www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alexander13
Νεος
Νεος
alexander13

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Patra

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! Empty
21102009
ΔημοσίευσηN’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!

Με τα χειρότερα λόγια για τις προπονητικές ικανότητες και τη συμπεριφορά του Χενκ Τεν Κάτε μίλησε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ντάμε Ν’ Ντόι. Ο Σενεγαλός φορ, με δηλώσεις στην «Derby News», χαρακτήρισε τον τεχνικό των «πρασίνων» υπερόπτη και εγωκεντρικό, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα… «Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα γιατί παραχωρήθηκα στον ΟΦΗ. Για αυτό είμαι απογοητευμένος, γιατί με έστειλαν μακριά χωρίς κανένα λόγο. Δεν με κάλεσε κανείς για να μου εξηγήσει ποια ήταν η αιτία που δεν είχα θέση στην ομάδα. Θα έπρεπε να μου μιλήσουν για να καταλάβω και εγώ τους λόγους της παραχώρησής μου. Και από τον κόουτς και από το προσωπικό της ομάδας είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά τι μπορώ να κάνω; Εγώ δεν μπορώ να πάρω απάντηση στο ερώτημα αν πήγα δανεικός από τον Παναθηναϊκό ή με αγόρασε ο ΟΦΗ, γιατί είναι μια συμφωνία που έγινε μεταξύ τους. Ποτέ δεν μου είπαν. Όταν πήγα στον ΟΦΗ κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Όταν όμως είδαν ότι παίζω καλά, τότε άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο. Αυτό είναι τόσο χαζό», τόνισε αρχικά ο στράικερ της Κοπεγχάγης και συνέχισε αναφερόμενος στον Τεν Κάτε και τη σύντομη συνύπαρξή τους στο «τριφύλλι»:
«Είναι ένας… περίεργος προπονητής (σ.σ. χρησιμοποιεί μια λέξη η οποία δεν μπορεί να γραφτεί, γιατί αποτελεί πολύ βαρύ χαρακτηρισμό). Θέλει να δείχνει ότι είναι ο καλύτερος. Θέλει να φαίνεται περισσότερο αυτός από τους παίκτες. Είναι υπερόπτης, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ήρθε και κατέστρεψε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν χρησιμοποιούσε τον Ίβανσιτς. Τόσο πολλοί παίκτες ήταν στον πάγκο. Όταν ήρθε και είδε τον Σαλπιγγίδη, τον έβαλε στον πάγκο και τον «σκότωσε», αλλά ο «Σάλπι» είναι δυνατός χαρακτήρας και μπόρεσε να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο Τεν Κάτε αλλάζει συνεχώς τακτικές και παίκτες. Έτσι, όμως, η ομάδα δεν μπορεί να αποκτήσει ομοιογένεια. Κάνει πολλά λάθη και ο Παναθηναϊκός χάνει. Φαίνεται, ο κόουτς κάνει σφάλματα σε πολλά παιχνίδια»!
sprot-fm.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/PanathinaikosACAB13
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! :: Σχόλια

mipws kai autos einai trelos???!!!apo oti fenetai ta vlepoun ki alloi!!!
Άλεξ χαλάρωσε. Ο παικταράς ο Ν'Ντόι που παίζει είπαμε? Και πότε έγινε προπονητής για να μιλήσει για σχήματα και τακτικές? Έξω τα παλτά και τα λιμά.
Ε, βέβαια!!!! Αφού τα λέει κι ο Ν'Ντόι, τότε σίγουρα έτσι θα είναι......
Σας παραπέμπω στο σχόλιο μου στο topic: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ????, γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράφω και εδώ....
Καταρχάς δεν νομίζω ότι ο Ν'Ντόι ήταν λίγος παίκτης για τον Παναθηναϊκό...Ήρθε για αμυντικό χαφ και έπαιξε σέντερ φορ...Από την άλλη , είναι λογικό να είναι πικραμένος με τον Παναθηναϊκό μιας και του φερθήκαμε σαν σκουπίδι στέλνοντάς τον ως δανεικό στον ΟΦΗ και ευτυχώς οι Δανοί είδαν ότι το παιδί είναι καλός παίκτης και τον πήραν σε μια καλή ομάδα...Εγώ κατατάσσω τον Ν'Ντόι στην ίδια κατηγορία με τον Ίβανσιτς και το Μάτος...Πολύ καλοί παίκτες που ατύχησαν όμως να έχουν αποκτηθεί από τη διοίκηση Τζίγγερ με αποτέλεσμα να στοχοποιούνται με το παραμικρό και να πληρώνουν τη νύφη ηλίθιων διοικητικών αλλά και προπονητικών επιλογών...
Το ότι ήταν αμυντικό χαφ και έπαιξε σέντερ φορ, σε ποιον το χρεώνεις Γιώργο? Στην τωρινή, ή στην προηγούμενη κατάσταση (διοίκηση-τεχνικό επιτελείο)?
Απλώς ρωτάω επειδή το αναφέρεις....
Ακολούθως, σαν σκουπίδι θα του φερόμασταν αν τον κρατάγαμε όπως τον Τζιόλη και λοιπούς (που τους αξίζει), δεν θα πήγαινε να παίξει μπάλα, να τον δουν οι Δανοί και να συνεχίσει την καριέρα του......λέω εγώ τώρα, μήπως τελικά του κάναμε καλό??
Όσον αφορά τον Ιβανσιτς.....λέω εγώ τώρα, μήπως είναι καλύτερος ο Λέτο????
Μάτος??? Ναι, καλός παίκτης, αλλά στη θέση ποιου? Του Ζιλμπέρτο ή του Κατσουράνη???
Αν μου πεις στη θέση του Σιμάο, τότε ναι μαζί σου!!!!
Απ' όσο γνωρίζω οι περισσότεροι παίκτες είναι πάνω από 2 χρόνια στην ομάδα, αποκτήθηκαν δηλαδή από την διοίκηση Τζίγκερ (Λουκάς πχ). Αυτοί γιατί είναι ακόμα εδώ???
Ο alexander13 ΕΓΡΑΨΕ
mipws kai autos einai trelos???!!!apo oti fenetai ta vlepoun ki alloi!!!

Και αυτος σε ποια προπονηση το ειδε ?? Το ποιο πιθανο ειναι να του τα υποβαλλαν αλλοι .Α ρε φιλε YIANNIS090807 ποσο δικιο εχεις και εδω αλλα και στο προηγουμενο τοtopic
paidia eseis stirixte oso thelete ton olando...ALLA DE GINETAI KATHE FORA POU LEME KATI ME EPIXEIRIMATA KAI APO ATOMA POU BRISKONTAN MESA STON PAO OPWS O ENDOI NA EINAI PSEMATA...as parei to seri t k na fugei...exei 3 fores kalutero roster apo ton gayro opws k perusi k de to axiopoiei....!!!!k autos o endoi p ton midenizetai katafere apo ton ofi na parei metagrafi sti dania 2 muriwn k na apodeixei poios einai...kai eutuxws gia to paidi!!!iv k mattos ti na peis???kathe mera sou lene poso lathos ekanes pou tous edwses...k lew oti de m kanei o leto aristera p m aresei para polu alla estw san 10ari o iv de xwrage????...κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!
Άλεξ, επειδή εγώ ίσως να είμαι χαζός, αν θες δείξε μου τα επιχειρήματα του Ν'Ντόι.
Επίσης από που κι ως που ο Ν'Ντόι είναι μέσα στην ομάδα??
Ας κοιτάξουμε αν είναι δυνατόν, με πιο ανοιχτό μυαλό αυτά που μας σερβίρουν και τότε ίσως καταλάβουμε πολλά.
Γιατί άραγε βγήκε σήμερα η συνέντυξη Ν' Ντόι......????? Μήπως επειδή σήμερα ήταν το έδαφος πρόσφορο??????
Που είσαι ρε Θανάση με τους παπαπαπαπαγάλους σου!!!!!!!!!!!
Γιάννη , το ότι έπαιξε σέντερ φορ ο Ν'Ντόι δεν ξέρω σε ποιόν να το χρεώσω , μάλλον στον Πεσέιρο...Αποδείχθηκε ότι αυτή η επιλογή ήταν καλή και όχι λανθασμένη...Όσο αφορά τους υπόλοιπους , είναι προσωπικά γούστα αυτά...Για μένα , και ο Ίβανσιτς και ο Μάτος είχαν θέση στην ομάδα αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει ο Λέτο (ντεφορμέ όμως εδώ και ένα μήνα) ή ο Κατσουράνης...Θα συμφωνήσω όμως ως προς το χρόνο που βγήκε ο Ν'Ντόι και είπε αυτά τα πράγματα...Η γκρίνια πουλούσε και θα πουλάει πάντα στον Παναθηναϊκό και κάποιοι προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στην ομάδα...Το πρόβλημα που έχω εγώ όμως ξέρεις ποιό είναι ; Ότι φροντίζουμε εμείς οι ίδιοι να τους ταϊζουμε συνέχεια με υλικό και η ομάδα με τον τρόπο που αγωνίζεται , δίνει τροφή σε πολύ κόσμο για να την αμφισβητήσει, όπως ο φίλος Αλέξανδρος πιο πάνω...Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καθόλου καλά , ας το παραδεχθούμε πια όλοι.Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει εμένα , αλλά κάποιους άλλους τους ενοχλεί το θέαμα μιας ομάδας 50 εκ. ευρώ να παίρνει ισοπαλία στο 94 από την Καβάλα...
από YIANNIS090807

Γιατί άραγε βγήκε σήμερα η συνέντυξη Ν' Ντόι......????? Μήπως επειδή σήμερα ήταν το έδαφος πρόσφορο??????
Που είσαι ρε Θανάση με τους παπαπαπαπαγάλους σου!!!!!!!!!!!

Εκτος απο αυτο θελω επισης να ξερω γιατι βγαινει σημερα επισης η διαφωνια του ΠΑΥΛΟΥ με το ΒΓΕΝΟ για το ονομα του γηπεδου , και η αρνηση του δημου να δωσει την εγγυητικη επιστολη .Τελικα αυτο το ερμο το γηπεδο το θελουν η οχι?
Ποιος μπορει να μου εξηγησει τι παιχνιδια παιζουν στην πλατη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μικροι και μεγαλοι ?????

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ Πισω απο την πλατη μας?????
ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΕ, ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.... ΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ... ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ???? ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΠΑΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ
o gotzos to ebgale kai xerw kai polu kala giati....gia na ferei ti gkrinia...alla den xreiazetai kanenas gotzos gia na exoume apopsi...OPOIOS ME XEREI GNWRIZEI TIN APOPSI MOU PANW STO THEMA TEN KATE...eimai tis apopsis na menei o proponitis perusi ton eida ws swtira(afou eixame ton peseiro) lew na meinei gia polla xronia...OMWS STA MESA TIS SEASON PARA TIS KALES EURWPAIKES POREIES POU FEROUN TI TAUTOTITA TOU STO PRWTATHLIMA BGIKAME OFF APO TO DEKEMVRI....KAI DE LEW OTI FTAIEI MONO AUTOS ALLA KAI OI PAIXTES OMWS AUTOUS TOUS PAIXTES AUTOS TOUS DIALEGEI....KAI MALISTA SE KAPOIA PROSWPA TA OPOIA SUNEXEIA TA KANOUN SKATA(VUNTRA,SARIEGI,GALINOVIC KAI POLU ALLOI) EPIMENEI NA TOUS XRISIMOPOIEI...OK PERASE I XRONIA LEME AS TOU DWSOUME MIA EUKAIRIA NA KATSEI EPITELOUS ENAS ANTHRWPOS 2 XRONIA STIN OMADA...OMWS AUTOS O ANTHRWPOS EINAI PLEON 1,5 XRONO SXEDON KAI DE DEIXNEI OUTE NOOTROPIA NA EXEI ALLAXEI KAI EKEI POU TON PARADEXOMASTAN ME TI TAKTIKI TOU STIN EURWPI NA TA EXEI PAEI XALIA..TECPA....THA GRAPSW SE ENA TOPIC GENIKA TIN APOPSI MOU GIA NA GINW PIO KATANOITOS STIS APOPSEIS MOU KAI ME EPIXEIRIMATA!
ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο Ε ΝΤΟΪ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΩΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙ (ΣΕ ΠΛΑΣΕ ΜΙΛΑΩ) , ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙ!!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΝΤΟΪ Ή ΣΙΣΕ
ΙΒΑΝΣΙΤΣ Η ΛΕΤΟ
ΜΑΤΟΣ Η ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ
ΠΕΣΕΙΡΟ Η ΤΑΝ ΚΑΤΕ

ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΓΚΟΤΖΟ ΑΠΛΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Ν'Ντόι ή Σισέ ; Και τους δυο....

Ίβανσιτς ή Λέτο ; Και τους δυο...Ειδικά τώρα που ο Λέτο είναι ντεφορμέ και θυμίζει το Λέτο που έπαιζε στο γαύρο...

Μάτος ή Κατσουράνη ; Και τους δυο...

Μια ομάδα έχει ανάγκη όλους τους καλούς παικτες και οι 6 παραπάνω είναι όλοι τους παικταράδες...

Όσο αφορα Τεν Κάτε ή Πεσέιρο , απαντώ και ας με βρίσετε , ΠΕΣΕΪΡΟ....Με Πεσέιρο , η ομάδα ήταν πρώτη μέχρι το τέλος και ας έχυσε την καρδάρα με το γάλα (πράγμα που το έχουν κάνει 20 ομάδες του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια) , είχε άμυνα που έσπαγε κόκαλα (και ας τα σκάτωσαν στο τέλος ο Μόρις,ο Γκαλίνοβιτς και ο Γκούμας) και τουλάχιστον η 11αδα είχε έναν αγωνιστικό προσανατολισμό , πράγμα που δεν υπάρχει τώρα που το ρόστερ είναι πάρα πολύ καλό...Ο Τεν Κάτε πήρε πέρυσι μια νέα ευκαιρία και αν και έχουν περάσει τόσοι μήνες, έχει απίστευτη ασυλία αν και η ομάδα δεν έχει ούτε ένα σύστημα , ούτε έναν αυτοματισμό αλλά παίρνει τα ματς χάρη στην προσωπικότητα κάποιων παικταράδων της ,ο Πεσέιρο δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία που εδικαιούτο (κατά την άποψή μου) . Απλώς είχε την ατυχία να τον προσλάβει ο Τζίγγερ και να τον πολεμά λυσσαλέα και με μίσος η Πράσινη...
Πεσσέιρο ή Τεσσέιρο; Ο προπονηταράς που έφαγε 4 στο Παραγκαϊσκάκη, με κάτω τα χέρια. Μόλις 3 μέρες πριν είχε φέρει 1-1 με το γκολ-άουτ του Ν'Ντόι, ο οποίος έχασε τα άχαστα σ'εκείνο το ματς. Γενικά πολύ χασογκόλης αυτός ο αμυντικός χαφ που προέκυψε σέντερ φορ (ίσως γι'αυτό τον έβαζαν οι προηγούμενοι αμυντικό χαφ, γιατί δεν άντεχαν να τον βλέπουν να χάνει γκολ με το τσουβάλι). Μετά ο δάσκαλος Τεσσέιρο πήγε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και σύντομα τον πήραν με τις πέτρες. Ποτέ δεν είδα συστήματα και προσανατολισμό στο γήπεδο επί Τεσσέιρο. Τα γκολ έμπαιναν εντελώς τυχαία. Αντιθέτως, τα δεύτερα ημίχρονα του φετινού ΠΑΟ (όχι σε όλα, στα περισσότερα παιχνίδια) είχαμε χρόνια να τα δούμε.
Το είχα γράψει αλλού, αλλά το βάζω και εδώ που ταιριάζει κιόλας....

''Εγώ κακή κουβέντα για τον προπονητή μας δεν έχω πει.
Επίσης όμως, δεν έχω δηλώσει και ποτέ τρελός θαυμαστής του.
Εξηγήστε μου όμως, πως γίνεται όταν διαβάζω κάτι τέτοιες παπαριές να γίνομαι ο πιο ένθερμος θαυμαστής του Ολλανδού.
Πότε έκανες προπόνηση με τον 10Κάτε βρε ΗΛΙΘΙΟ, για να ξέρεις τι γίνεται σ' αυτήν?
Πότε συναναστράφηκες με τον 10Κάτε βρε ΒΛΗΜΑ, για να γνωρίζεις το χαρακτήρα του?
Όσο για την τακτική και τους παίκτες που αλλάζει, βρε ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΑ, δεν χρειαζόμαστε εσένα να μας το πεις, το γράφουν και οι παπαγάλοι!!
Απορείς γιατί έφυγες νύχτα από την ομάδα?????
Μα ακριβώς γιατί νύχτα ήρθες κιόλας!!!!!!
Μόνος σου αποδεικνύεις γιατί έφυγες απ' την ομάδα, με τις παπαριές που δέχεσαι να σου βάζουν στο στόμα.
Και σου τις βάζουν!!!!! Γιατί αν είχες πραγματικά τ' αρχ@$#%δια, ώστε να αξίζεις να παίζεις στον Παναθηναικό, θα μας έλεγες και ποιος σε έβαλε να βγάλεις όλον αυτό τον εμετό από το σκατόστομά σου!!!!
Αει στο διάολο..... όχι σε αυτόν τον φουκαρά που αν δεν ήταν ο Παναθηναικός θα έτρωγε μύγες, αλλά σ' αυτούς που τον βάζουν να τα λέει.
ΥΓ1: Ήθελα να ήξερα τι θα έκανε αυτός ο πού@#$%ης που υπονομεύει την ομάδα από μέσα, εάν βρισκόταν μέσα σε μια γεμάτη θύρα Παναθηναικών.
ΥΓ2: Αντε, τα ξαναπήρα και σήμερα''
gdttek έγραψε:
Γιάννη , το ότι έπαιξε σέντερ φορ ο Ν'Ντόι δεν ξέρω σε ποιόν να το χρεώσω , μάλλον στον Πεσέιρο...Αποδείχθηκε ότι αυτή η επιλογή ήταν καλή και όχι λανθασμένη...Όσο αφορά τους υπόλοιπους , είναι προσωπικά γούστα αυτά...Για μένα , και ο Ίβανσιτς και ο Μάτος είχαν θέση στην ομάδα αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει ο Λέτο (ντεφορμέ όμως εδώ και ένα μήνα) ή ο Κατσουράνης...Θα συμφωνήσω όμως ως προς το χρόνο που βγήκε ο Ν'Ντόι και είπε αυτά τα πράγματα...Η γκρίνια πουλούσε και θα πουλάει πάντα στον Παναθηναϊκό και κάποιοι προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στην ομάδα...Το πρόβλημα που έχω εγώ όμως ξέρεις ποιό είναι ; Ότι φροντίζουμε εμείς οι ίδιοι να τους ταϊζουμε συνέχεια με υλικό και η ομάδα με τον τρόπο που αγωνίζεται , δίνει τροφή σε πολύ κόσμο για να την αμφισβητήσει, όπως ο φίλος Αλέξανδρος πιο πάνω...Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καθόλου καλά , ας το παραδεχθούμε πια όλοι.Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει εμένα , αλλά κάποιους άλλους τους ενοχλεί το θέαμα μιας ομάδας 50 εκ. ευρώ να παίρνει ισοπαλία στο 94 από την Καβάλα...

Κατ' αρχάς Γιώργο θέλω να σου πω, ότι εκτιμώ αφάνταστα τον τρόπο και το επίπεδο που κάνουμε συζήτηση, ακόμα και αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα. Γι' αυτό και μόνο σ' ευχαριστώ.
Είναι ξεκάθαρο ότι, όλοι μας υποστηρίζουμε τον Παναθηναικό. Από εκεί κι έπειτα όμως, ο καθένας επιλέγει τον τρόπο στήριξης, όπως αυτός πιστεύει καλύτερα.
Ο δικός μου τρόπος είναι στήριξη στις επιλογές της ΕΚΑΣΤΟΤΕ διοίκησης ή τεχνικής ηγεσίας, χωρίς γκρίνιες και χωρίς μουρμούρες.
Είτε αυτή λέγεται τζίγγερ, είτε πατέρας, είτε παύλος, είτε πεσέιρο, είτε τενκάτε.
Όταν όμως κάποιος προσπαθήσει να δημιουργήσει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα στην ομάδα, είτε είναι μέσα, είτε είναι έξω από αυτήν, με μοναδικό σκοπό τα δικά του, προσωπικά συμφέροντα, ε τότε αυτόν θα τον γαμήσω (επ συγνώμη, θα τον κράξω ήθελα να πω)!!!!!
Μην πιστέψεις ότι είμαι κανένας ηλίθιος που δεν βλέπει και δεν καταλαβαίνει....ή που δεν μουρμουράει κιόλας. Γκρινιάζω κι εγώ, αλλά όσο μπορώ πιο ήπια, προσπαθώντας να μην δίνω δικαιώματα στους αλλόθρησκους. Οπωσδήποτε κάποια στιγμή θα με ακούσεις και μένα να λέω καμιά κουβέντα για τον Λουκά, τον Γιώργαρο κλπ, αλλά μέχρι εκεί.
Και κάτι τελευταίο. Επειδή είπες ότι η ομάδα με τον τρόπο της δίνει τα δικαιώματα για σχόλια. Μα είναι δυνατόν να προχωρήσει ποτε μια ομάδα καλά, αν ξέρει ότι στην πρώτη στραβή (καβάλα), θα βγουν και θα την κράξουν, ενώ όλο τον υπόλοιπο καιρό (6χ6), την είχαν στο απυρόβλητο? Ή μήπως περιμένει κανείς μια ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα με 30 νίκες??? Σε στεναχωρεί το ότι 50 μύρια δεν κέρδισαν την καβάλα. Μαζί σου!!! Αν ήσουν φίλαθλος της Μπάρτσα και έχανες στο σπίτι σου από το καζάν τιπί 1-2 τι θα έκανες???
Συγγνωμη φιλε Γιαννη που επεμβαινω στη κουβεντα σου αλλα αυτη ειναι και η ομορφια του ποδοσφαιρου .Να χανει καμια φορα και ο μεγαλος απο τον μικρο .Αλλοιως ας μη μπαινουν στο γηπεδο καθολου οι μικροι. Ας παιρνουμε τα παιχνιδια δειχνοντας τις φανελες , μη κουραζομαστε κιολας.
ΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;; ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΜΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ " ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ"

ΣΙΣΕ -Ε ΝΤΟΪ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;; ΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΑΛΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ-ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ-ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΛΠΙ.

ΙΒΑΝΣΙΤΣ-ΛΕΤΟ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΕΣΕΪΡΟ ΣΟΡΥ , ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙΣ 4ΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΑΩ, ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΝΩ 3-1 ΓΑΛΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΠΑΛΑ!!
Στέλιο διαφωνώ , προτιμώ τα αποτελέσματα , χορτάσαμε από"ομαδάρες" που υποτίθεται έπαιζαν μπάλα αλλα έχαναν τα ματς , προτιμώ τη νίκη με 1-0 παρά την ήττα με 5-3 ή 4-2 (ή 2-3 από τον Πανσερραϊκό π.χ.)...Όσο αφορά τη μουρμούρα , δεν έχεις άδικο αλλά η καταπολέμηση της μουρμούρας είναι δουλειά του προπονητή και της διοίκησης , όχι δική μου...Εγώ παίκτες με ποιότητα θέλω να βλέπω στην ομάδα.Για τον Πεσέιρο ξέρω ότι είμαι μόνος αλλά δεν με νοιάζει , η άποψή μου είναι αυτή και επιμένω ότι και ο Πεσέιρο έπρεπε να πάρει 2η ευκαιρία όπως πήραν άλλοι που έκαναν χειρότερες χρονιές από αυτόν...

Γιάννη , εννοείται πως και εγώ απολαμβάνω αυτή τη μορφή επικοινωνίας που έχουμε αναπτύξει εδώ μέσα και φυσικά σέβομαι απόλυτα την άποψή σου όσο και των υπόλοιπων παιδιών...Το σωστό είναι να στηρίζουμε την εκάστοτε διοίκηση ή προπονητή αλλά στον Παναθηναϊκό δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό...Όσο αφορά τη σύγκριση με την Μπαρτσελόνα, θα διαφωνήσω, γιατί μπορεί να έχασε από τη Ρούμπιν Καζάν (η οποία παρεπιπτόντως έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς) αλλά η ομάδα τούς έχει χαρίσει αμέτρητα τρόπαια , είτε μέσα στην Ισπανία είτε εκτός και κάθε χρόνο βλέπουν παικταράδες...Εμείς από την άλλη είμαστε στην απέξω εδώ και πολλά χρόνια και προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κάνω υπομονή πια , βαρέθηκα , θέλω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ πρωτάθλημα γιατί είμαι ο Παναθηναϊκός και ένα πρωτάθλημα σε 13 χρόνια είναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΣ απολογισμός, άσχετα αν οι άλλοι χρησιμοποιούν τις γνωστές δόλιες μεθόδους...
nai re maga enw o peseiro htn pl cool proponitis kai kaluteros t xenk....are xaivani....p paizeis twra...kopenxagi...sautn tn uperomada kai thareis oti egines paixtaras kai oti o kate se katestrepse...re mathe na vazeis ta tet a tet kai meta mila gia tn coach mas...axrhste e axrhste!!!!!
ΟΚ ΓΙΩΡΓΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΡΙΣΤΕ :

18-10-09 Καβάλα - ΠΑΟ 2-2
05-10-09 ΠΑΟ - Λάρισα 4-0
27-9-09 ΑΕΚ – ΠΑΟ 0-1
20-9-09 ΠΑΟ – Αρης 2-1
13-9-09 Πανθρακικός-ΠΑΟ 0-1
30-8-09 ΠΑΟ – Ξάνθη 1-0
22-8-09 Εργοτέλης-ΠΑΟ 0-3
31-5-09 ΑΕΚ – ΠΑΟ 0-2
24-5-09 ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 4-1
20-5-09 Λάρισα – ΠΑΟ 0-1
17-5-09 ΠΑΟ – Λάρισα 3-1
13-5-09 ΠΑΟ – ΑΕΚ 1-1
10-5-09 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-1
26-4-09 ΠΑΟ - ΟΦΗ 3-1
12-4-09 Πανσερραϊκός-ΠΑΟ 0-0
05-4-09 ΠΑΟ – Ξάνθη 2-0
22-3-09 Aστέρας Τρ.-ΠΑΟ 1-1
15-3-09 Θρασύβουλος-ΠΑΟ 0-1
07-3-09 ΠΑΟ – Λάρισα 3-0
01-3-09 Ολυμπιακός – ΠΑΟ 0-0
21-2-09 ΠΑΟ – Πανιώνιος 2-1
15-2-09 Ηρακλής – ΠΑΟ 0-0
08-2-09 ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 3-0
01-2-09 Λεβαδειακός – ΠΑΟ 1-2

Νίκες: 18
Ισοπαλίες: 6
Ήττες: 0
Γκολ: 43-10
Θα είχε ενδιαφέρον όμως Στέλιο να έβαζες και τα αποτελέσματα του Πεσέιρο, που έχασε το πρωτάθλημα από τον ΟΦΗ και την Ξάνθη και από τον κόρακα στο ματς ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-1....Πέρυσι χάσαμε το πρωτάθλημα για άλλη μια φορά από το Νοέμβρη και αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό (θα έπρεπε να προσθέσεις και αυτό το αισχρό αποτέλεσμα στη λίστα) , ενώ φέτος που το ρόστερ (αν εξαιρέσεις μεμονωμένες θέσεις) είναι καλύτερο από το περυσινό , η ομάδα παίζει στα κουτουρού επειδή έχει παίκτες με σπουδαία προσωπικότητα...Ξεκαθαρίζω κάτι , αν είναι να κερδίζουμε ας παίζουμε πάντα τυχαίο ποδόσφαιρο , δεν με ενδιαφέρει , από την άλλη όμως δεν θα δώσω στον προπονητή τα εύσημα από τη στιγμή που βλέπω ότι δεν έχει περάσει τίποτα δικό του στην ομάδα και ο καθένας κάνει του κεφαλιού του...
τα ματς του τσου-λου ξεχασες να αναφερεις και το μεγαλυτερ διπλο του ΠΑΟ μετα του αγιαξ, οπως και την μεγαλυτερη εκτος εδρας νικη του παο στην ιστορια του τσουλου!!

ο πεσειρο με την ιδια ομαδα δεν μπορεσε να παει στους 16 του ουεφα ,
και με την ιδια ομαδα ο ΤΕΝ , με μονη ουσιαστικα αλλαγη του σιλβα, σε πηγε στους 16 του τσου-λου με πρωτια σε ομιλο με ιντερ(πρωταθλητια ιταλιας) , βερντερ(φιναλιστ τελικου ουεφα), και ανορθωση (πεταξε εξω τον διορισμενο πρωταθλητη ελλαδας!

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» ΒΟΜΒΑ:Τέλος ο Τεν Κάτε από τον Παναθηναϊκό!!!
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
» Τεν Κάτε πέρυσι - Τεν Κάτε φέτος
» Νόσα για Παναθηναϊκό!
» Αντίδραση από τον Παναθηναϊκό

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: