www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
44 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 44 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο

Πήγαινε κάτω 
+3
Tropikano
vigor
nice view
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 29 Ιουλ 2010, 17:15

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ??? ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ!!

ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΒΓΕΝΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΣΕ-ΛΕΤΟ-ΚΑΤΣΟΥΡ-ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ!!!

ΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ Ο ΠΑΟ. ΞΑΝΑΛΕΩ 2 ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΛΕΡ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΣΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΤΟΠΕΡ....

ΣΤΑΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!

ΕΓΩ ΕΙΠΑ 22/8 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ...

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 29 Ιουλ 2010, 17:52

Δε θα θελα να κανω παραπανω αναλυσεις για τα διοικητικα...και μενω στα αγωνηστικα...οπου ειμαι αρκετα αισιοδοξος για τη νεα χρονια...αλλα με ανησυχει κατι απο την απεναντι πλευρα...μετα τις χιλοπιτες απο Μπαπτιστα και Γκατουζο...τα πολλα λεφτα που ζηταει ο Τσακιρης για Κουμουρτζη...και τις προτασεις που εχει ο Τζιολης απο Ιταλια...που τον κανουν διστακτικο να ερθει...ειδαν και αποηδαν εκει το λιμανι...και λενε να φερουν εναν Αναν...λετε να ειναι ανηψιος του Κοφι Αναν του γνωστου? χαχαχα
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 13:44

Ο Αναν ειναι ο καλυτερος απο οσους ειπες και ο μονος που δεν θελω να παρουνε..
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο   Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 13:55

Δεν τον ξερω σαν παιχτη...το ονομα μονο μου φανηκε αστειο...διαβασα πως παιζει στη Ροζενμποργκ...αλλα οπως και να εχει...μετα και την χτεσινοβραδυνη τους...παρασταση...αν εχουμε κανενα αποκλεισμο την ερχομενη πεμπτη...μεχρι και ο Τζιολης θα τους ρηξει χιλοπιτα...

Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Ο Ζιλμπέρτο εκθέτει…
» Το μέλλον του Ζιλμπέρτο
» "Πρότυπο ο ζιλμπέρτο"
» «Όνειρό μου ο Ζιλμπέρτο»
» Διπλή άρνηση για Ζιλμπέρτο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: