| Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει | |
|
+14Potis k_peperman Nerantzuri kokostur geof1957 abaddon makedon72 ΠΕΤΡΟGOAL nice view YIANNIS090807 thanasis_ Tropikano vigor g3thanasis 18 απαντήσεις |
|
Θελεται να φυγει ο Νικος Νομπλιας????? | Ναι | | 39% | [ 12 ] | Οχι | | 52% | [ 16 ] | Αναλογα με τα αποτελεσματα | | 9% | [ 3 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 31 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 12:06 | |
| Για δες ρε Γιάννη δε του πάνε τα χρώματα? Βρεκεκεξ!!! |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 12:11 | |
| | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 12:12 | |
| ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ...ΦΙΛΗΣΕΙ ;;;; | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 12:14 | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 12:19 | |
| Τον έχω για πιο έξυπνο τον Pateras ρε Γιώργη! Δε πιστεύω... Ξύπνα NoPlus σου σερβίρουν βατραχοπόδαρα!!! |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 13:13 | |
| - Silvercity έγραψε:
Πέρυσι όταν έφυγε ο 10 και ήρθε ο ΝοPlus η ομάδα ρόλαρε και κατάφερε το νταμπλ!
Ρόλαρε κι έπαιξε πιο ωραίο ποδόσφαιρο ναι! Αλλά επειδή οι περισσότεροι το ξεχνάτε, ο Νιόπλιας πήρε πολύ λιγότερους βαθμούς αναλογικά με τα ματς από τον Τεν Κάτε. Αποτελέσματα ΔΕΝ πήρε καλύτερα από τον Ολλανδό. Απλά έχασε πολύ περισσότερους βαθμούς ο γαύρος μετά τα Χριστούγεννα! Δεν το λέω για να κολακέψω τον Κάτε (ούτως ή άλλως, για τους περισσότερους ήταν καμμένο χαρτί από πολύ νωρίς). Απλά είναι άδικο να τα χώνουμε στον Κάτε από τις πρώτες στραβές και μετά να λέμε και ανακρίβειες για τον αντικαταστάτη του, για τον οποίο σπάνια διάβασα για λάθη από τον τύπο, που βαρούσε αλύπητα τον προκάτοχο της θέσης του Νιόπλια! | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 13:25 | |
| - vigor έγραψε:
- Silvercity έγραψε:
Πέρυσι όταν έφυγε ο 10 και ήρθε ο ΝοPlus η ομάδα ρόλαρε και κατάφερε το νταμπλ!
Ρόλαρε κι έπαιξε πιο ωραίο ποδόσφαιρο ναι! Αλλά επειδή οι περισσότεροι το ξεχνάτε, ο Νιόπλιας πήρε πολύ λιγότερους βαθμούς αναλογικά με τα ματς από τον Τεν Κάτε. Αποτελέσματα ΔΕΝ πήρε καλύτερα από τον Ολλανδό. Απλά έχασε πολύ περισσότερους βαθμούς ο γαύρος μετά τα Χριστούγεννα! Δεν το λέω για να κολακέψω τον Κάτε (ούτως ή άλλως, για τους περισσότερους ήταν καμμένο χαρτί από πολύ νωρίς). Απλά είναι άδικο να τα χώνουμε στον Κάτε από τις πρώτες στραβές και μετά να λέμε και ανακρίβειες για τον αντικαταστάτη του, για τον οποίο σπάνια διάβασα για λάθη από τον τύπο, που βαρούσε αλύπητα τον προκάτοχο της θέσης του Νιόπλια! Δεν σε κακιζω,η φωτο που εχεις αβαταρ ειναι αποδειξη οτι εισαι γνησιος Παναθηναικος,αλλα ξεχνας κατι..ριξε μια ματια απο ποιες εδρες περασαμε στον δευτερο γυρο και απο ποιες στον πρωτο,δες αντιστροφα τον γαυρο και ξανασκεψου το.. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 13:33 | |
| Το συγκεκριμένο σχόλιο Βάγγο ήταν για να δείξει ότι οι αλλαγές προπονητών στα μέσα της σεζόν δεν είναι απαραίτητα κακές για ένα σύλλογο! και το "ρόλαρε" που λέω σε καμία περίπτωση δεν πιστώνεται στην προπονητική μαεστρία του NoPlus αλλά στο ότι η ομάδα ξεμπούκωσε ψυχολογικά μετά την απομάκρυνση 10! Κανέναν από τους δύο δε θεωρώ προπονητή ικανό να σταθεί σε μια ομάδα του βεληνεκούς ( του όποιου) του Panathinaikos και αν εξαιρέσουμε τις ικανότητες του συγχωρεμένου πια Κυράστα νομίζω ότι απλά μετά βολοδέρνουμε στο θέμα του coach! Όλα αυτά συμμεριζόμενος ότι έχουμε καλό υλικό το οποίο μπορεί να παίξει πολύ καλύτερη μπάλα από αυτό το άνοστο και βαρετό πράμα που παίζει τώρα! Γιατί αν δεν ισχύει αυτό τότε καλός είναι και ο NoPlus! Και αν πιά έχει χάσει τα αποδυτήρια ( πράγμα που του το χρεώνω ) ας βγεί μπροστάρης ο Pateras να κόψει κώλους αν δε μπορεί ο Nicolakis! Αυτό που με χαλάει επίσης είναι τακτικές του 10 συνεχιζόμενες από τον NoPlus που σώνει και ντε πρέπει παίχτες στην 11άδα να μπορούν να παίξουν 3-4 θέσεις λες και δεν έχεις εναλλακτικές λύσεις στο πάγκο για να καλύψεις τις απουσίες σου! Είναι δείγμα μικρής ομάδας και όχι τεράστιας ικανότητας του Βύντρα να παίζει ο φουκαράς όλες τις θέσεις στην άμυνα! O κουάξ λείπει για να πιάσουμε μούργα... ...και επιτέλους ρε φίλε Βαγγέλη τι κόλλημα με έχεις με τον 10? Τον θεωρείς μεγάλο προπονητή? τον βοηθο? αν από τον NoPlus είναι καλύτερος ειλικρινά δεν ξέρω! Αλλά για την ομάδα δεν έκανε αυτός ο άνθρωπος με την ημερομηνία λήξης! Αρπαχτέμπορας ήταν κατ εμε! |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 14:05 | |
| - geof1957 έγραψε:
- ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ :
ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ! http://www.leoforos.gr/blog/5229/o-pheretzes-mas-eleipe Γιώργο, κάνεις ένα απίστευτα μεγάλο λάθος.... Δεν συμφωνείς εσύ με τον κοντό.... Αυτός ο χέστης, ο κωλοτούμπας, ο μπατιγιάλας, συμφωνεί μαζί σου. Το 'πιασες???? | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 14:19 | |
| Παιδιά, όπως εμένα ως οικονομολόγο δε μπορεί να με κρίνει ένας φιλόλογος, παρά μόνο να εκφράσει άποψη, βασιζόμενος σε όσα του λένε, έτσι κι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι δε μπορούμε να κρίνουμε τον εκάστοτε προπονητή, παρά μόνο από τα αποτελέσματα (δυστυχώς), γιατί κανείς μας δε γνωρίζει πραγματικά σε βάθος ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στο άβαταρ, το έχω βάλει για δύο λόγους και μόνο: 1) Ο Κάτε είχε πολλά στραβά, κυρίως στον χαρακτήρα του. Γουστάρω, όμως, τον Τεν Κάτε, γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ προπονητής που μίλησε για θέματα νοοτροπίας κι έπιασε ακριβώς το πρόβλημα αυτής της ομάδας εδώ και χρόνια, ενώ και τακτικά, απλά δεν παίζεται! 2) Στο άβαταρ, ο Κάτε σηκώνει μια...κουπίτσα. Και ο πρώτος προπονητής της Μπάρτσα είχε δηλώσει ότι ο Κάτε δούλευε μεσοβδόμαδα την ομάδα εκείνη όλη τη χρονιά! Αυτό εσάς μπορεί να μη σας λέει τίποτα. Δικαίωμά σας. Πιστεύω, όμως, ότι αν τον αφήναμε να δουλέψει λίγο ακόμη, τώρα θα ήμασταν σε άλλο επίπεδο! Μην ξεχνάτε ότι και Σερ Άλεξ έκανε 6 χρόνια να πάρει τίτλο (σε αυτή την περίοδο κόντεψε να αποκλειστεί και από τον...Αθηναϊκό). Θυμάστε, νομίζω, τι έγινε από εκεί και πέρα!!! Θεωρώ, πάντως, ότι είναι ντροπή να κράζουμε τους γαύρους και τον "αντικειμενικό" τύπο, επειδή έβγαλαν άχρηστους τους Σισέ και Σίλβα, ενώ παράλληλα βγάζουμε εμείς άχρηστο έναν άνθρωπο που, άσχετα με τα ελλατώματά του, έχει δουλέψει με παγκόσμιου επιπέδου σταρ και σε ομάδες μεγαθήρια. Φαίνεται, εμείς προτιμούμε να θυμόμαστε μόνο τη λέξη "βοηθός" και μόνο το πέρασμά του από την Ασία, όπου πήγε μόνο για λεφτά, όπως όλοι όσοι πάνε εκεί. ΥΓ: Αφού ούτως ή άλλως ο καθένας σας έχει τη γνώμη του, την οποία, προφανώς, δε μπορώ ούτε επιθυμώ να αλλάξω, αφήστε με εμένα στην κοσμάρα μου, να πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος υήρξε μεγάλο κεφάλαιο για την Πανάθα. Και μην ανησυχείτε...Δεν είναι στο χέρι μου να τον φέρω πίσω. Μπορούν οι απανταχού Πανάθες να κοιμούνται ήσυχοι | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 19:27 | |
| Μα τι λες τώρα ρε Βαγγέλη. Ποιος να σε κράξει για τον Τεν? Θεωρεί αλήθεια κανείς μας τον Νικόλα καλύτερό του? Δυστυχώς παιδιά προσωπικά πιστεύω ότι και τον Χίντινγκ να μας φέρουν, τα κωλοαποδυτήριά μας, άχρηστο θα τον βγάλουν.
ΥΓ Στο παράδειγμα δεν έβαλα τον Μουρίνιο, γιατί αυτόν δεν τον κάνουν καλά 10 Καραγκούνηδες και 25 Κατσουράνηδες. Κι αυτός όμως δεν θα περάσει απ' τα μέρη μας παρά μόνο για διακοπές. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 22:03 | |
| Μακαρι να φερναμε Χιτινγκ ρε Γιαννη...θα ειχαμε ομαδαρα αλλου επιπεδου πραγματικα...αλλα βλεπεις μας τον προλαβε η Εθνικη Τουρκιας αυτον...και επισης δεν αναλαμβανει συλλογους για λογους υγειας....εχει υπερταση βλεπεις και οι γιατροι φοβουνται μηπως παθει ανακοπη. Αλλα τωρα που το σκεφτομαι...οι ξερολες θα εβγαιναν και θα ελεγαν...που τον παμε τον αχρηστο τον καρδιακο χαχαχα | |
|
| |
vigor Λεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 23:06 | |
| Ποιος Χίντινγκ μωρέ και λαλακίες τώρα; Για τον...μυρωδιά λέτε; Αυτόν που καταδέχτηκε να προπονήσει την Εθνική Κορέας;;;
Έλα μωρέ με τους φραγκοφονιάδες τους Ολλανδούς! Αυτός θα χρειαστεί 2 χρόνια να καταλήξει σε 11άδα. Αφήστε, ρε παιδιά. Εμείς έχουμε 40-50 χιλιάδες προπονητές στην κερκίδα και άλλα 2-3 εκατομύρια εκτός γηπέδου. Χρειάζεται να τρέχουμε ως τη χώρα με τις τουλίπες, για να πάρουμε άλλον; Χώρια οι δημοσιοκάφροι που τα παίρνουν από τους μάνατζερ...εεε...ήθελα να πω...που ξέρουν από μπάλα και κάνουν πάντα εποικοδομητική κριτική, στηριζόμενοι σε τρανταχτά επιχειρήματα, στον εκάστοτε προπονητή μας!!!
Γι αυτό σας λέω...η ομάδα δε χρειάζεται ούτε καν προπονητή. Παίκτες έμπειρους που να μπορούν να καταρτίσουν μια 11άδα έχουμε. Πρόεδρα που να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές έχουμε. Φυλλάδες που προκαλούν τη βία...εεε...ήθελα να πω...που εμψυχώνουν τους οπαδούς έχουμε. Τι μας λείπει;
ΥΓ: Μην παραβλέπετε, επίσης, το γεγονός ότι ένας ξένος προπονητάκος που έχει δουλέψει σε κάποιες ανύπαρκτες ομάδες τύπου Τσέλσι κλπ δε θα μπορέσει ποτέ να σταθεί αντάξιος του Ελληνικού επιπέδου και πολιτισμού. Φανταστείτε σε ένα ματς να κάνει μια αλλαγή και να του βγει και να τον αποθεώνουν όλοι και μετά από 2 βδομάδες η ίδια αλλαγή να τον οδηγήσει σε αρνητικό αποτέλεσμα. Και μετά βάλτε τον απέναντι στο εξαγριωμένο πλήθος και ζητήστε του να δικαιολογήσει την κίνησή του με επιχειρήματα. Ούτε ουγκ δε θα προλάβει να αρθρώσει ο...ακατανόμαστος!!!
ΥΓ2: Με τη νοοτροπία μας και με το εκρηκτικό μας ταμπεραμέντο (μη χέσω) , για Αλέφαντο είμαστε σαν χώρα και πολύ λέω! Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι κάτι τέτοιοι "πουλάνε" φυλλάδες και ακροαματικότητες!!! Οι υπόλοιποι απλά δε μπορούν να επιβιώσουν! Φαίνεται τους πέφτει βαρύς ο πολιτισμός μας!
ΥΓ3: Για να γράψω και κάτι σοβαρό...αν δεν έρθει τεχνικός με 10 κιλά αρχίδια, που θα απαιτήσει συμβόλαιο με αποζημίωση τρελή σε περίπτωση απόλυσης, ώστε να μην τον κουνάνε ούτε φυλλάδες ούτε παίκτες ούτε μάνατζερς, ομάδα διαχρονικά ανεβασμένη, με συχνούς τίτλους, αλλά ταυτόχρονα και συνεχείς μεγάλες πορείες στην Ευρώπη μην περιμένετε να δούμε. Το σύστημα είναι σαθρό από τα θεμέλια του και χρειάζονται ριζικές αποφάσεις. Ελπίζω κάποιοι εκεί στα ψηλά κλιμάκια της Παέ να το βλέπουν και να κάνουν αυτό που πρέπει!!! Ειδάλλως, κάθε 1-2 χρόνια θα συζητάμε τα ίδια πράγματα, βλέποντας παίκτες να αποδίδουν μόνο όποτε θυμούνται και τα τσιράκια τους μετά να "διώχνουν" ως υπαίτιο τον προπονητή μας! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 00:12 | |
| - vigor έγραψε:
- ...αν δεν έρθει τεχνικός με 10 κιλά αρχίδια...
από δώ το πας από κει το πας πάλι για τον 10 λες.... |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 05:39 | |
| Θεματα νοοτροπιας,μαλιστα,κατι τετοιο ειχε πει και ο Αντωνακης σε μεγαλη του συνεντευξη,μηπως να τον βαλω εγω αυτον αβαταρ που ειχε δικιο?Δεν χρειαζομαι απαντηση Βαγγελη η κασετα παιζει σχεδον εναν χρονο τα εχω ξανακουσει ολα .
| |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 09:31 | |
| ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ , ο ένα ηταν προδότης και ο αλλος άφυγε προδομένος ..... οσο για το άβαταρ το οτι ειναι ο τεν δεν σημαίνει οτι δεν ειναι παο ο αντωνης , με το ιδιο σκεπτικο ο άλλος δεν θα εβαζε νικ τον ολισαντεμπε π.χ. ο τεν ειναι ανθρωπος που προσφερε!!!
Βαγγέλη και γαμώ τα άβαταρ!!!! ειμαι και εγω φαν τεν κατε και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 09:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 11:53 | |
| | |
|
| |
vigor Λεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 13:35 | |
| Στέλιο, ευχαριστώ που απάντησες αντί εμού. Απλά αναφέρω ότι ΔΕΝ έχω ανάγκη να αποδείξω σε ΚΑΝΕΝΑΝ πόσο Παναθηναϊκός είμαι ή όχι. Σέβομαι ΟΛΕΣ τις απόψεις και περιμένω το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι διά εμέ!
ΥΓ: Είναι τουλάχιστο απαξιωτική προς το πρόσωπό μου η φράση: "Η κασετα παιζει σχεδον εναν χρονο τα εχω ξανακουσει ολα". Στο κάτω κάτω της γραφής, ελευθερία λόγου έχουμε. Όποιος διαφωνεί μαζί μου ή κουράστηκε με όσα επαναλαμβάνω, μπορεί απλά να τα προσπερνάει, αγνοώντας με! | |
|
| |
vigor Λεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 13:37 | |
| | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 13:43 | |
| Δε γουστάρω αλλαγές προπονητών συνεχώς,το θεωρώ μεγάλο ξεφτιλίκι και έτσι δεν φτιάχνεις ποτέ ομάδα.Πιστεύω στον Νιόπλια γιατί είναι νέος και ξέρει μπάλα.Απλά μέχρι τώρα δε μου έχει δείξει πως έχει προσωπικότητα.Και οι παίκτες με προσωπικότητα τέτοιους προπονητές τους κάνουν μια χαψιά....Με την παρουσία του Πατέρα τουλάχιστον εξισορροπείται λίγο αυτό,αφού ο Νικόλας έχει 100 κιλά @@.Περιμένω όμως να δω και λίγο μπάλα στο γήπεδο Νιόπλια αγόρι μου,καθώς με τέτοιους παίκτες τέτοιο θέαμα είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο...
Υ.Γ. Ο Τεν Κάτε είναι μεγάλος προπονητής και τη γνώμη μου δεν την αλλάζει τίποτα.Έφυγε όπως έφυγε για τους γνωστούς λόγους και δεν έχει νόημα να μένουμε στο παρελθόν,κοιτάμε μπροστά.Μακάρι ο Νιόπλιας να αναπτύξει έστω και λίγη από την προσωπικότητα του Ολλανδού.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 17:34 | |
| Φέρτε τα παναθηναικόμετρα.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. ΥΓ1 Για να μην πω τίποτα χειρότερο και με μπανάρουν. ΥΓ2 Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Σεβαστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τα .......άβαταρ των άλλων. Άλλο ο τρελός του χωριού κι άλλο ο κακός του χωριού.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τετ 29 Σεπ 2010, 22:27 | |
| Έχω ψηφίσει, ανάλογα με τ' αποτελέσματα. Πως μπορώ να το κάνω:
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 00:06 | |
| - vigor έγραψε:
ΥΓ: Είναι τουλάχιστο απαξιωτική προς το πρόσωπό μου η φράση: "Η κασετα παιζει σχεδον εναν χρονο τα εχω ξανακουσει ολα". Στο κάτω κάτω της γραφής, ελευθερία λόγου έχουμε. Όποιος διαφωνεί μαζί μου ή κουράστηκε με όσα επαναλαμβάνω, μπορεί απλά να τα προσπερνάει, αγνοώντας με! ΒΑΓΓΟ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ! ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΗ.... Η ΚΑΣΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΝ ΚΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Η ΜΗ ΤΕΝ ΚΑΤΙΚΟΙ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 00:27 | |
| |
|
| |
| Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει | |
|