| Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει | |
|
+14Potis k_peperman Nerantzuri kokostur geof1957 abaddon makedon72 ΠΕΤΡΟGOAL nice view YIANNIS090807 thanasis_ Tropikano vigor g3thanasis 18 απαντήσεις |
|
Θελεται να φυγει ο Νικος Νομπλιας????? | Ναι | | 39% | [ 12 ] | Οχι | | 52% | [ 16 ] | Αναλογα με τα αποτελεσματα | | 9% | [ 3 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 31 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 09:21 | |
| - Silvercity έγραψε:
- vigor έγραψε:
- Silvercity έγραψε:
- vigor έγραψε:
- ...αν δεν έρθει τεχνικός με 10 κιλά αρχίδια...
από δώ το πας από κει το πας πάλι για τον 10 λες....
Τι να κάνω κι εγώ, ρε Γιώργο...μια αδυναμία έχω και αυτή μου την έδιωξαν κακήν κακώς!!! κάτσε γιατί μου φαίνεται θα ξανάρθει... Και τι θα κάνουμε?? ράβε ξήλωνε.. δεν επρεπε να έχει φυγει... τωρα τελιώσε παμε για αλλα .... εξακολουθώ να στηρίζω νιοπλια αν και απο την πρώτη στιγμή δεν μου γέμιζε το ματι ((βιογραφικό- επιλογές σε καποια ματς (ταχτική)), εχει ευθύνη αλλα οχι όλη την ευθύνη... ενα παράπονο έχω , να δώ ενα προπονητή να κάθετε 3 χρόνια στην ομάδα , αν και απο τη στιγμή που δεν αντεξε ο τεν κατε δεν νομιζω να αντέξει ΚΑΝΕΝΑΣ | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 09:56 | |
| ε καλά ρε Στέλιο ο 10 δεν άντεξε (δεν τον άντεξαν για την ακρίβεια ) όχι ο Μουρίνιο! Ο ΝoPlus είναι πια θέμα χρόνου νομίζω, θυμάμαι και τα περυσινά με 10 "σε στηρίζουμε κλπ" που ακούσθηκαν και ψες για τον Nicos και νομίζω άρχισε να πακετάρει σωβρακοφανέλες...
Είναι πάνω σε ένα νούφαρο μέσα σε μια λίμνη δύο βατραχάκια ο Nicos και ο Dusan και βουτάει μές το νερό ο Nicos! ποιός έμεινε? |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 10:06 | |
| | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 11:07 | |
| Νιόπλια γιατί παίζει ο περιπατητής Κατσουράνης και όχι ο Πλεσί ο οποίος εμένα μια χαρά έτοιμος μου φάνηκε?Εξάλλου σε σύγκριση με τον περιπατητή κι εγώ έτοιμος είμαι. Γιατί δεν πατάει ΚΑΝΕΝΑΣ μέσος περιοχή? Γιατί βάζουμε διαρκώς λύσεις ανάγκης στα ακραία μπακ ενώ έχουμε τον αριστεροπόδαρο Ιωαννίδη,τον οποίο ΕΣΥ επέλεξες?Όχι άλλο Βύντρα ρε αριστερά,δεν ξέρω τι κάνει αμυντικά αλλά επιθετικά ΔΕΝ μπορούμε να λειτουργήσουμε! Ο Μαρίνος τελικά τι σκατά παίζει θα μας πει κανείς?Γιατί το παλικάρι ξεκάθαρα δεξιός μπακ ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ κανει. Τσιμπήσαμε 2 πάλι,μήπως έφταιγε ο Μπουμ που τον έκανες μαύρο πρόβατο με αποτέλεσμα να του γαμήσεις την ψυχολογία χωρίς ουσιαστικό λόγο? Ο Σίλβα πόσες φορές έχει παίξει στην καριέρα του στόπερ και πριν πόσα χρόνια για να τον βάλεις ως τέτοιο σε τόσο σημαντικό ματς? Ο Καραγκούνης γιατί παίζει ακόμα μπάλα? Τον Γκαρσία γιατί τον έβγαλες αφού ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να βγάλει καμιά μπαλιά μπροστα? Γιατί έχουν οι γραμμές τέτοιες αποστάσεις με αποτέλεσμα ο Σισέ να απέχει 30 μέτρα από τον κοντινότερο συμπαίκτη του, το ίδιο και ο Λέτο? Ο Σιμάο πότε θα μάθει να δίνει σωστά τη γαμημένη την μπάλα? Ο Φερνάντεζ τόσο κακός είναι και τον έχεις στο φτύσιμο?Εξάλλου άμα δε σ'αρέσει η φάτσα του βάλε τον Καρνέζη.Ο Αλέξης αυτή την περίοδο μόνο για καμιά πασαρέλα είναι.
Απαντήστε κάνα ερώτημα γιατί σε λίγο καιρό τα χειροκροτήματα θα πάψουν και θα έρθουν άλλα πράματα.... | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 13:31 | |
| Σταθη...τις απορειες σου τις εχουμε ολοι μας. Εμενα χτες ουτε ο Πλεσις αλλα ουτε ο Σιμαο φανηκαν υπερβαροι και χωρις αντοχες...και αποκλειεται σε μια βδομαδα ο Εμπεν να τους εκανε να χασουν τουλαχιστον 3% λιπους...οπως και αποκλειεται ο Σιμαο σε 3 μερες να ειχε παρει 5 κιλα...Ο Φερναντες το καλοκαιρι ηταν ο δευτερος τερματοφυλακας της Εθνικης Πορτογαλλιας στο Μουντιαλ...αλλα για μας δεν κανει ουτε για τον παγκο...και κανει για βασικος ο νεος Γκαλινοβιτς. Θεωρια συνομοσιας...ο Σιλβα διαπραγματευτηκε το καλοκαιρι την επεκταση του συμβολαιου του, αλλα δεν ηθελε μειωση αποδοχων...μηπως η συνεχομενη χρησιμοποιηση του τωρα που εμφανως δεν ειναι ετοιμος...συμβαλει στην επαναδιαπραγματευση των ορων του νεου συμβολαιου...με λιγοτερα λεφτα? Θα μπορουσα να γραψω και αλλα ερωτηματα...γιατι εχω και αλλες απορειες και εγω...αλλα νομιζω για την ωρα οι απαντησεις που θα παρουμε ειναι...φταιει το μουντιαλ και φταιει ο κεζος...το θεμα ομως ειναι ενα...εμεις τι φταιμε να βλεπουμε αυτο το χαλι στο γηπεδο? | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 14:25 | |
| Η δεύτερη ήττα του "τριφυλλιού" στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ (είχε προηγηθεί το βαρύ 5-1 από τη Μπαρτσελόνα) σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας αναφορικά με το πόσο ισχυρός παραμένει ο Νιόπλας στον πράσινο πάγκο, με την "Gazzetta dello Sport" να ξαναφέρνει στην επιφάνεια το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε ακουστεί έντονα για τους νταμπλούχους Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Άρη (το όνομά του είχε "παίξει" και για τον Ολυμπιακό μέχρι να κλείσουν οριστικά το θέμα οι "κίτρινοι"), με την ιταλική εφημερίδα να υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα πως τώρα είναι έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη από τον Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία για να σώσει τη σεζόν.
Βαγγέλης Σταματόπουλος............η συνεχεια προσεχως....ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΑΒΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΝΟΜΠΛΙΑ | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 14:27 | |
| Εμένα παιδιά ταπεινή μου άποψη είναι ακόμα αυτή που είχα.Είτε τον Νιόπλια έχουμε είτε τον Μουρίνιο μπάλα μέχρι τα χριστούγενα δέν πρόκειτε να δούμε.Ακόμα ο Νιόπλιας δέν με έχει πείσει αλλα ούτε με έχει απογοητεςύσει.Ο λόγος είναι πως είμαι της άποψης πως τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα και οτι οι τωρινές συνθήκες είναι οι χειρώτερες που θα μπορούσε να βρεί προπονητής.Βάλε 2 μαστόρους να γκρεμίσουν έναν τοίχο ή μπετό.Στον 1 δώσε καλό κομπρεσέρ και στον άλλον ματρκά καλέμι.Ποιός θα τελειώσει πιό γρήγορα?Μήπως το οτι ο πρώτος θα τελειώσει γρηγορότερα απο τον δεύτερο είναι κριτήριο για το ποιός είναι καλύτερος?Θυμηθήτε σε τι κατάσταση βρισκόντουσαν πέρσυ οι παίκτες του τεν κάτε και σε τί σήμερα(συγκρίνετε και τους τραυματισμούς).Ορίστε και λίνκ http://www.roulalades.gr/article/%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%AC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%82%E2%80%A6Δυστηχώς μάγκες ο κέζος μας ξέσκισε.Αν τολμήσει και πεί ο Νιόπλιας στους παίκτες να παίξουν με υψηλό τέμπο(πές πως μπορούσαν) δέν θα ήταν προπονητής αλλα εγκληματίας.Υποχρεωτικά μέχρι τα χριστούγενα θα παίζουμε συντηρητικά.Δηλαδή αντί να κοιτάμε να πιέζουμε και να καθαρίζουμε τα μάτς να κοιτάμε να ρίχνουμε ρυθμό για να μήν επιβαρυνθούν οι ίδι επιβαρυμένοι μας παίκτες.Κέζο αυτό είναι κατάντια για επαγγελματίες να το ξέρεις.Θεωρώ και καινούριος προπονητής να ερχόταν 1 6μηνο προσαρμογής θα το ήθελε.Στιν τελική μπορεί ο νιόπλιας να είναι άχρηστος μπορεί όμως να αποδειχτεί και λίρα 100.1 τουλάχιστον 6μηνο πιστεύω πως το δικαιούται. | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 14:34 | |
| Θανάση, σε αρκετά από όσα λες συμφωνώ ότι μπορεί να συμβαίνουν. Αλλά για το Σιμάο, διαφωνώ οριζοντίως και καθετως. Δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Μπάλα ποτέ δεν ήξερε, αλλά έτρεχε σα σκυλί. Δεν του ξέφευγε ποτέ αντίπαλος. Δάγκωνε. Χτες δε βγήκε ούτε μία φορά πρώτος στη μπάλα. Αποτέλεσμα; Οι Δανοί να φεύγουν στην αντεπίθεση, χωρίς να τους ανακόπτει κανείς στο κέντρο (ο Σιμάο γι αυτή τη δουλειά έπαιξε) !!! | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:23 | |
| - vigor έγραψε:
- Θανάση, σε αρκετά από όσα λες συμφωνώ ότι μπορεί να συμβαίνουν. Αλλά για το Σιμάο, διαφωνώ οριζοντίως και καθετως. Δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Μπάλα ποτέ δεν ήξερε, αλλά έτρεχε σα σκυλί. Δεν του ξέφευγε ποτέ αντίπαλος. Δάγκωνε. Χτες δε βγήκε ούτε μία φορά πρώτος στη μπάλα. Αποτέλεσμα; Οι Δανοί να φεύγουν στην αντεπίθεση, χωρίς να τους ανακόπτει κανείς στο κέντρο (ο Σιμάο γι αυτή τη δουλειά έπαιξε) !!!
και οχι μονο κανει και τα δυο λαθη στα γκολ....στο πρωτο λαθος πασα στο αξονα...και στο δευτερο λαθος πασα στο αξονα....ΩΙΜΕ..... | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:27 | |
| Οταν βγήκε ο Νικόλας Πατέρας από το γήπεδο, πολλοί φίλαθλοι τον πλησίασαν ζητώντας του "πρόεδρε πάρε κεφάλια", ενώ κάποιος έσπευσε να εκφράσει την αντίθεσή του σε πιθανή πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. "Μόνο τον... βάτραχο μην φέρεις γιατί θα γίνει χαμός", του είπε χαρακτηριστικά ο φίλαθλος.
| |
|
| |
k_peperman Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 17:54 | |
| Τα πραγματα είναι απλά. Ο Νιόπλιας δεν θέλω αλλα δυστυχώς για να αναστραφει αυτη η κατασταση πρέπει να φύγει. Δεν ξερω αν φταιει η προετοιμασια του, η νοοτροπία του, τα συστηματα του ή αν "έχασε" τα αποδυτηρια αλλα το παιχνίδι του παναθηναικού εκτιμώ οτι το χει χάσει. Δεν θα μπω στο τρυπακι φταει ο ταδε ή ο δεινα παιχτης μια και αυτο ειναι καθαρα υποκειμενική αποψη του καθενός. Αυτο που βλεπω ειναι να φευγει και απο επιλογες έχουμε: Μπαγεβιτς άμεσα, Δερμιτζάκη που θα τον διώξουν απο ΠΑΟΚ ή αν τρελαθει η μπάνγκα μας και γουσταρει να σηκώσει τον κούπερ απο τον άρη.
| |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Πεμ 30 Σεπ 2010, 19:00 | |
| Συζήτηση, πιθανότατα για το θέμα του προπονητή, αλλά και για άλλα που αφορούν τον Παναθηναϊκό είχαν ο Νικόλας Πατέρας, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο αδερφός του Γιώργος. Ραντεβού που ενδέχεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Κολωνάκι τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον αδερφό του, Γιώργο. Οι τρεις άνδρες είχαν συζήτηση για την άσχημη εκκίνηση του Τριφυλλιού στη σεζόν και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μίλησαν εκτενώς για τον Νίκο Νιόπλια και το μέλλον του στην ομάδα. Η συνάντηση άρχισε στις 16:00 και ολοκληρώθηκε στις 19:15, όταν τα αδέρφια Βαρδινογιάννη αποχώρησαν από τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα. Νωρίτερα, ο Νικόλας Πατέρας είχε συζητήσεις με όλους τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας και Νίκο Νιόπλια. Ρώτησε τις απόψεις τους για τις άσχημες εμφανίσεις του Τριφυλλιού και παράλληλα τους έκανε κατανοητό ότι επιβάλλεται να αλλάξει επειγόντως η κατάσταση. Μάλιστα ο διευθυντής ποδοσφαίρου ανέλαβε να μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του Πατέρα στους ποδοσφαιριστές. Νίκος Παγκάκης | |
|
| |
Potis Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2010
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Παρ 01 Οκτ 2010, 14:43 | |
| Κατα ΄ρχην,ψήφισα υπέρ του Νιόπλια. Παρά την απογοήτευσή μου την φετινή σεζόν,όχι όσων αφορά τα αποτελέσματα της ομάδας μας,αλλα τοσο για το αγωνιστικό κομμάτι.Είμαι μόλις 18 ετών,αυτό σημαίνει ότι η μοναδικές ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ αναμνήσεις που εχω απο πρωταθλήματα είναι μόλις 2!!!!!! Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν δείχνει να έχει κίνητρο,δηλαδή βλέπω ενα προπονητή μορφωμένο,έξυπνο και πάνω απο όλα διψασμένο για διακρίσεις να πνίγεται απο διάφορα πηγαδάκια (δυστηχώς κυρίως απο έλληνες) οι οποίοι αυτοβαφτίστηκαν σε γενιά πρωταθλητών!!!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ???ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?δηλαδη? Για να μη σας κουράσω παιρετερω,πιστεύω οτι η ομαδα δεν εχει αναγκη απο προπονητη,αλλα απο παίκτες.Οχι τόσο πρωτοκλασάτους οσο λένε(ΓΚΑΛΑΣ) αλλα διψασμένους ποδοσφαιριστές.Άλλωστε τα λεγόμενα μου δεν ειναι στον αέρα αλλα με τεκμήρια σας παραθέτω (οποιος θελει) προηγούμενους προπονητές που πέρασαν και πάλι δεν καναν τίποτα. Συνεπώς δεν πιστεύω ότι είναι θέμα προπονητή,αλλά θέμα νοοτροπίας ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!!!!! | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Παρ 01 Οκτ 2010, 16:58 | |
| - Potis έγραψε:
- Κατα ΄ρχην,ψήφισα υπέρ του Νιόπλια.
Παρά την απογοήτευσή μου την φετινή σεζόν,όχι όσων αφορά τα αποτελέσματα της ομάδας μας,αλλα τοσο για το αγωνιστικό κομμάτι.Είμαι μόλις 18 ετών,αυτό σημαίνει ότι η μοναδικές ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ αναμνήσεις που εχω απο πρωταθλήματα είναι μόλις 2!!!!!!
Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν δείχνει να έχει κίνητρο,δηλαδή βλέπω ενα προπονητή μορφωμένο,έξυπνο και πάνω απο όλα διψασμένο για διακρίσεις να πνίγεται απο διάφορα πηγαδάκια (δυστηχώς κυρίως απο έλληνες) οι οποίοι αυτοβαφτίστηκαν σε γενιά πρωταθλητών!!!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ???ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?δηλαδη?
Για να μη σας κουράσω παιρετερω,πιστεύω οτι η ομαδα δεν εχει αναγκη απο προπονητη,αλλα απο παίκτες.Οχι τόσο πρωτοκλασάτους οσο λένε(ΓΚΑΛΑΣ) αλλα διψασμένους ποδοσφαιριστές.Άλλωστε τα λεγόμενα μου δεν ειναι στον αέρα αλλα με τεκμήρια σας παραθέτω (οποιος θελει) προηγούμενους προπονητές που πέρασαν και πάλι δεν καναν τίποτα.
Συνεπώς δεν πιστεύω ότι είναι θέμα προπονητή,αλλά θέμα νοοτροπίας ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!!!!! Φίλε, συμφωνώ ότι είναι θέμα νοοτροπίας παικτών. Αλλά διαφωνώ ως προς το ότι αυτό θα αλλάξει αν έρθουν νέοι παίκτες!
Τα τελευταία 16-17 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα έχω καταλάβει ένα πράγμα: Η νοοτροπία είναι θέμα διοίκησης, όχι παικτών. Και νέοι παίκτες να έρθουν, θα αποκτήσουν την αρρωστημένη νοοτροπία των παλιών σιγά σιγά. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την αποχώρηση του "καπετάνιου", κανείς νέος παίκτης δεν εξελίχτηκε στην ομάδα. Δες πόσοι ήρθαν: Τζιώλης, Νίνης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Δάρλας, Λεοντίου, Μάντζιος, Τσίγκας και πολλοί άλλοι, που τώρα δεν τους θυμάμαι. Όλοι αυτοί ήρθαν ως ταλεντάρες είτε από τις ακαδημίες μας είτε από άλλες ομάδες ως μεταγραφή. Πες μου έναν από όλους που εξελίχθηκε, έμαθε περισσότερα με τον καιρό και βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του, ώστε να προσφέρει ουσιαστικά, σταθερά και με αυξανόμενο ρυθμό στην ομάδα ή να χρυσοπουληθεί, ώστε να βάλει μεγάλο ποσό η ομάδα στα ταμεία. Όλοι, άλλος λίγο και άλλος πολύ καταλήγουν δημόσιοι υπάλληλοι! Άρα, δεν είναι στραβός ο γυαλός, στραβά αρμενίζουμε εμείς!
ΥΓ1: Ο "καπετάνιος" είχε πολλά στραβά, αλλά αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Επί εποχής του βγήκαν πολλοί παίκτες. Ενδεικτικά αναφέρω την τελευταία φουρνιά: Γκούμας, Κάρα, Μπασινάς, Λύμπε, Νικοπολίδης, Γιούρκας, Κυριάκος και άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σε όλους αυτούς έδινε λίγα λεφτά και δεν τους άφηνε να πάρουν αέρα και να καβαλήσουν το καλάμι. Βέβαια, όταν έπρεπε να τους πληρώσει, γιατί έγιναν παικταράδες, τσιγγουνευόταν. Αλλά η ουσία είναι ότι όλοι αυτοί βελτιώθηκαν παίζοντας στην ομάδα! Από τότε, όλοι οι μικροί μένουν στάσιμοι, γιατί οι διοικήσεις μας ανέχονται τα παιχνίδια των μάνατζερ!
ΥΓ2: Παράδειγμα ο Νίνης. Κάλεσέ τον μαζί με τον μάνατζερ όταν τον υπέγραψες συμβόλαιο για 4 χρόνια και πες του: "Η ομάδα σε ανέδειξε. Δούλεψε σκληρά και ΞΕΧΝΑ κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής. Αν σε δω σε περιοδικά κουτσομπολίστικα να ξενυχτάς και να μπεκρουλιάζεις, σου έκοψα τη μπάλα. Είσαι περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα. Πληρώσαμε στις ακαδημίες για να σε μάθουμε μπάλα, πληρώνουμε τώρα το συμβόλαιό σου. Κόψτε τις μαλακίες κι εσύ και ο μάνατζερ, αλλιώς no play για το υπόλοιπο του συμβολαίου" !!!
ΥΓ3: Άντε, γιατί αρκετά τους νταντεύουμε όλους και έχει ξεφτιλιστεί το θέμα.
ΥΓ4: Πόσο μπροστά είναι σε τέτοια θέματα ο Ομπράνοτβιτς, ρε παιδιά!!! Θυμάστε μετά την 25άρα στην Πρόκομ, που τα έχωνε σε όλους επί 10 λεπτά στη συνέντευξη τύπου; "This is Panathinaikos. Hey, friend, you play for Panathinaikos. Do you anderstand where yo are?" Θυμάστε τι ρεσιτάλ έδωσε; Πότε είδατε κάτι παρόμοιο στη μπάλα; Βασικά κάτι ψιλοείδαμε, αλλά...άστο, ας μην τα ξαναλέμε!
| |
|
| |
fiogo ο κρυφος αμυντικος Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 37 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 53
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Παρ 01 Οκτ 2010, 21:08 | |
| εγω ψηφισα να φυγει οπωσ αλλωστε ειχα πει και οταν ειχε ερθει, να τον στειλουμε δανεικο σε καμια καβαλα να ψηθει ...μπορει να μην γινεται να ερθει ο ομπραντοβιτσ του ποδοσφαιρου αλλα να μην εχουμε για προπονητη το χρηστο μυριουνη του ποδοσφαιρου ...μπορει να κανει καλη δουλεια και ο σουμποτιτσ..... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Σαβ 02 Οκτ 2010, 00:15 | |
| Έχει κλείσει το εισιτήριο για Δευτέρα αν η Κυριακή δε πάει καλά.... Αν πάει καλά μένει open γιατί έρχεται και η ρουμπίνη... |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| |
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Σαβ 02 Οκτ 2010, 10:56 | |
| - geof1957 έγραψε:
- Silvercity έγραψε:
- Έχει κλείσει το εισιτήριο για Δευτέρα αν η Κυριακή δε πάει καλά....
Αν πάει καλά μένει open γιατί έρχεται και η ρουμπίνη... ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΙΤΗΡΙΟ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ! Γιώργη, ξέρεις κάτι?? | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 03 Οκτ 2010, 18:38 | |
| - YIANNIS090807 έγραψε:
Γιώργη, ξέρεις κάτι?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ , ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ! ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΟΙΩΣ Ο κυρ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ! ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ! ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 03 Οκτ 2010, 18:40 | |
| ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤ ΜΠΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ! ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗ ΛΕΣ ! ΟΨΩΜΕΘΑ ! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 03 Οκτ 2010, 19:34 | |
| ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΟΠΛΙΑ ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ! RESPECT ! ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ! ΘΑ ΦΥΓΕΙ (αν φϋγει ) ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ! ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ !
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ! ΤΟΤΕ ΠΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 03 Οκτ 2010, 19:36 | |
| Δεν του έκαναν open το εισιτήριο και φεύγει να μη χάσει τα λεφτά? Έθεσε παραίτηση ... για να δούμε...
"Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον πρόεδρο και να του αναγγείλω ότι δεν θέλω να είμαι ξανά προπονητής στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στις 22 να είμαι ο περίγελος".
Ποιός τον πολέμησε δαύτονε και τον είπε "περίγελο"? Γιατί ούτε στο γήπεδο τα άκουσε οργανωμένα ούτε είδα κάτι εξωπραγματικό στα πρωτοσέλιδα τις δύσκολες μέρες που πέρασαν... Τι διάολο? μπαίνει στα blog και διαβάζει τι γράφουμε ?
|
|
| |
georgedelphi Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009 Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 03 Οκτ 2010, 20:10 | |
| Φεύγω! Όχι ... μένω
Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αλλά μετά από παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των "πρασίνων"!
| |
|
| |
georgedelphi Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009 Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 03 Οκτ 2010, 20:11 | |
| | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 03 Οκτ 2010, 20:14 | |
| Ετσι αυτο ειναι σωστο.....αλλιως θα ειμασταν ενα καφενειο ...οπως οταν διωξανε το 10γατε........επειδη τραβαγε αυτια και ηταν επιθετικος..... | |
|
| |
| Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει | |
|