσε πρόταση στο «τριφύλλι» για να αποκτήσει τον 34χρονο άσο, παραχωρώντας τον Κλέμπερσον. Οι συμπατριώτες του Ζιλμπέρτο,
μάλιστα, προτείνουν διετές συμβόλαιο στον πεπειραμένο χαφ, ο οποίος
έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει σχετικά συνέντευξη Τύπου.

Οι πληροφορίες από το «πράσινο» στρατόπεδο όμως αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός
δεν συμφωνεί στη συγκεκριμένη πρόταση των Βραζιλιάνων και έχει
ενημερώσει ήδη ότι δεν παραχωρεί τον παίκτη. Στην περίπτωση, βέβαια, που
η ομάδα του Ζίκο επιστρέψει με νέα (-διαφορετική) πρόταση, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Για
την ώρα, όμως, οι νεότερες πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική
αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος άσος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα
και τον Παναθηναϊκό.

Ακυρώνει τη συνέντευξη Τύπου

Κάποιες πληροφορίες από τη χώρα του καφέ, άλλωστε, αναφέρουν ότι ίσως ο Ζιλμπέρτο ακυρώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. Δεν αποκλείεται, βέβαια, ο Βραζιλιάνος άσος απλώς να αναφερθεί στην πρόταση της Φλαμένγκο αλλά και στο γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

sportdog.gr
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 14:24

Στην περίπτωση, βέβαια, που
η ομάδα του Ζίκο επιστρέψει με νέα (-διαφορετική) πρόταση, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

RUN...... TZIΓΓΕΡ...... RUN

22/8
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 14:31

Στην περίπτωση....που ίσως......

Κι εγώ στην περίπτωση......που ίσως.......είχα ροδάκια στον κώλο,θα ήμουνα καροτσάκι.
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 14:42

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ...... ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΡΟΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nice view στις Τετ 28 Ιουλ 2010, 14:45, 1 φορά
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 14:44

Και αν δεν πουλήσει τότε τι θα πεις ρε Βασίλη?Φεύγει ο Λέτο,φεύγει ο Νίνης, τώρα φεύγει ο Σίλβα...Το χουμε μαμήσει στις μαλακίες 2 μήνες τώρα.Εγώ πάντως όλους εδώ τους βλέπω να κάνουν μια χαρά προετοιμασία.
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 14:55

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ???? ΜΠΡΑΒΟ?????

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 15:18

Παιδια η μεταγραφη ειχε κλεισει και ο παιχτης θα εκανε συνεντευξη τυπου για να αποχαιρετησει αλλα το θεμα κολλησε στον Νιοπλια.Οι 2 πλευρες τα ειχαν βρει σε ολα!!! Η συνεντευξη του παιχτη ακυρωνεται... ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΥΡΟ... ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΑΥΡΟΥΣ , ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 15:21

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ..........

abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 15:26

Έχουμε πάθει παράκρουση.....Και πού το ξέρει αυτό αυτός ο γαύρος ρε Στέλιο?Γιατί κι εγώ μπορώ να σου πω ωραιότατα σενάρια που θα βγάλω από το μυαλό μου.Είναι σαν το σενάριο που η Μάντσεστερ δίνει 12εκ για Νίνη?Άκουσα πως κι εκεί βέτο έθεσε ο Νιόπλιας.Ας ηρεμήσουμε λίγο λέω εγώ....
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 15:41

Τέσσερις ώρες πριν την συνέντευξη Τύπου στην Βραζιλία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr καιξεκαθάρισε ότι «θα μείνω στον Παναθηναϊκό, το μυαλό μου είναι στην ομάδα»!

Από το πρωί το θέμα που... καίει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
είναι τα σενάρια που θέλουν τον Ζιλμπέρτο να αποχωρεί από τους
πρωταθλητές για την Φλαμένγκο! Ο Βραζιλιάνος είχε προγραμματίσει
συνέντευξη Τύπου για τις 8 ώρα Ελλάδος αλλά μόλις ενημερώθηκε για το
μέγεθος που έχει πάρει το θέμα στην χώρα μας δεν αρνήθηκε να μιλήσει
αποκλειστικά στο gazzetta.gr και να βάλει τέλος στα σενάρια!

Ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει, τόνισε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να
αποχωρήσει και πέταξε την... μπηχτή του, λέγοντας ότι «ο μόνος τρόπος
για να φύγω είναι να μου πουν ότι δεν με θέλουν».

«Ξέρω ότι τις
τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα. Θέλω να πω ότι δεν έχω
συμφωνήσει με την Φλαμένγκο και κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Κάνω
διακοπές στην Βραζιλία και κανείς δεν με πλησίασε από καμία ομάδα. Ούτε
καν από τον Παναθηναϊκό δεν με έχουν πάρει όλο αυτό το διάστημα» είπε
αρχικά και συνέχισε: «Το μυαλό είναι στην ομάδα. Αύριο είναι η μέρα που
θα ξεκινήσω το ταξίδι μου για να ενσωματωθώ με τα υπόλοιπα παιδιά.
Πέρυσι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και φέτος θα έχω την ευκαιρία να
αγωνιστώ και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό με ενδιαφέρει».

Πάντως, δεν παρέλειψε να πετάξει το... καρφί του σχετικά με το αν οι
πρωταθλητές τον θέλουν στο ρόστερ τους για την φετινή σεζόν λέγοντας ότι
«αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι ο μόνος τρόπος για να φύγω
από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, είναι
να με φωνάξουν από το κλαμπ και να μου πουν "Ζιλμπέρτο σε ευχαριστούμε
αλλά δεν σε υπολογίζουμε". Μόνος αυτός ο τρόπος υπάρχει».

gazzetta.gr
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 17:48

Παρτα ραλακια..Πρωτα ο Λετο λεει οτι θελει να μεινει να παιξει με την Παναθα τσου λου,μετα δεν σπρωχνεις ουτε παρακαλετα τον Νινη και τωρα ο Σιλβα σε καρφωνει με το ..Μονο αν δεν με υπολογιζουν φευγω..Αληθεια γιατι ξεχαστηκε οτι ζητησε νεο διετες ο Σιλβα πριν καμια εικοσαρια μερες?
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 20:55

nice view έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ...... ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΡΟΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ

o Πατηρ μονο κακο κανει ετσι οπως φερεται (με τις πραξει ς και με τα λογια του)...εκαψε Γκαλας στις διαπραγματευσεις με τα +500......ο Βγενο και ο Πατηρ εκτος απο την μια μαλακια σνεχιζουν κανοντας επομενη μαλακια...φερονται σαν μικρα παιδια...και φυσικα κανουν και κακο στην ομαδα....ισως και ανεπανορθωτο ...ο κοσμος εχει διχαστει.....

ΥΣ. καποιοι απο εμας ηδη ευχονται να γινει οτι το 2005 γιατι ετσι ελπιζουν οτι ετσι θα φυγει........το να φυγει ο σωφερ να μην μας κανει μηδενιστες
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 21:49

Tα όσα δήλωσε στην συνέντευξη του στο gazzetta.gr το μεσημέρι της Τετάρτης, επιβεβαίωσε και στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκέφτεται τώρα επιστροφή στην Βραζιλία!

Ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας από το μεσημέρι είχε... καθησυχάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω του gazzetta.gr τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Έτσι λίγες ώρες αργότερα στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου στην πατρίδα του δεν είπε τίποτα... φρέσκο όσο αφορά τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην «χώρα του καφέ» για λογαριασμό της Φλαμένγκο.

«Είναι πολύ λογικό κάποια μέρα να σκέφτομαι να επιστρέψω στη Βραζιλία, αλλά δεν έχω αποφασίσει κάτι μέχρι στιγμής. Αντίθετα έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μου. Μετά το τέλος του θα συζητήσουμε ο,τιδήποτε άλλο» είναι η χαρακτηριστική δήλωση του διεθνή αμυντικού μέσου των νταμπλούχων Ελλάδος που ουσιαστικά... κλείνει το θέμα.

gazzetta.gr

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΝΙΝΗ,ΤΡΙΤΟ ΑΚΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΟΥΣΤ ΡΕ...
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 22:46

abaddon έγραψε:
Έχουμε πάθει παράκρουση.....Και πού το ξέρει αυτό αυτός ο γαύρος ρε Στέλιο?Γιατί κι εγώ μπορώ να σου πω ωραιότατα σενάρια που θα βγάλω από το μυαλό μου.Είναι σαν το σενάριο που η Μάντσεστερ δίνει 12εκ για Νίνη?Άκουσα πως κι εκεί βέτο έθεσε ο Νιόπλιας.Ας ηρεμήσουμε λίγο λέω εγώ....

ΣΤΑΘΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ, ΚΑΙ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΟ....ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΙΟΠΛΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΕΜΠΕΡΣΟΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ). ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ....
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 22:49

Εγώ ξέρω πως και οι τρεις εδώ είναι και μπαίνει Άυγουστος.Όλοι από Νιόπλια μέχρι Φρέιτας λένε πως πρωτοκλασάτοι δε θα φύγουν.Για καπνούς δεν ξέρω αλλά άμα δω θα καλέσω την πυροσβεστική.
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 22:52

Τι καπνοι και τι φωτιες ρε παιδια? Ολα απο τα παπαγαλακια βγαινουν....καλα τα λεει ο Σταθης...ειδαν πως ειμαστε μπουρδελο διοικητικα φετος...και η καθε πιθανη πωληση πουλαει τρελα...και βρισκουν απιθανες προσφορες απο παντου...που τις παρουσιαζουν σαν επισημες προτασεις...και σεναρια πως οι παιχτες ειναι με το 1μιση ποδι εκτος...Και τελικα μπαινει ο Αυγουστος και ειναι ολοι εδω ετοιμοι για ενα ακομη νταμπλ και πορειας στην Ευρωπη!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 23:03

Από τη μια προσπαθούν να μας πείσουν πως οι μεταγραφές μας είναι άχρηστες και του κωλόγαυρου επικές και από την άλλη κάθε βδομάδα μας φεύγουν και έναν παίκτη μας.Τι τσιμπάτε ρε σαν ψάρια,δεν καταλαβαίνετε πως οι κωλόγαυροι έχουν χεστεί πάλι για φέτος και ψάχνουν τρόπους να μας κάνουν σε κάθε ευκαιρία μπουρδέλο? Μου βγαίνει ο Βαιμάκης (που τον είχα και σε εκτίμηση,τόσο μαλάκας είμαι) και φέρνει την καταστροφή λες και η ομάδα έχει υλικό για πέταμα και είναι υπο διάλυση!Όχι ρε καριόληδες,δεν είμαστε τόσο μαλάκες, έχουμε παικταράδες,πήραμε παικταράδες και θα σας σκίσουμε τα βάρδουλα και φέτος!!Άντε γιατί τα παίρνω στο κρανίο με τις μαλακίες κάθε μέρα!!
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 23:26

ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ (ΝΙΝΗΣ-ΣΙΛΒΑ-ΛΕΤΟ) ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ... Ο ΣΙΛΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.... ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΔΛΔ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΤΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ... ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΩΦΕΡ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ...
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 23:43

Βεβαια παιζει και ολα αυτα στελιο να ειναι απλα σεναρια και να μη τρεχει τιποτα...ουτε με τους παιχτες μας αλλα ουτε και με τον νιοπλια...αλλα απλα να ψαχνουμε να βρουμε θεωριες συννομοσιας...γιατι ειμαστε ελληνες και τις γουσταρουμε. Επισης...δεν προκειται να κουνηθει κανενας απο τη θεση του...επειδη απλα το λεει ο τζιγγερ...βλεπεις ειναι και 2 αδερφια μαζι του...που αν δεν συμφωνησουν και αυτοι...δεν κουνιεται φυλλο στην ομαδα. Φετος ειναι η πρωτη χρονια που βλεπω να ακουν τον προπονητη και να κανουν (η να προσπαθουν τουλαχιστον) πραξη τα θελω του...τυχαιο οτι αυτο συμβαδιζει με τον τροπο λειτουργιας της ομαδας μπασκετ?
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΤετ 28 Ιουλ 2010, 23:49

Δεν ασχολούνται στην ΠΑΕ με Φλαμένγκο, 750 χιλιάδες παίρνει η Λιόν για Μπουμσόνγκ

Ο 33χρονος μέσος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους με την αποψινή συνέντευξη Τύπου στο Μπέλο Οριζόντε και επιβεβαίωσε αυτό που ήξεραν όλοι στην ΠΑΕ, ότι δηλαδή είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο και τις μεγάλες προκλήσεις της νέας σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ανέκδοτο την πρόταση της Φλαμένγκο και δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να διαπραγματευθούν μαζί της, αφού ο Ζιλμπέρτο αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς «μοχλούς» στην ομάδα που «χτίζει» ο Νίκος Νιόπλιας. Την Πέμπτη αναχωρεί από την Βραζιλία, ενσωματώνεται στην αποστολή και ανάλογα με την κατάσταση του, ίσως παίξει για λίγο στα φιλικά σε Τορόντο και Ντιτρόιτ.

750 χιλιάδες παίρνει η Λιόν για Μπουμσόνγκ

Στην ΠΑΕ, ασχολούνται μόνο με την μεταγραφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που αύριο καταφτάνει στο «Ελ. Βενιζέλος» και στην συνέχεια θα περάσει ιατρικές εξετάσεις. Σε ότι έχει να κάνει με τον Γάλλο, βραδινό δημοσίευμα της «Εκίπ» κάνει λόγο πως οι «πράσινοι» ήλπιζαν να μείνει ελεύθερος από την Λιόν, όμως τα πράγματα έχουν λίγο διαφορετικά.

Οι Γάλλοι γράφουν πως ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει 750 χιλιάδες στους «λιονέ», ένα ποσό που είναι λογικό για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του. Ο 31χρονος αμυντικός θα υπογράψει για 3+1 χρόνια με το «τριφύλλι» και οι πληροφορίες λένε πως θα ταξιδέψει και αυτός στην αμερικάνικη ήπειρο, για τα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν.

sportdog.gr
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΠεμ 29 Ιουλ 2010, 00:03

Εγώ πάλι βλέπω,παίρνουμε Γκοβού....βγαίνουν οι παπαγάλοι και μας τα πρήζουν με τον Λέτο.Παίρνουμε Μπουμσόγκ, γινόμαστε πουτάνα με Σίλβα.....Αν υποψιαστώ πως κάποιοι πάνε να παίξουν παιχνιδάκια στην πλάτη και εις βάρος της ομάδας για τα δικά τους συμφέροντα.....κάνω ανετότατα στροφή....180 μοιρών....
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο EmptyΠεμ 29 Ιουλ 2010, 00:05

ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ (ΝΙΝΗΣ-ΣΙΛΒΑ-ΛΕΤΟ) ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ... Ο ΣΙΛΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.... ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΔΛΔ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΤΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ... ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΩΦΕΡ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ...

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ............ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΡΟΤΑ?????

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Ο Ζιλμπέρτο εκθέτει…
» Το μέλλον του Ζιλμπέρτο
» "Πρότυπο ο ζιλμπέρτο"
» «Όνειρό μου ο Ζιλμπέρτο»
» Διπλή άρνηση για Ζιλμπέρτο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: