www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
84 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 84 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού  Empty
29122010
ΔημοσίευσηΑιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Ο Αντώνης Κέζος, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντάει στην κριτική που έχει δεχτεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Τριφυλλιού.
σχολιάστε

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Ολοκληρώνονται περίπου 100 ημέρες από την αναγκαστική απομάκρυνση μου ως γυμναστή φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσα σιωπηλά τη στάση των παραγόντων αλλά και τον αθλητικό τύπο να με υποδεικνύουν ως υπαίτιο για την κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδος.

Δυστυχώς έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του αθλητικού κόσμου από τις πραγματικές αιτίες πίσω από την κακή αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Η βασική λοιπόν αιτία - και σε ότι με αφορά - έγκειται στο ότι πολύ σύντομα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, μου αφαιρέθηκε η δυνατότητα να γυμνάσω τους ποδοσφαιριστές όπως αρμόζει σε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.

Πιο συγκεκριμένα όταν ανέλαβα την εκγύμναση της ομάδας στις αρχές Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε ικανοποιητικά επίπεδα αντοχής. Ωστόσο με έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν εξαιρετικά αγύμναστοι στις παραμέτρους της δύναμης, της ταχύτητας και εκρηκτικότητας, οι οποίες είναι βασικότατες στο μοντέρνο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Υπογραμμίζω δε ότι πριν ακόμη προλάβω να εφαρμόσω το πρόγραμμα μου στους παίκτες μου εδόθη έγγραφη εντολή από το εργομετρικό κέντρο (Panathinaikos Lab) να ακολουθήσω απαρέγκλιτα το προπονητικό προφίλ των τελευταίων 2 ετών , ήτοι:

· μέτριας έντασης αερόβια προπόνηση

· αποχή από οποιαδήποτε προπόνηση εκρηκτικότητας

· αποφυγή ασκήσεων με μέγιστη ένταση- ταχύτητες

· αποφυγή ασκήσεων με οριζόντια ή κάθετα άλματα

· αποφυγή ασκήσεων με αντιστάσεις

· αποχή από ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και βάρη

Θεωρώ ότι η διαδρομή μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και η επιστημονική μου κατάρτιση και εμπειρία δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να προσυπογράψω την καταδίκη των επαγγελματιών παικτών του Παναθηναϊκού με τη διατήρηση τους σε επίπεδα «ρελαντί». Είναι δε πλέον ώριμες οι συνθήκες να μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού ότι η κατά την ολιγοήμερη θητεία μου στην ομάδα, και εξαιτίας των ταξιδιών σε Αμερική και Καναδά αλλά και του διαχωρισμού της ομάδας σε 2 γκρουπ, μετά κόπων και βασάνων κατόρθωσα να επιβλέψω την προπόνηση των μη διεθνών παικτών (Α’ γκρουπ) για 20 ημέρες και των διεθνών για μόλις 10 ημέρες.

Είναι συνεπώς τουλάχιστον αναξιοπρεπές το ανάθεμα να στρέφεται εναντίον μου, όταν από επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, ο Παναθηναϊκός με παρόπλισε. Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας και σε συνδυασμό με τη δυσκαμψία επιτελικών στελεχών μπορούν εύκολα να θέσουν εκτός στόχου μια ομάδα. Από την πλευρά μου δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συνεχίσει να με προσβάλει αλλά και να διαστρεβλώνει τα γεγονότα, όταν μάλιστα εξακολουθώ να εισπράττω εκτίμηση και σεβασμό από τους πρωταγωνιστές. Τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Με τιμή

Αντώνης Κέζος"

ΑΡΕ ΒΑΓΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού :: Σχόλια

Δε μας χέζετε όλοι ρε Νταλάρες ...

Αιχμές Κέζου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΝΤΖΟ “Ασπίδα” στη νέα διοίκηση, αιχμές κατά Βγενόπουλου - Πατέρα
» «Αιχμές» από Ζάετς!
» «Για τον κόσμο και τη διοίκηση»
» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!
» Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: