www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 11 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει

Πήγαινε κάτω 
+14
Potis
k_peperman
Nerantzuri
kokostur
geof1957
abaddon
makedon72
ΠΕΤΡΟGOAL
nice view
YIANNIS090807
thanasis_
Tropikano
vigor
g3thanasis
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Θελεται να φυγει ο Νικος Νομπλιας?????
Ναι
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 I_vote1039%Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 I_vote12
 39% [ 12 ]
Οχι
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 I_vote1052%Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 I_vote12
 52% [ 16 ]
Αναλογα με τα αποτελεσματα
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 I_vote109%Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 I_vote12
 9% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 31

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 09:21

Silvercity έγραψε:
vigor έγραψε:
Silvercity έγραψε:
vigor έγραψε:
...αν δεν έρθει τεχνικός με 10 κιλά αρχίδια...

από δώ το πας από κει το πας πάλι για τον 10 λες.... geek

Τι να κάνω κι εγώ, ρε Γιώργο...μια αδυναμία έχω και αυτή μου την έδιωξαν κακήν κακώς!!! Sad Sad Sad

κάτσε γιατί μου φαίνεται θα ξανάρθει...

Και τι θα κάνουμε?? ράβε ξήλωνε.. δεν επρεπε να έχει φυγει... τωρα τελιώσε παμε για αλλα ....

εξακολουθώ να στηρίζω νιοπλια αν και απο την πρώτη στιγμή δεν μου γέμιζε το ματι ((βιογραφικό- επιλογές σε καποια ματς (ταχτική)), εχει ευθύνη αλλα οχι όλη την ευθύνη...

ενα παράπονο έχω , να δώ ενα προπονητή να κάθετε 3 χρόνια στην ομάδα , αν και απο τη στιγμή που δεν αντεξε ο τεν κατε δεν νομιζω να αντέξει ΚΑΝΕΝΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 09:56

ε καλά ρε Στέλιο ο 10 δεν άντεξε (δεν τον άντεξαν για την ακρίβεια ) όχι ο Μουρίνιο!
Ο ΝoPlus είναι πια θέμα χρόνου νομίζω, θυμάμαι και τα περυσινά με 10 "σε στηρίζουμε κλπ" που ακούσθηκαν και ψες για τον Nicos και νομίζω άρχισε να πακετάρει σωβρακοφανέλες...

Είναι πάνω σε ένα νούφαρο μέσα σε μια λίμνη δύο βατραχάκια ο Nicos και ο Dusan και βουτάει μές το νερό ο Nicos! ποιός έμεινε?
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 10:06

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 11:07

Νιόπλια γιατί παίζει ο περιπατητής Κατσουράνης και όχι ο Πλεσί ο οποίος εμένα μια χαρά έτοιμος μου φάνηκε?Εξάλλου σε σύγκριση με τον περιπατητή κι εγώ έτοιμος είμαι.
Γιατί δεν πατάει ΚΑΝΕΝΑΣ μέσος περιοχή?
Γιατί βάζουμε διαρκώς λύσεις ανάγκης στα ακραία μπακ ενώ έχουμε τον αριστεροπόδαρο Ιωαννίδη,τον οποίο ΕΣΥ επέλεξες?Όχι άλλο Βύντρα ρε αριστερά,δεν ξέρω τι κάνει αμυντικά αλλά επιθετικά ΔΕΝ μπορούμε να λειτουργήσουμε!
Ο Μαρίνος τελικά τι σκατά παίζει θα μας πει κανείς?Γιατί το παλικάρι ξεκάθαρα δεξιός μπακ ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ κανει.
Τσιμπήσαμε 2 πάλι,μήπως έφταιγε ο Μπουμ που τον έκανες μαύρο πρόβατο με αποτέλεσμα να του γαμήσεις την ψυχολογία χωρίς ουσιαστικό λόγο?
Ο Σίλβα πόσες φορές έχει παίξει στην καριέρα του στόπερ και πριν πόσα χρόνια για να τον βάλεις ως τέτοιο σε τόσο σημαντικό ματς?
Ο Καραγκούνης γιατί παίζει ακόμα μπάλα?
Τον Γκαρσία γιατί τον έβγαλες αφού ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να βγάλει καμιά μπαλιά μπροστα?
Γιατί έχουν οι γραμμές τέτοιες αποστάσεις με αποτέλεσμα ο Σισέ να απέχει 30 μέτρα από τον κοντινότερο συμπαίκτη του, το ίδιο και ο Λέτο?
Ο Σιμάο πότε θα μάθει να δίνει σωστά τη γαμημένη την μπάλα?
Ο Φερνάντεζ τόσο κακός είναι και τον έχεις στο φτύσιμο?Εξάλλου άμα δε σ'αρέσει η φάτσα του βάλε τον Καρνέζη.Ο Αλέξης αυτή την περίοδο μόνο για καμιά πασαρέλα είναι.

Απαντήστε κάνα ερώτημα γιατί σε λίγο καιρό τα χειροκροτήματα θα πάψουν και θα έρθουν άλλα πράματα....
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 13:31

Σταθη...τις απορειες σου τις εχουμε ολοι μας. Εμενα χτες ουτε ο Πλεσις αλλα ουτε ο Σιμαο φανηκαν υπερβαροι και χωρις αντοχες...και αποκλειεται σε μια βδομαδα ο Εμπεν να τους εκανε να χασουν τουλαχιστον 3% λιπους...οπως και αποκλειεται ο Σιμαο σε 3 μερες να ειχε παρει 5 κιλα...Ο Φερναντες το καλοκαιρι ηταν ο δευτερος τερματοφυλακας της Εθνικης Πορτογαλλιας στο Μουντιαλ...αλλα για μας δεν κανει ουτε για τον παγκο...και κανει για βασικος ο νεος Γκαλινοβιτς. Θεωρια συνομοσιας...ο Σιλβα διαπραγματευτηκε το καλοκαιρι την επεκταση του συμβολαιου του, αλλα δεν ηθελε μειωση αποδοχων...μηπως η συνεχομενη χρησιμοποιηση του τωρα που εμφανως δεν ειναι ετοιμος...συμβαλει στην επαναδιαπραγματευση των ορων του νεου συμβολαιου...με λιγοτερα λεφτα? Θα μπορουσα να γραψω και αλλα ερωτηματα...γιατι εχω και αλλες απορειες και εγω...αλλα νομιζω για την ωρα οι απαντησεις που θα παρουμε ειναι...φταιει το μουντιαλ και φταιει ο κεζος...το θεμα ομως ειναι ενα...εμεις τι φταιμε να βλεπουμε αυτο το χαλι στο γηπεδο?
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 14:25

Η δεύτερη ήττα του "τριφυλλιού" στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ (είχε προηγηθεί το βαρύ 5-1 από τη Μπαρτσελόνα) σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας αναφορικά με το πόσο ισχυρός παραμένει ο Νιόπλας στον πράσινο πάγκο, με την "Gazzetta dello Sport" να ξαναφέρνει στην επιφάνεια το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Ο Αργεντινός τεχνικός είχε ακουστεί έντονα για τους νταμπλούχους Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Άρη (το όνομά του είχε "παίξει" και για τον Ολυμπιακό μέχρι να κλείσουν οριστικά το θέμα οι "κίτρινοι"), με την ιταλική εφημερίδα να υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα πως τώρα είναι έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη από τον Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία για να σώσει τη σεζόν.

Βαγγέλης Σταματόπουλος............η συνεχεια προσεχως....ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΑΒΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΝΟΜΠΛΙΑ
Nerantzuri
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 14:27

Εμένα παιδιά ταπεινή μου άποψη είναι ακόμα αυτή που είχα.Είτε τον Νιόπλια έχουμε είτε τον Μουρίνιο μπάλα μέχρι τα χριστούγενα δέν πρόκειτε να δούμε.Ακόμα ο Νιόπλιας δέν με έχει πείσει αλλα ούτε με έχει απογοητεςύσει.Ο λόγος είναι πως είμαι της άποψης πως τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα και οτι οι τωρινές συνθήκες είναι οι χειρώτερες που θα μπορούσε να βρεί προπονητής.Βάλε 2 μαστόρους να γκρεμίσουν έναν τοίχο ή μπετό.Στον 1 δώσε καλό κομπρεσέρ και στον άλλον ματρκά καλέμι.Ποιός θα τελειώσει πιό γρήγορα?Μήπως το οτι ο πρώτος θα τελειώσει γρηγορότερα απο τον δεύτερο είναι κριτήριο για το ποιός είναι καλύτερος?Θυμηθήτε σε τι κατάσταση βρισκόντουσαν πέρσυ οι παίκτες του τεν κάτε και σε τί σήμερα(συγκρίνετε και τους τραυματισμούς).Ορίστε και λίνκ http://www.roulalades.gr/article/%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%AC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%82%E2%80%A6
Δυστηχώς μάγκες ο κέζος μας ξέσκισε.Αν τολμήσει και πεί ο Νιόπλιας στους παίκτες να παίξουν με υψηλό τέμπο(πές πως μπορούσαν) δέν θα ήταν προπονητής αλλα εγκληματίας.Υποχρεωτικά μέχρι τα χριστούγενα θα παίζουμε συντηρητικά.Δηλαδή αντί να κοιτάμε να πιέζουμε και να καθαρίζουμε τα μάτς να κοιτάμε να ρίχνουμε ρυθμό για να μήν επιβαρυνθούν οι ίδι επιβαρυμένοι μας παίκτες.Κέζο αυτό είναι κατάντια για επαγγελματίες να το ξέρεις.Θεωρώ και καινούριος προπονητής να ερχόταν 1 6μηνο προσαρμογής θα το ήθελε.Στιν τελική μπορεί ο νιόπλιας να είναι άχρηστος μπορεί όμως να αποδειχτεί και λίρα 100.1 τουλάχιστον 6μηνο πιστεύω πως το δικαιούται.
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 14:34

Θανάση, σε αρκετά από όσα λες συμφωνώ ότι μπορεί να συμβαίνουν. Αλλά για το Σιμάο, διαφωνώ οριζοντίως και καθετως. Δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Μπάλα ποτέ δεν ήξερε, αλλά έτρεχε σα σκυλί. Δεν του ξέφευγε ποτέ αντίπαλος. Δάγκωνε. Χτες δε βγήκε ούτε μία φορά πρώτος στη μπάλα. Αποτέλεσμα; Οι Δανοί να φεύγουν στην αντεπίθεση, χωρίς να τους ανακόπτει κανείς στο κέντρο (ο Σιμάο γι αυτή τη δουλειά έπαιξε) !!!
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 15:23

vigor έγραψε:
Θανάση, σε αρκετά από όσα λες συμφωνώ ότι μπορεί να συμβαίνουν. Αλλά για το Σιμάο, διαφωνώ οριζοντίως και καθετως. Δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Μπάλα ποτέ δεν ήξερε, αλλά έτρεχε σα σκυλί. Δεν του ξέφευγε ποτέ αντίπαλος. Δάγκωνε. Χτες δε βγήκε ούτε μία φορά πρώτος στη μπάλα. Αποτέλεσμα; Οι Δανοί να φεύγουν στην αντεπίθεση, χωρίς να τους ανακόπτει κανείς στο κέντρο (ο Σιμάο γι αυτή τη δουλειά έπαιξε) !!!

και οχι μονο κανει και τα δυο λαθη στα γκολ....στο πρωτο λαθος πασα στο αξονα...και στο δευτερο λαθος πασα στο αξονα....ΩΙΜΕ.....
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 15:27

Οταν βγήκε ο Νικόλας Πατέρας από το γήπεδο, πολλοί φίλαθλοι τον πλησίασαν ζητώντας του "πρόεδρε πάρε κεφάλια", ενώ κάποιος έσπευσε να εκφράσει την αντίθεσή του σε πιθανή πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. "Μόνο τον... βάτραχο μην φέρεις γιατί θα γίνει χαμός", του είπε χαρακτηριστικά ο φίλαθλος.

k_peperman
Νεος
Νεος
k_peperman

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 17:54

Τα πραγματα είναι απλά. Ο Νιόπλιας δεν θέλω αλλα δυστυχώς για να αναστραφει αυτη η κατασταση πρέπει να φύγει. Δεν ξερω αν φταιει η προετοιμασια του, η νοοτροπία του, τα συστηματα του ή αν "έχασε" τα αποδυτηρια αλλα το παιχνίδι του παναθηναικού εκτιμώ οτι το χει χάσει. Δεν θα μπω στο τρυπακι φταει ο ταδε ή ο δεινα παιχτης μια και αυτο ειναι καθαρα υποκειμενική αποψη του καθενός. Αυτο που βλεπω ειναι να φευγει και απο επιλογες έχουμε: Μπαγεβιτς άμεσα, Δερμιτζάκη που θα τον διώξουν απο ΠΑΟΚ ή αν τρελαθει η μπάνγκα μας και γουσταρει να σηκώσει τον κούπερ απο τον άρη.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 30 Σεπ 2010, 19:00

Συζήτηση, πιθανότατα για το θέμα του προπονητή, αλλά και για άλλα που αφορούν τον Παναθηναϊκό είχαν ο Νικόλας Πατέρας, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο αδερφός του Γιώργος.
Ραντεβού που ενδέχεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Κολωνάκι τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον αδερφό του, Γιώργο. Οι τρεις άνδρες είχαν συζήτηση για την άσχημη εκκίνηση του Τριφυλλιού στη σεζόν και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μίλησαν εκτενώς για τον Νίκο Νιόπλια και το μέλλον του στην ομάδα. Η συνάντηση άρχισε στις 16:00 και ολοκληρώθηκε στις 19:15, όταν τα αδέρφια Βαρδινογιάννη αποχώρησαν από τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα.
Νωρίτερα, ο Νικόλας Πατέρας είχε συζητήσεις με όλους τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας και Νίκο Νιόπλια. Ρώτησε τις απόψεις τους για τις άσχημες εμφανίσεις του Τριφυλλιού και παράλληλα τους έκανε κατανοητό ότι επιβάλλεται να αλλάξει επειγόντως η κατάσταση. Μάλιστα ο διευθυντής ποδοσφαίρου ανέλαβε να μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του Πατέρα στους ποδοσφαιριστές.
Νίκος Παγκάκης
Potis
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 01 Οκτ 2010, 14:43

Κατα ΄ρχην,ψήφισα υπέρ του Νιόπλια.

Παρά την απογοήτευσή μου την φετινή σεζόν,όχι όσων αφορά τα αποτελέσματα της ομάδας μας,αλλα τοσο για το αγωνιστικό κομμάτι.Είμαι μόλις 18 ετών,αυτό σημαίνει ότι η μοναδικές ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ αναμνήσεις που εχω απο πρωταθλήματα είναι μόλις 2!!!!!!

Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν δείχνει να έχει κίνητρο,δηλαδή βλέπω ενα προπονητή μορφωμένο,έξυπνο και πάνω απο όλα διψασμένο για διακρίσεις να πνίγεται απο διάφορα πηγαδάκια (δυστηχώς κυρίως απο έλληνες) οι οποίοι αυτοβαφτίστηκαν σε γενιά πρωταθλητών!!!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ???ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?δηλαδη?

Για να μη σας κουράσω παιρετερω,πιστεύω οτι η ομαδα δεν εχει αναγκη απο προπονητη,αλλα απο παίκτες.Οχι τόσο πρωτοκλασάτους οσο λένε(ΓΚΑΛΑΣ) αλλα διψασμένους ποδοσφαιριστές.Άλλωστε τα λεγόμενα μου δεν ειναι στον αέρα αλλα με τεκμήρια σας παραθέτω (οποιος θελει) προηγούμενους προπονητές που πέρασαν και πάλι δεν καναν τίποτα.

Συνεπώς δεν πιστεύω ότι είναι θέμα προπονητή,αλλά θέμα νοοτροπίας ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!!!!! cheers
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 01 Οκτ 2010, 16:58

Potis έγραψε:
Κατα ΄ρχην,ψήφισα υπέρ του Νιόπλια.

Παρά την απογοήτευσή μου την φετινή σεζόν,όχι όσων αφορά τα αποτελέσματα της ομάδας μας,αλλα τοσο για το αγωνιστικό κομμάτι.Είμαι μόλις 18 ετών,αυτό σημαίνει ότι η μοναδικές ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ αναμνήσεις που εχω απο πρωταθλήματα είναι μόλις 2!!!!!!

Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν δείχνει να έχει κίνητρο,δηλαδή βλέπω ενα προπονητή μορφωμένο,έξυπνο και πάνω απο όλα διψασμένο για διακρίσεις να πνίγεται απο διάφορα πηγαδάκια (δυστηχώς κυρίως απο έλληνες) οι οποίοι αυτοβαφτίστηκαν σε γενιά πρωταθλητών!!!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ???ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?δηλαδη?

Για να μη σας κουράσω παιρετερω,πιστεύω οτι η ομαδα δεν εχει αναγκη απο προπονητη,αλλα απο παίκτες.Οχι τόσο πρωτοκλασάτους οσο λένε(ΓΚΑΛΑΣ) αλλα διψασμένους ποδοσφαιριστές.Άλλωστε τα λεγόμενα μου δεν ειναι στον αέρα αλλα με τεκμήρια σας παραθέτω (οποιος θελει) προηγούμενους προπονητές που πέρασαν και πάλι δεν καναν τίποτα.

Συνεπώς δεν πιστεύω ότι είναι θέμα προπονητή,αλλά θέμα νοοτροπίας ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!!!!! cheers

Φίλε, συμφωνώ ότι είναι θέμα νοοτροπίας παικτών. Αλλά διαφωνώ ως προς το ότι αυτό θα αλλάξει αν έρθουν νέοι παίκτες!

Τα τελευταία 16-17 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα έχω καταλάβει ένα πράγμα: Η νοοτροπία είναι θέμα διοίκησης, όχι παικτών. Και νέοι παίκτες να έρθουν, θα αποκτήσουν την αρρωστημένη νοοτροπία των παλιών σιγά σιγά. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την αποχώρηση του "καπετάνιου", κανείς νέος παίκτης δεν εξελίχτηκε στην ομάδα. Δες πόσοι ήρθαν: Τζιώλης, Νίνης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Δάρλας, Λεοντίου, Μάντζιος, Τσίγκας και πολλοί άλλοι, που τώρα δεν τους θυμάμαι. Όλοι αυτοί ήρθαν ως ταλεντάρες είτε από τις ακαδημίες μας είτε από άλλες ομάδες ως μεταγραφή. Πες μου έναν από όλους που εξελίχθηκε, έμαθε περισσότερα με τον καιρό και βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του, ώστε να προσφέρει ουσιαστικά, σταθερά και με αυξανόμενο ρυθμό στην ομάδα ή να χρυσοπουληθεί, ώστε να βάλει μεγάλο ποσό η ομάδα στα ταμεία. Όλοι, άλλος λίγο και άλλος πολύ καταλήγουν δημόσιοι υπάλληλοι! Άρα, δεν είναι στραβός ο γυαλός, στραβά αρμενίζουμε εμείς!

ΥΓ1: Ο "καπετάνιος" είχε πολλά στραβά, αλλά αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Επί εποχής του βγήκαν πολλοί παίκτες. Ενδεικτικά αναφέρω την τελευταία φουρνιά: Γκούμας, Κάρα, Μπασινάς, Λύμπε, Νικοπολίδης, Γιούρκας, Κυριάκος και άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σε όλους αυτούς έδινε λίγα λεφτά και δεν τους άφηνε να πάρουν αέρα και να καβαλήσουν το καλάμι. Βέβαια, όταν έπρεπε να τους πληρώσει, γιατί έγιναν παικταράδες, τσιγγουνευόταν. Αλλά η ουσία είναι ότι όλοι αυτοί βελτιώθηκαν παίζοντας στην ομάδα! Από τότε, όλοι οι μικροί μένουν στάσιμοι, γιατί οι διοικήσεις μας ανέχονται τα παιχνίδια των μάνατζερ!

ΥΓ2: Παράδειγμα ο Νίνης. Κάλεσέ τον μαζί με τον μάνατζερ όταν τον υπέγραψες συμβόλαιο για 4 χρόνια και πες του: "Η ομάδα σε ανέδειξε. Δούλεψε σκληρά και ΞΕΧΝΑ κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής. Αν σε δω σε περιοδικά κουτσομπολίστικα να ξενυχτάς και να μπεκρουλιάζεις, σου έκοψα τη μπάλα. Είσαι περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα. Πληρώσαμε στις ακαδημίες για να σε μάθουμε μπάλα, πληρώνουμε τώρα το συμβόλαιό σου. Κόψτε τις μαλακίες κι εσύ και ο μάνατζερ, αλλιώς no play για το υπόλοιπο του συμβολαίου" !!!

ΥΓ3: Άντε, γιατί αρκετά τους νταντεύουμε όλους και έχει ξεφτιλιστεί το θέμα.

ΥΓ4: Πόσο μπροστά είναι σε τέτοια θέματα ο Ομπράνοτβιτς, ρε παιδιά!!! Θυμάστε μετά την 25άρα στην Πρόκομ, που τα έχωνε σε όλους επί 10 λεπτά στη συνέντευξη τύπου; "This is Panathinaikos. Hey, friend, you play for Panathinaikos. Do you anderstand where yo are?" Θυμάστε τι ρεσιτάλ έδωσε; Πότε είδατε κάτι παρόμοιο στη μπάλα; Βασικά κάτι ψιλοείδαμε, αλλά...άστο, ας μην τα ξαναλέμε!
fiogo ο κρυφος αμυντικος
Νεος
Νεος
fiogo ο κρυφος αμυντικος

Αριθμός μηνυμάτων : 37

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 01 Οκτ 2010, 21:08

εγω ψηφισα να φυγει οπωσ αλλωστε ειχα πει και οταν ειχε ερθει, να τον στειλουμε δανεικο σε καμια καβαλα να ψηθει ...μπορει να μην γινεται να ερθει ο ομπραντοβιτσ του ποδοσφαιρου αλλα να μην εχουμε για προπονητη το χρηστο μυριουνη του ποδοσφαιρου ...μπορει να κανει καλη δουλεια και ο σουμποτιτσ.....
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 02 Οκτ 2010, 00:15

Έχει κλείσει το εισιτήριο για Δευτέρα αν η Κυριακή δε πάει καλά....
Αν πάει καλά μένει open γιατί έρχεται και η ρουμπίνη...
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 02 Οκτ 2010, 09:23

Silvercity έγραψε:

ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΙΤΗΡΙΟ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ! lol!
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 02 Οκτ 2010, 10:56

geof1957 έγραψε:
Silvercity έγραψε:

ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΙΤΗΡΙΟ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ! lol!

Γιώργη, ξέρεις κάτι??
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 03 Οκτ 2010, 18:38

YIANNIS090807 έγραψε:

Γιώργη, ξέρεις κάτι??
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ , ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ !
ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΟΙΩΣ Ο κυρ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !
ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ !
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙ !
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ !
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ !
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 03 Οκτ 2010, 18:40

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤ ΜΠΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ !
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗ ΛΕΣ !
ΟΨΩΜΕΘΑ !
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 03 Οκτ 2010, 19:34

ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΟΠΛΙΑ !
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !
RESPECT !
ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ !
ΘΑ ΦΥΓΕΙ (αν φϋγει ) ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ !
ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ !

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ !
ΤΟΤΕ ΠΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ !
ΠΡΙΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 03 Οκτ 2010, 19:36

Δεν του έκαναν open το εισιτήριο και φεύγει να μη χάσει τα λεφτά?
Έθεσε παραίτηση ... για να δούμε...

"Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον πρόεδρο και να του αναγγείλω ότι δεν θέλω να είμαι ξανά προπονητής στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στις 22 να είμαι ο περίγελος".

Ποιός τον πολέμησε δαύτονε και τον είπε "περίγελο"?
Γιατί ούτε στο γήπεδο τα άκουσε οργανωμένα ούτε είδα κάτι εξωπραγματικό στα πρωτοσέλιδα τις δύσκολες μέρες που πέρασαν...
Τι διάολο? μπαίνει στα blog και διαβάζει τι γράφουμε ?
georgedelphi
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 03 Οκτ 2010, 20:10

Φεύγω! Όχι ... μένω

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αλλά μετά από παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των "πρασίνων"!
georgedelphi
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 03 Οκτ 2010, 20:11

πηγη sport24.gr
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 03 Οκτ 2010, 20:14

Ετσι αυτο ειναι σωστο.....αλλιως θα ειμασταν ενα καφενειο ...οπως οταν διωξανε το 10γατε........επειδη τραβαγε αυτια και ηταν επιθετικος.....

Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ
» ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ????
» ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ??????
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ?ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ?ΝΑ ΦΥΓΕΙ ? ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ?
» ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ Η ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ??ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: