| Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 00:18 | |
| Παιδια αν εξερεσουμε την απεχθεια προς τον Τζιγγερ...τι τοσο στραβο βλεπετε στην ομαδα...οπως αυτη ειναι μεχρι σημερα...και εισαστε μεσα στην κατηφεια και απαισιοδοξια? Εχουμε το ακριβοτερο και πιο πληρες ροστερ στην Ελλαδα...παμε φουλ για δευτερο σερι Νταμπλ με αυτη την ομαδαρα...και συμφωνα με τον Νιοπλια...ερχεται ακομη ενας επιθετικος και ενας μεσος. Εχουμε τουλαχιστον μια 11αδα διεθνων...παιχτες εργαλεια αλλα και παιχτες αστερια...πλεον μπορουμε να πουμε πως με τετοιους παιχτες οντως αλλαζουμε επιπεδο...αυτο που επιζητουσαμε δηλαδη. Και θα κατσουμε να κλεγομαστε...γιατι μπορει....ισως...υπαρχει η πιθανοτητα...να φυγει καποιος παιχτης? Με τα αν θα πορευομαστε? Δειτε λιγο τι γινεται...ειμαστε με διαφορα η καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 00:22 | |
| Λίγο με ενδιαφέρον τα παρελθόντα.Εμένα με νοιάζει η ομάδα να είναι πανίσχυρη και να κάνει τους άλλους να καταφεύγουν σε βρώμικο πόλεμο για να τις κάνουν κακό,αφού ξέρουν πως μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει αντίπαλος. Αν δω παρατράγουδα θα φωνάξω, μέχρι τώρα δεν βλέπω. Και οι προηγούμενοι τις παπαρίτσες τους τις έκαναν,δεν είναι άγιοι. Το μοντέλο που ακολούθησαν συνεχίζεται και φέτος όμως.Έστω και με ελεύθερους.Παικταράδες να είναι και ας βγάλουμε και οικονομικό κέρδος άμα λάχει. 2 παικταράδες κάθε χρόνο προβλέπει το πρόγραμμα.Για φέτος τους έχω. Και μου φτάνουν για να κάνω και γαμώ τις χρονιές αρκεί να αφήσουμε τον Νικόλα να δουλέψει με την ησυχία του και να μην του πρήζουμε κι αυτουνού τα @@.Σε κάθε συνέντευξη τον ρωτάνε τον άνθρωπο αν θα φύγει κανείς.Απορώ με την υπομονή του που δεν τους έχει στείλει σε κάνα γεροδιάολο. Τώρα πρέπει να φεύγουν τα παλτά και υπάρχει ένας μήνας να πάρουμε και τους 2 που μας λείπουν.Περιμένω από τον Φρέιτας να ενεργοποιηθεί. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 00:25 | |
| Τωρα που ειπες Φρειτας Σταθη...επειδη και γιαυτον καθε μερα ακουγονται...τα κλασικα που τον βρηκε...ποιος ξερει την Μπραγα κλπ...αυτη η...Μπραγα λοιπον...σημερα εριξε μια ξεγυρισμενη τριαρα στην Σελτικ για τα προκριματικα του Τσ. Λ. Τετοια ομαδα εφτιαξε λοιπον ο Φρειτας μεσα σε λιγα χρονια...απο εκει που ηταν αγνωστη εντελως...να αλλαζει επιπεδο...να διεκδικει πρωταθλημα απο Πορτο, Σπορτινγκ, Μπενφικα...και να ριχνει τριαρα στην Σελτικ.... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 00:29 | |
| Εγώ τα λέω από την πρώτη στιγμή για την Μπράγκα Θανάση,από τότε που μερικοί μπετόβλακες κάθονταν και λέγανε για τον Βιάνα και ποιος είναι ο Βιάνα και που έπαιζε στο χωριό πέρσι και παπαριές.Η Μπράγκα θα έριχνε ξεγυρισμένες 4άρες και 5άρες στις περισσότερες ομαδούλες του κωλοπρωταθλήματος μας και οι "μεγάλοι" μας θα έφτυναν αίμα για να την αντιμετωπίσουν...Γιατί και η αμπαλοσύνη και η γραφικότητα έχει και τα όριά της....Δεν έχω με τον Φρέιτας τον άνθρωπο τίποτα και περιμένω τον επόμενο μήνα να ενεργοποιήσει τις γνωριμίες του για να καλύψουμε τις θέσεις. | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 00:51 | |
| ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ .......
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ!!!!!
| |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 00:57 | |
| Αυτή η αμυντική γραμμή θα είναι μια χαρά στο Τσου Λου.Εδώ είχε καλή αμυντική γραμμή και έφτασε τελικό η Μπάγερν με τον άμπαλο τον Ντεμικέλις και το αγγούρι τον Φαν Μπούιτεν.Η άμυνα δεν είναι μόνο δουλειά της αμυντικής γραμμής,είναι συνολική λειτουργία, εκεί πρέπει να δουλέψουμε.Τι να το κάνω να τρέχουν όλοι μπροστά να βάλουν γκολ και να αφήνουν 2 άτομα πίσω να προσπαθούν να κόψουν 5. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:13 | |
| Κανενας δεν ειπε πως εχουμε την πανισχυρη αμυντικη γραμμη...αλλωστε την ημερα της υπογραφης του Μπουμπσονγκ...με το Σταθη λεγαμε...πως επι της ουσιας καλυψαμε το 50% των αναγκων μας...αφου ο αμυντικος που θα ειναι καλος χαμηλα και μπαλαδορος δεν ηρθε. Αλλα σιγουρα δυναμωσαμε σε σχεση με οτι ειχαμε. Εγω πιστευω πως στο Τσ Λ θα δουλευει μια χαρα η αμυνα μας...οτι γελοιο γκολ φαμε φετος θα ειναι στο Ελληνικο πρωταθλημα...επειδη ολες οι ομαδες θα κλεινονται στο καβουκι τους και θα πανε να μας χτυπησουν με αντεπιθεσεις...οπου ανεβαζοντας τους παντες ψηλα...μπορει σε μια γρηγορη αντεπιθεση να μεινουμε εντελως ακαλυπτοι. Στο Τσ Λ...που κατα κανονα θα αμυνομαστε παντοντε οργανομενα...θα ειμαστε καλα | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:17 | |
| Γι'αυτό χρειάζεται ο Σίλβα Θανάση,γιατί είναι dedicated παίκτης.Ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και που να βρίσκεται.Δεν σουλατσάρει άσκοπα.Με Σίλβα-Σιμάο στα δύσκολα παιχνίδια και αυτή την αμυντική γραμμή,θα είμαστε μια κλάση ανώτεροι από πέρσι. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:21 | |
| Τα δυσκολα παιχνιδια ειναι αυτα του Τσ Λ...στην Ελλαδα...μιλας για τα ντερμπυ? Φετος βλεπω μονο τον Αρη και την ΑΕΚ να προσπαθουν να παιξουν μπαλα εναντιον μας...ολοι οι αλλοι στο καβουκι τους κλεισμενοι θα ειναι...ειδικα ο ΟΣΦΠ... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:23 | |
| Άσε την Ελλάδα, εκεί θα έχουμε καταιγίδες και βοριάδες.Δεν υπάρχει άμυνα που να μπορεί να μας αντιμετωπίσει.Για Ευρώπη μιλάω | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:53 | |
| Ας κραταμε μικρο καλαθι Σταθη...δεν γιναμε υπερομαδα ακομη, οπως στο μπασκετ, που το ελληνικο πρωταθλημα το εχουμε για προπονηση για τα σοβαρα παιχνιδια της Ευρωπης Αλλα επειδη το θεμα ειναι ο Ζιλμπερτο...τι εγινε σημερα λοιπον? Εκανε μια προταση η Φλαμενγκο...η οποια μας χρωσταει λεφτα, προφανως δεν εχει να τα δωσει και προσπαθει να βρει τροπους να μας ξεπληρωσει αλλιως....αλλα η προταση που εκανε μονο αστεια μπορει να χαρακτηριστει...και ετσι αντιμετοπιστηκε απο την ομαδα...οχι ομως και απο τα παπαγαλακια...που το εφεραν με τετοιο τροπο...ωστε ο Σιλβα να το σκεφτεται...και αρα αν ο Σιλβα θελει η ομαδα δεν μπορει να του πει οχι...Για να δικαιολογησουν πως ο Σιλβα σκεφτεται να γυρισει Βραζιλια...ειπαν πως θα δωσει ολοκληρη συνεντευξη τυπου σχετικα με το θεμα που προεκυψε....κανοντας μας να πιστευουμε πως τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα. Τι ηταν ομως αυτη η συνεντευξη τυπου? Τιποτα περισσοτερο απο μια απλα προκαθορισμενη συνενντευξη...μια απο τις πολλες..που δινουν μεγαλοι αστερες στα ΜΜΕ της πατριδας τους, οταν πανε στη χωρα τους για διακοπες. Αφου φυσικα μιλησε για την Εθνικη του κλπ...τι πιο φυσικο να τον ρωτησουν για τα μελοντικα του σχεδια...οπου και ειπε πως θελει να τηρησει το συμβολαιο του. Τα ιδια ακριβως που ελεγε και τον περασμενο χειμωνα...που ειχε παει για τις διακοπες Χριστουγεννων...αλλα τοτε δε θυμαμαι να εγινε κανενα θεμα...σχετικα με το μελλον του...οπως ο χαμος που εγινε σημερα... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:59 | |
| Καταρχήν εγώ διάβασα αυτή την πρόταση και μόνο λογιστικό σχέδιο που δεν έκανα για να καταλάβω τι λέει 10% από δω,20% από κει συν μισό κιλό φέτα Δωδώνης και 5 αυγά από κότα αλανιάρα.Δεν πρέπει να έχει γίνει γελοιότερη πρόταση παγκοσμίως στην ιστορία.Και θα κάτσω να πάρω και σοβαρά όλες αυτές τις αηδίες..... Ευτυχώς θα πάω διακοπές και θα γλυτώσουν λίγο τα νεύρα μου από όλες αυτές τις παπαριές. Αν και θα ρίχνω και καμιά ματιά που και που από τη γωνία....εκεί που θα είμαι στην παραλία......και είμαι σίγουρος πως θα ξεσηκώνονται τα νεύρα μου... Είμαι βιτσιόζος τι να κάνουμε....... | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 12:41 | |
| - g3thanasis έγραψε:
o Πατηρ μονο κακο κανει ετσι οπως φερεται (με τις πραξει ς και με τα λογια του)...εκαψε Γκαλας στις διαπραγματευσεις με τα +500......ο Βγενο και ο Πατηρ εκτος απο την μια μαλακια σνεχιζουν κανοντας επομενη μαλακια...φερονται σαν μικρα παιδια...και φυσικα κανουν και κακο στην ομαδα....ισως και ανεπανορθωτο ...ο κοσμος εχει διχαστει.....
ΥΣ. καποιοι απο εμας ηδη ευχονται να γινει οτι το 2005 γιατι ετσι ελπιζουν οτι ετσι θα φυγει........το να φυγει ο σωφερ να μην μας κανει μηδενιστες ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ?????? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΧΡΕΩΝΑΝ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΖΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ!!!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΝΤΑΜΠΛ !!!!!!!!!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΚΑΛΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.... ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 14:10 | |
| - g3thanasis έγραψε:
o Πατηρ μονο κακο κανει ετσι οπως φερεται (με τις πραξει ς και με τα λογια του)...εκαψε Γκαλας στις διαπραγματευσεις με τα +500......ο Βγενο και ο Πατηρ εκτος απο την μια μαλακια σνεχιζουν κανοντας επομενη μαλακια...φερονται σαν μικρα παιδια...και φυσικα κανουν και κακο στην ομαδα....ισως και ανεπανορθωτο ...ο κοσμος εχει διχαστει.....
ΥΣ. καποιοι απο εμας ηδη ευχονται να γινει οτι το 2005 γιατι ετσι ελπιζουν οτι ετσι θα φυγει........το να φυγει ο σωφερ να μην μας κανει μηδενιστες ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΝΤΑΜΠΛ?? ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ??? ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Ο ΦΑΔΕΡ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΦΑΟΥΛ. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΠΕΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΑΓΩΝΌΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ , ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΓΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ!!!! 3000 ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ..... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ.... ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ... ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΙΛΉΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΑ @@ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ 35 ΚΙΛΑ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ!!! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ....ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΑΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 14:35 | |
| Παιδια νομιζω πως διαφωνειτε σε λαθος χρονους...διαβαζοντας σας...βλεπω πως οι υποστηρικτες της πλευρας πατερα...τονιζουν τις πραξεις του μεχρι την κατακτηση του Νταμπλ...και οσοι τον κατακρινουν...το κανουν για τις ενεργειες του μετα την αποχωρηση του απο την προεδρεια της ΠΑΕ. Πστευω πως αν κατσετε και μιλησετε για τον Πατερα...επικεντρωμενοι σε μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο...θα τα βρειτε | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 14:43 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- nice view έγραψε:
- ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ...... ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΡΟΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ
ΥΣ. καποιοι απο εμας ηδη ευχονται να γινει οτι το 2005 γιατι ετσι ελπιζουν οτι ετσι θα φυγει........το να φυγει ο σωφερ να μην μας κανει μηδενιστες Θαναση συγνωμη,αλλα που βλεπεις το κακο σε αυτο που ειπε ο Πατερας?Μεγαλομετοχος της ομαδας προσεφερε λεφτα για τον παικτη..Το περιεργο-κακο-λογος που του ειπαν οχι,ποιος ειναι??Αυτο ειναι προς το κακο της ομαδας,που του ειπαν οχι.. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 14:54 | |
| thanasi den υπαρχει λαθος χρονού, ειναι οι συνέπειες καποιον πραγατων που εχουν γίνει απο πριν... η ριζα των αντιδρασεων απο που ξεκινηνούν....
πριν καποιους μήνες ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ είπε οτι πρέπει να σεβόμαστε την πληοψηφία....Ε ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΧΡΗΣΕ ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ!!! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΣΧΕΔΟΝ).
και προτιμώ πλέον να τσακώνομαι για κατι που γουστάρω απο το να το απαξιώσω οπως πριν το 2008... οταν τσακώνεσαι για κατι σημαίνει οτι και αξια εχει και σε ενδοιαφέρει, ενω η απαξίωσει ειναι ότι χειρότερο!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 15:01 | |
| Στελιο...εγω δε μπορω να πω...σηκω φυγε χωρις να εχω ετοιμη και αξιοπιστη διαδοχη λυση...ΑΕΚ δε θα γινω... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 15:15 | |
| - thanasis_ έγραψε:
- Στελιο...εγω δε μπορω να πω...σηκω φυγε χωρις να εχω ετοιμη και αξιοπιστη διαδοχη λυση...ΑΕΚ δε θα γινω...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ!!! ΑΛΛΑ ΜΕΓΕΘΟΙ!! ΑΝ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΩΝΙΑ!! Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ,ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΔΛΔ? | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 15:50 | |
| Με τα αν και τα ελα μωρε ολο και καποιος θα βρεθει δεν κανουμε δουλεια...πειραζει που θελω συγκεκριμενες λυσεις? Τα χρεη του ο Γαυρος θα τα βρει μπροστα του...βγηκε ο Μαρινακης και εκανε 25εκ μεταγραφες φετος για να πουλησει μουρη...ενω η ομαδα εχει ηδη χρεη καμια 40ρια εκατομυρια...και φετος δεν εχει σιγουη ουτε τη θεση στο Ευροπα...Περιμενε να δεις του χρονου τι οικονομικη πολιτικη θα κανει. Αυτα με τα χρεη να τα ξεχασουμε...ειδες τι επαθε η Μαγιορκα....Δηλαδη τι σε εχει χαλασει τοσο πολυ απο τις φετινες μεταγραφες? Εχουμε με διαφορα το καλυτερο και ποιοτικοτερο ροστερ απο ολους...και μας μενουν ακομη 2 μεταγραφες για παγκο...επιθετικος και μεσος...και τα ονοματα που ακουγονται ειναι οι...νεμεθ, ουτακα και Ιλαν για επιθεση και μποατενγκ, φερναντεζ για το κεντρο!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 16:08 | |
| Παιδιά έχει χαθεί το μέτρο και το νόημα στην όλη κατάσταση.Κανένας πάνω από την ομάδα και η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σούπερ.Και με τα ονόματα που παίζουν για την κάλυψη τον δύο θέσεων που μένουν,θα γίνει ακόμα πιο σούπερ.Οταν γυρίσω από τις διακοπές παίζει να κάνω κίνηση για διαρκείας, αν όλα είναι "εντάξει".Ποιες θύρες είναι καλές ρε παίδες? | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 16:19 | |
| Εξαρταται πως σαρεσει να βλεπεις τον αγωνα απο το γηπεδο...αν σαρεσει να τον βλεπεις απο χαμηλα...να βρισκεσαι κοντα στην ευθεια με τους παιχτες...τοτς επιλεγεις 7 εως 11....αν σου αρεσει να τον βλεπεις "τηλεοπτικα" τοτε επιλεγεις 8 εως 12..οπως και να εχει...σου προτεινω κεντρικη θυρα...κοντα στο πεταλο δε λεει | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 16:22 | |
| Θανάση για κάποιο λόγο μου έχει γυαλίσει η 8 Μάλλον για εκεί με βλέπω...θα δούμε. | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 16:53 | |
| - thanasis_ έγραψε:
- Στελιο...εγω δε μπορω να πω...σηκω φυγε χωρις να εχω ετοιμη και αξιοπιστη διαδοχη λυση...ΑΕΚ δε θα γινω...
Θαναση σκετε,απο την μια λεμε οτι ο ΠΑΟ ειναι ιδεα και απο την αλλη εχουμε την αναγκη της σαπιας οικογενειας του διαβρωμενου συστηματος με τα χιλια στραβα??Μουτζονομαι καθημερινα γιατι αγαπαω αυτην την ομαδα και πιστεψε με θα ημουν καλυτερα αν ημουν αεκτζης απο το ειμαι βαζελος και να αισθανομαι μαλακας καθε μερα για χαρη του αχρηστου..Πλεον πρεπει να απογαλακτιστουμε απο την οικογενια,κανενας εδω μεσα δεν γενηθηκε εχτες για να εχει τον φοβο οτι θα φυγει το βαρδινογιανοσογο και θα μας φαει ο μπαμπουλας.. Οσο για την ετοιμη λυση υπαρχει αλλα δεν ειναι του γουστου σου προφανος.. ΥΓ..Εσυ πραγματηκα Θαναση μου ζεις σε αλλην χωρα και δεν μπορεις να μπεις στο κλιμα οπως θα επρεπε και γιαυτο συνχωρησε να μην καταλαβενεις τι θα πει βρωμια.. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο Πεμ 29 Ιουλ 2010, 17:03 | |
| Αν εννοεις ετοιμη λυση τον βγενοπουλο...οχι δεν την αποδεχομαι γιατι την θεωρω μη αξιοπιστη. Για μενα ο ΠΑΟ φυσικα και δεν ειναι ο βαρδινογιαννης, ο Παυλος και ο Βγενοπουλος...γιαυτο και επιλεγω να μενω στα καθαρα αγωνιστηκα θεματα της ομαδας...εκφραζοντας απλα ανυσηχιες για τα διοικητικα. Αν λοιπον βρεθει αξιοπιστος αγοραστης...καλος να ερθει...αλλα οχι με προτασεις μεσω των ΜΜΕ...Να παει να κλησει ενα ραντεβου με τον Τζιγγερ και να καταθεση την προταση του...και αν δεν τα βρουν...να βγει επισημα και να πει...παιδια πηγα...κατεθεσα προταση αγορας...του εδειξα το πλανο μου και αρνηθηκε...Τα επικοινωνιακα παιχνιδια και λογια του αερα δε μαρεσουν... Υ.Γ. Μπορει να ειμαι εξωτερικο 11 χρονια (τα χρονια του Τζιγγερ δηλαδη) αλλα δεν ονειρευομαι...ωστε να τον θεωρω ικανο ιδιοκτητη...το εχω πει πολλες φορες πως το θεμα ποδοσφαιρο απλα δεν το κατεχει...αλλα φετος το καλοκαιρι εχει κανει καλες κινησεις (ισως να οφειλεται και η παρουσια του Παυλου σε αυτο) που με αφηνουν ικανοποιημενο σε μεγαλο βαθμο...και πανω απολα μαρεσει που ακολουουν το μοντελο του μπασκετ...δηλαδη ακουμε τον προπονητη και τις εισηγησεις του... | |
|
| |
| Η ώρα της αλήθειας για τον Ζιλμπέρτο | |
|