www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
49 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 49 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Empty
31082010
ΔημοσίευσηΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΤΕΡΜΑ

27 Orestis Karnezis
Keeper (TW), 25 Years

30 Alexandros Tzorvas
Keeper (TW), 28 Years

66 Daniel Fernandes*
Keeper (TW), 26 Years

ΑΜΥΝΑ

2 Giourkas Seitaridis
Defense (AR), 29 Years

3 Josu Sarriegi
Defense (IV), 31 Years

4 Jean-Alain Boumsong
Defense (IV), 30 Years

5 Cédric Kanté
Defense (IV), 31 Years

8 Georgios Ioannidis
Defense (AL), 22 Years

22 Stergios Marinos
Defense (AR), 22 Years

24 Loukas Vyntra
Defense (DA), 29 Years

31 Nikolaos Spiropoulos
Defense (AL), 26 Years

ΚΕΝΤΡΟ

- Damien Plessis*
Midfield (DM), 22 Years

7 Sotiris Ninis
Midfield (SM), 20 Years

11 Sebastián Leto
Midfield (LOM), 24 Years

14 Luis García
Midfield (OA), 32 Years

15 Gilberto Silva
Midfield (DM), 33 Years

20 Lazaros Christodoulopoulos
Midfield (OA), 23 Years

21 Elini Dimoutsos
Midfield (ZM), 22 Years

- Charalampos Mavrias
Mittelfeld (OA), 16 Jahre

23 Simão
Midfield (DM), 22 Years

26 Georgios Karagounis
Midfield (SM) , 33 Years

29 Konstantinos Katsouranis
Midfield (DM), 31 Years

10 Sidney Govou
Forward (RA), 31 Years

ΕΠΙΘΕΣΗ

9 Djibril Cissé
Forward (MS), 29 Years

28 Antonios Petropoulos
Forward (MS), 24 Years

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΠΕΤΡΟGOAL στις Τετ 01 Σεπ 2010, 08:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ :: Σχόλια

ΠΕΤΡΟGOAL
Απ: ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 10:57 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΤΕΡΜΑ: ΤΖΟΡΒΑΣ-ΦΕΡΝΑΤΝΕΖ-ΚΑΡΝΕΖΗΣ
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ : ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ-ΒΥΝΤΡΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ :ΚΑΝΤΕ-ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ-ΣΑΡΙΕΓΚΙ
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ : ΣΠΥΡΟ -ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΜ.ΧΑΦ : ΣΙΜΑΟ-ΣΙΛΒΑ-ΚΑΤΣΟΥΡ-ΠΛΕΣΙΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ (ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΦ : ΝΙΝΗΣ-ΚΑΡΑ-ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
ΔΕΞΙ ΕΞΡΕΜ : ΓΚΟΒΟΥ-ΓΚΑΡΣΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΟ: ΛΕΤΟ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΘΕΣΗ : ΣΙΣΕ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΟΛΟ : 24 ΠΑΙΧΤΕΣ

*ΒΥΝΤΡΑ-ΜΑΡΙΝΟΣ-ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ-ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΜΑΤΣ

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ??????

ΑΠΟΨΗ : ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΕ..... ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΣΕ ΝΙΟΠΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......

Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 11:13 από ????????
Ρε Στέλιο καλά όλα τα άλλα αλλά: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΦ : ΝΙΝΗΣ-ΚΑΡΑ-ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
????? Δημούτσος????
και ο σίλβα με τους άμπαλους?

αν χτυπήσει και ο Πετρόπουλος να δω ποιος θα παίζει κορυφή....

Γνώμη μου ότι ήθελε φορ η ομάδα δε μπορεί να έχεις 2 καθαρόαιμους και κανέναν εναλλακτικό!!! και μην ακούσω για βοβού!
abaddon
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 11:17 από abaddon
Silvercity έγραψε:
Γνώμη μου ότι ήθελε φορ η ομάδα δε μπορεί να έχεις 2 καθαρόαιμους και κανέναν εναλλακτικό!!! και μην ακούσω για βοβού!

Κάτσε Γιώργη και μέχρι τις 00.00 έχουμε πολλές ώρες...και έχω ακούσει και κάτι καλά ονόματα...
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 11:19 από ????????
σα τον Πλισε?

τες πα υπομονη....
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 11:21 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ Smile , ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΚΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.... ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.

και ο σίλβα με τους άμπαλους? ??? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ???

ΑΜΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ...
abaddon
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 11:23 από abaddon
Ο τυπάκος μια χαρά είναι,εκτός αν ήθελες τον Κατσουράνη να βολεδέρνει με τον φραπέ στο χέρι όλη τη χρονιά.Ας τον βάλει πίσω που δε θέλει και πολλά τρεξίματα να πίνει και τον φραπέ του με την ησυχία του.Γιατί ένας πιο μπαλαδόρος Σιμάο εμένα δε με χαλάει...
Tropikano
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 11:48 από Tropikano
Εγω ξερω οτι τα κενα στην αρχη του καλοκαιριου ηταν 3,φορ,μπακ,και δεξι εξτρεμ..

Τελος καλοκαιριου και οι περισοτεροι συμφωνουμε οτι τα κενα ειναι ακομα 2,μπακ και φορ!!!

Μην τα ισοπεδωσω ολα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τον Γκοβου,ο Μπουμ δεν ειναι χειροτερος απο αυτους που προηπυρχαν αν και θελαμε κατι διαφορετικο και κυριως μου αρεσει που οι δευτερες λυσεις ειναι ενα επιπεδο πανω απο οτι μας εχει συνηθησει ο Τζιγγερ..Εκει που επερνες ρουμανοκροατες για τον παγκο περνεις τωρα παιχταραδες με καθοδικη πορεια και 22χρονους γαλους απο την λιβερπουλ!!Στο μυαλο το δικο μου αυτο αποδεικνυει οτι ειμαστε ενα σκαλοπατι πανω απο τους υπολοιπους που παιζουν με δανεικους και αγνωστους 27χρονους ακομα..
abaddon
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 11:53 από abaddon
Αντώνη το κενό στα μπακ θα καλυφθεί με τον Κατσουράνη άψογα,είναι ο παίκτης ακριβώς που χρειάζεται για εκεί.Ο Νιόπλιας κατάλαβε πως δεν είναι πλέον για το κέντρο,με Ξάνθη σερνόταν.Μακάρι να βγει και ο Γάλλος παίκτης με καλούτσικη πάσα μπροστά και την κάναμε λαχείο.Για μένα το μόνο κενό που μένει πλέον είναι του φορ και αναμένω να έχει λυθεί κι αυτό μέχρι το βράδυ.
Δημοσίευση Τρι 31 Αυγ 2010, 12:04 από thanasis_
Τον Μαυρια ξεχασατε και ειδα πως σημερα του κανανε νεο συμβολαιο μεχρι το 2013 Smile Ξερω ειναι μικρος ακομη αλλα μην επλαγουμε αν τον δουμε να παιρνει περισσοτερο χρονο συμμετοχης φετος απο Λαζαρο και Δημουτσο...Παντως στα χαρτια η ομαδα εχει το καλυτερο ροστερ με διαφορα απο τους αλλους. Στο γηπεδο θα φανει αν ισχυει κιολας αυτο βεβαια.
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 08:20 από ΠΕΤΡΟGOAL
OK THANASI ΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ 25 ΠΑΙΧΤΕΣ.... ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑΦΩΝΙΙΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ...... ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡ ΟΕΟ......ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ....
abaddon
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 10:11 από abaddon
Κάτσε Στέλιο οέο.Διανύουμε περίοδο ελεύθερων μεταγραφών.Την αγαπημένη μας περίοδο ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Icon_geek
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 12:34 από ΠΕΤΡΟGOAL
Πλάκα κάνεις ρε σταθη ... που κάλος και ελεύθερος αυτή την εποχή??? και είδες ο ΣΕΞΙΤΑΡΙΔΗΣ φέτος έπαιξε..... έκτος αν πείσουν το μοριέντες να μην σταματήσει την μπάλα Wink

Η αγαπημένη περίοδος του τζίγκερ....
abaddon
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 13:17 από abaddon
Θα χει ο Κάρλος το τσακάλι κάνα κονέ ρε,μη φοβάσαι.Θα πείσει καμιά ομάδα να αφήσει ελεύθερο αυτόν που θέλουμε και θα τον βουτήξουμε ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Icon_pirat
abaddon
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 13:19 από abaddon
Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του Νταμιάν Πλεσί ο
Κάρλος Φρέιτας δέχθηκε ερωτήσεις για το θέμα του επιθετικού και το κατά
πόσο ο Παναθηναϊκός έψαξε για φορ ή, τι δεν πήγε καλά και τελικά δεν
αποκτήθηκε μπακ απ του Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" στα πηγαδάκια που είχαν
δημιουργηθεί έλεγε πως: "Η αλήθεια είναι ότι κοιτάξαμε για επιθετικό,
αλλά δεν βρήκαμε κάποιον που να ταιριάζει σε αυτό που θέλαμε εμείς.
Συνεχίζουμε να κοιτάμε την αγορά των ελεύθερων παικτών και αν προκύψει
κάτι θα το εξετάσουμε. Το θέμα είναι να έχουμε σωστή πληροφόρηση και αν
υπάρχει κάτι να χτυπήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Εχουμε, όμως, σε αυτή
τη θέση δύο πολύ καλούς επιθετικούς. Ο Πετρόπουλος κλήθηκε και στην
εθνική ομάδα. Του έχουμε εμπιστοσύνη. Ο Σισέ δεν έχει κάποιο ιστορικό
μυϊκών τραυματισμών στον Παναθηναϊκό και θα είναι διαθέσιμος".
Στη συνέχεια για να δώσει ένα παράδειγμα ο Φρέιτας είπε: "Υπήρχαν
παίκτες όπως ο Μπεμπέτο και ο Ρομάριο που δεν ήταν αυτό που λέμε κλασικό
φορ όπως είναι για παράδειγμα ο Πίτερ Κράουτς. Παρόλα αυτά πέτυχαν πάρα
πολλά γκολ και έκαναν καλά την δουλειά τους όταν αγωνίζονταν στην
κορυφή της επίθεσης. Εμείς θα έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας και αν
προκύψει κάτι θα το δούμε".
Τέλος, για το θέμα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και αν υπάρχει η πρόθεση για
επέκταση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μέσο ο Φρέιτας είπε: "Αυτή τη
στιγμή μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι και εκεί επικεντρωνόμαστε.
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αργότερα".
leoforos.gr
kokostur
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 15:30 από kokostur
Κι εγώ πιστεύω ότι το ρόστερ ολοκληρώθηκε, με επιφύλαξη βέβαια το θέμα του 3ου επιθετικού. Εκτός κι αν βγάλει κάποιον ...λαγό από το καπέλο του ο Νιόπλιας!Question Question Question
g3thanasis
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 16:31 από g3thanasis
Ρε παιδια με το μαλακοοοο...μαλλον θα πρεπει να κοψω το διαβασμα........για πειτε μου ποιον ειχατε αντιΣισε περυσι?????????????????????????????????????///και μην γραφτει κανενα ονομα Σαλπιιιιγιατι θα παραφερθω .......ΕΛΕΟς ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....δουλευομαστε και μεταξυ μας???μια παρεα ειμαστε....
g3thanasis
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 16:33 από g3thanasis
Κια κατι ακομα Νομπλιας και ροτσα ελπιζουν σε επιθετικο απο την golden...

Υσ Στη θεση αυτη παιζει ακομα και ο Χριστο ετσι δεν ειναι???περιφερειακό επιθετικο δεν τον θελει ο Νομπλιας φετο περυσι δε λεγαμε γιατι εβαλε επιθετικο τον Ρουκα και οχι το Χριστο που εκανε καλο δευτερο γυρο????????επιπλεον αυτη του οργανωτη τη εδωσε στον Νινη και πηρε και τον Ισπανο.......γι αυτο λεω καλλιτερα να μην διαβαζω....αυτα που γραφονται για το ροστερ...και τους επιθετικους που σας λειπουν.....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 2-3 ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ.......

Εγω λεω ομαδα και ροστερ τα καλλιτερα διοικηση και κοσμος για κλαματα.....και αυτη ειναι η διαφορα μου φετος....Διοικηση και κοσμος.....
abaddon
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 16:50 από abaddon
Θανάση συγνώμη...επειδή έχουμε κάνει μαλακία και δεν είχαμε 3ο επιθετικό ούτε πέρσι δε σημαίνει πως το κακό πρέπει να διαιωνίζεται.Έχεις ξαναδεί εσύ ομάδα που παίζει σε 3 ταμπλό να έχει μόνο 2 ΚΑΘΑΡΟΎΣ φορ περιοχής?Γιατί εγώ δεν έχω δει.Από αλχημίες και λύσεις ανάγκης χαίρω πολύ,και ο Γκαρσία παίζει και ο Γκοβού παίζει και όλοι οι μεσοεπιθετικοί άμα λάχει παίζουν.Γιατί να μην έχεις όμως ρε φίλε κάποιον εναλλακτικά,έστω από την golden team,έστω κάνα 20χρονο ταλέντο.Κακό είναι δηλαδή?
Tropikano
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 16:59 από Tropikano
Εχουν αλλαξει οι εποχες πλεον και δεν παιζει ποτε η ομαδα 4-4-2 οποτε η καλυτερη λυση ειναι να βρουν ενα παληκαρακι ΚΑΤΩ απο τα 20 χρονια να συμπληρωνει και που ξερεις μια στραβωκλοτσια γκολ απο εναν μικρο με καποιο ταλεντο μπορει να βγαλει εναν ραουλ και για εμας..Δεν νομιζω οτι ηταν θεμα τσιγγουνιας απλα αποφασιζεις αν σου κανει η οχι ο πετροπουλος και εφοσον λες οτι σου κανει το θεμα εληξε..Αν γινει καμια στραβη με τον Σισσε για εμενα θα φταιει μονο ο Νιοπλιας σε αυτο γιατι μια λεει θελει ροστερ 23 παικτων την αλλη οτι θελουμε αλον εναν επιθετικο,μετα περνουμε χαφ που δεν νομιζω οτι εφερε αντηριση για τον Γαλλο και αυτο γιατι ειναι αριστερποδαρος και εχουμε ακομα εληψη σε τετοιους..Αυτο για τον επιθετικο ειναι το μονο που δεν μου αρεσει να γκρινιαζουμε γιατι η γκρινια που φερνει γρουσουζια μπορει να μας στερησει τον Σισσε Mad
g3thanasis
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 17:15 από g3thanasis
abaddon έγραψε:
Θανάση συγνώμη...επειδή έχουμε κάνει μαλακία και δεν είχαμε 3ο επιθετικό ούτε πέρσι δε σημαίνει πως το κακό πρέπει να διαιωνίζεται.Έχεις ξαναδεί εσύ ομάδα που παίζει σε 3 ταμπλό να έχει μόνο 2 ΚΑΘΑΡΟΎΣ φορ περιοχής?Γιατί εγώ δεν έχω δει.Από αλχημίες και λύσεις ανάγκης χαίρω πολύ,και ο Γκαρσία παίζει και ο Γκοβού παίζει και όλοι οι μεσοεπιθετικοί άμα λάχει παίζουν.Γιατί να μην έχεις όμως ρε φίλε κάποιον εναλλακτικά,έστω από την golden team,έστω κάνα 20χρονο ταλέντο.Κακό είναι δηλαδή?

Σταθη το οτι δεν υπαρχει 3ος επιθετικος περιοχης φιλε μου δεν αποτελει δικαιολογια για κανενα και δεν εννοω Νομπλια και παικτες (αυτους θα τους κρινουμε μεσα στο γηπεδο) Ξερεις τι εννοω και εγω βλεπω το κενο εκει αλλα θεωρω οτι ο Νομπλιας ζητησε καποιον με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και δε βρεθηκε...η δεν διατεθηκαν τα χρηματα για να βρεθει ....αυτο δε μου λεει κατι εχει συμβει και στις καλλιτερες οικογενειες ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΑ....ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ...Συμφωνω οτι πρεπει να δωθει ευκαιρια σε πιτσιρικα .....Αλλωστε οπως τονιζεις ειναι και η περιοδος που αγαπαει ο μλκς...χεχε...

ΥΣ. Ο Φρειτας εδειξε πως εργαζονται οι τεχνικοι δντες χωρις να εχουν και χρηματα.....(ελπιζω να μην καψουμε τις μεταγραφες του λογω Τζιγγερ...καταλαβαινεις τι εννοω)
g3thanasis
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 17:21 από g3thanasis
Tropikano έγραψε:
Εχουν .............................................................................................................. τον Σισσε Mad

σε αυτο το σχολιο συμφωνω απολυτα και μπραβο σου...Η ομαδα εχει προπονητη και αυτος αποφασιζει εμεις περιμενουμε να τους δουμε στο γηπεδο....ολους.....οπως ο Ουζουνιδης πηρε την ταυτοτητα του Βαλβερδε...

ΥΣ. ολοι φετος θα γραφουν οχι στη βια και εγω για τους παναθηναικους ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΡΙΝΙΑ
abaddon
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 17:29 από abaddon
Μα είμαι απόλυτα σύμφωνος.Αφού λένε πως δε βρήκαν το παίκτη με τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Νιόπλιας,μπράβο τους που δεν πήραν κάποιον ότι να'ναι για να λένε πως πήραν επιθετικό.Εξάλλου φέτος το ρόστερ είναι κατά ένα μεγάλο μέρος απαλλαγμένο από παλτά που πιάνουν μόνο χώρο και θεωρώ πως όσοι έχουν μείνει μπορούν όλοι να προσφέρουν (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων...).Στην ουσία ψάχνουμε παίκτη για πάγκο και με χαρακτηριστικά λίγο διαφορετικά από αυτά των 2 φορ μας,κοινώς να ξέρει λίγο παραπάνω μπαλίτσα.Θεωρώ πως τέτοιοι παίκτες υπάρχουν 10άδες στην Λατινική Αμερική,στην Πορτογαλία και στην Ισπανία και πως ο Φρέιτας αν πάρει το οκ,φέρνει παίκτη όχι αύριο,χθες.Οπότε το μαχαίρι και το πεπόνι είναι στα χέρια του Νιόπλια και εκείνος θα κριθεί από την τελική απόφασή του στο τέλος της χρονιάς.
g3thanasis
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 20:16 από g3thanasis
Nai Stauh etsi akribvw einai kai oti allo legetai panv sto uema ayto einai εκ του πονηρου
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τετ 01 Σεπ 2010, 20:58 από ΠΕΤΡΟGOAL
Εντυπωσιακό χαρακτήρισε το ρόστερ του Παναθηναϊκού, παρά το μπέρδεμα με τον Σιμάο, ρώσικο site.

Ο Παναθηναϊκός είναι βασική αντίπαλος της Ρούμπιν Καζάν για την δεύτερη θέση που οδηγεί στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με το site “argumenti.ru”. Οι Ρώσοι κάνουν μία ανάλυση για τους αντιπάλους των ομάδων τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναφέροντας: “Το ρόστερ του Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιακό. Παίκτες όπως ο Γκοβού, ο Μπουμσόνγκ, ο Σιμάο Σαμπρόσα (έχουν μπερδέψει τα ονόματα), ο Καραγκούνης, ο Σεϊταρίδης και ο Κατσουράνης είναι πολύ γνωστοί. Σε καμία περίπτωση το έργο της Ρούμπιν με τους Αθηναίους δεν θα είναι εύκολο. Με αυτή την ομάδα θα παλέψει η Ρούμπιν για την δεύτερη θέση”.

LEOFOROS.GR

TO ΣΙΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ .... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Wink

ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
» ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ Ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ
» Η πιο δύσκολη μέρα της νέας κυβέρνησης Τζίγκερ
» το ρόστερ μας είναι πλήρες.
» Διαχείριση ρόστερ και ελιγμοί διευθυντού ποδοσφαίρου!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: