www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alexander13
Νεος
Νεος
alexander13

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Patra

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! - Σελίδα 2 Empty
21102009
ΔημοσίευσηN’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!

Με τα χειρότερα λόγια για τις προπονητικές ικανότητες και τη συμπεριφορά του Χενκ Τεν Κάτε μίλησε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ντάμε Ν’ Ντόι. Ο Σενεγαλός φορ, με δηλώσεις στην «Derby News», χαρακτήρισε τον τεχνικό των «πρασίνων» υπερόπτη και εγωκεντρικό, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα… «Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα γιατί παραχωρήθηκα στον ΟΦΗ. Για αυτό είμαι απογοητευμένος, γιατί με έστειλαν μακριά χωρίς κανένα λόγο. Δεν με κάλεσε κανείς για να μου εξηγήσει ποια ήταν η αιτία που δεν είχα θέση στην ομάδα. Θα έπρεπε να μου μιλήσουν για να καταλάβω και εγώ τους λόγους της παραχώρησής μου. Και από τον κόουτς και από το προσωπικό της ομάδας είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά τι μπορώ να κάνω; Εγώ δεν μπορώ να πάρω απάντηση στο ερώτημα αν πήγα δανεικός από τον Παναθηναϊκό ή με αγόρασε ο ΟΦΗ, γιατί είναι μια συμφωνία που έγινε μεταξύ τους. Ποτέ δεν μου είπαν. Όταν πήγα στον ΟΦΗ κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Όταν όμως είδαν ότι παίζω καλά, τότε άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο. Αυτό είναι τόσο χαζό», τόνισε αρχικά ο στράικερ της Κοπεγχάγης και συνέχισε αναφερόμενος στον Τεν Κάτε και τη σύντομη συνύπαρξή τους στο «τριφύλλι»:
«Είναι ένας… περίεργος προπονητής (σ.σ. χρησιμοποιεί μια λέξη η οποία δεν μπορεί να γραφτεί, γιατί αποτελεί πολύ βαρύ χαρακτηρισμό). Θέλει να δείχνει ότι είναι ο καλύτερος. Θέλει να φαίνεται περισσότερο αυτός από τους παίκτες. Είναι υπερόπτης, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ήρθε και κατέστρεψε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν χρησιμοποιούσε τον Ίβανσιτς. Τόσο πολλοί παίκτες ήταν στον πάγκο. Όταν ήρθε και είδε τον Σαλπιγγίδη, τον έβαλε στον πάγκο και τον «σκότωσε», αλλά ο «Σάλπι» είναι δυνατός χαρακτήρας και μπόρεσε να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο Τεν Κάτε αλλάζει συνεχώς τακτικές και παίκτες. Έτσι, όμως, η ομάδα δεν μπορεί να αποκτήσει ομοιογένεια. Κάνει πολλά λάθη και ο Παναθηναϊκός χάνει. Φαίνεται, ο κόουτς κάνει σφάλματα σε πολλά παιχνίδια»!
sprot-fm.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/PanathinaikosACAB13
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»! :: Σχόλια

παιδιά γιατί συγκίνετε τα πορτοκάλια με τα μήλα.....άλλες οι ομάδες επί πεσέιρο και άλλες επί κάτε...και μην συγκρίνετε την ιβιρική σχολή με την ολλανδική...τελείως διαφορετικές!!!!
Λοιπόν Γιώργο, άντε να το πω, για να το βγάλω κι από μέσα μου...
Ξέρεις τι πιστεύω για τον 10Κάτε? Ο τύπος είναι ΠΟΛΥ καλός προπονητής. Μάστορας στην τακτική και πολύ καλός στο διάβασμα των παιχνιδιών.
Το πρόβλημά του ξέρεις ποιο είναι?? Φέρεται σαν να έχει στα χέρια του ένα πιτμπουλ που το ρίχνει σε αγώνα, κρατώντας το από το λουρί. Δεν το αφήνει ελεύθερο να ανασάνει. Δεν αφήνει την ομάδα να παίξει, όπως θέλει αυτός μεν, αλλά...πιο ελεύθερα ρε παιδί μου.
Επειδή λέμε ότι η ομάδα κερδίζει λόγω της προσωπικότητας κάποιων παιχτών της, βρείτε μου ένα γκολ που να έγινε άναρχα, μόνο και μόνο επειδή ξέσπασε κάποιο αστέρι μας. Κανένα κύριοι, όλα τα γκολ αν τα δείτε ένα προς ένα έχουν γίνει βάση σχεδίου (αν μου ξεφεύγει κάποιο ΟΚ).
Εγώ πιστέυω το αντίθετο από αυτό που λέγεται. Η ομάδα δεν έχει ξελασπώσει φέτος από την μαεστρία κάποιου παίχτη, αλλά μόνο μέσα από το σύστημα και την τακτική.
Βεβαίως ο πιο ποιοτικός είναι αυτός που θα βρεθεί στο τέλος στην κατάλληλη θέση για να το καρφώσει.
Αυτό που θέλω είναι να διδάξει μεν τακτική αλλά να αφήσει και λίγο τους παίχτες να ανασάνουν μέσα στο γήπεδο (ΝΙΝΗΣ!!!!!), ειδικά με τους μικρότερους. Γιατί λέτε ότι ο Κάρα φαίνεται ότι δίνει πνοή στον ΠΑΟ, ενώ πολλοί από μας δεν τον πολυγουστάρουν? Γιατί δεν καλουπωνεται το τυπάκι.
Γιατί λέτε ότι κέρδισε ιντερ και βέρντερ? Γιατί σε τέτοια παιχνίδια η τακτική (σφικτοί πίσω) αποδίδει και αν σου κάτσει και το γκολ (μιλάνο), ακόμα καλύτερα.
Μην μου πείτε για βιγιαρεάλ και ατλέτικο, γιατί πιστεύω ότι ο 10 θεωρούσε ότι αυτούς τους είχε (με τον τρόπο του βέβαια, αλλά έτσι πιστεύω) και εκεί την πατήσαμε.
Με τις μικρές ομάδες λοιπόν πρέπει, κάποιοι παίκτες τουλάχιστον, να αναπνέουν, στα πλαίσια της τακτικής βέβαια, αλλά να αναπνέουν. Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά ο μπακαλόγατος δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω στους γαύρους από το να τους πει, ναι κύριοι, τακτική, αλλά βγάλτε και τον εαυτό σας στο γήπεδο. Γι' αυτό βλέπουμε γκολ από τους απόγονους τα οποία φαίνονται και κωλόφαρδα.
Τώρα πως θα γίνει αυτό, δηλαδή τακτική και σχετική ελευθερία κινήσεων??? Δεν γνωρίζω. Όπως δεν γνωρίζω πως μια εταιρία από ένα απλό μαγαζί μπορεί να γίνει πολυεθνική. Ξέρω όμως ότι πρέπει να γίνει.....
Τέλος, προς το παρών, μέχρι να πάρουμε μερικούς τίτλους, με ενδιαφέρει κι εμένα το αποτέλεσμα. Κάποιες φορές βέβαια θέλω να δω και μπάλα, αλλά όχι εις βάρος του αποτελέσματος. Μέχρι πριν την καβάλα είχα στο νου μου το 6χ6 και όχι αν έπαιξε μπάλα με την ξάνθη.....
Αυτά, γιατί μάλλον το παρακούρασα το θέμα.....
Παιδια καταρχας στις δηλωσεις N'Doy δε θα δωσω βαση. Καθε πικραμενος μπορει να λεει οτι θελει, ομως στο χερι μας ειναι να παρουμε τα λογια του στα σοβαρα η να τα αγνοησουμε. Επειδη παλι η κουβεντα γυρω απο τον Τεν Κατε πηγε. Ο ανθρωπος ηρθε περυσι με τη δικη του φιλοσοφια αλλα δεν ειχε τους παιχτες για να το δειξει οπως αυτος ηθελε μεσα στο γηπεδο. Δυστυχως για μας ομως, αντι να αποδεχτουμε την δικη του φιλοσοφια, να κανουμε υπομονη και να αναμενουμε φετος τον Παναθηναικο που αυτος θελει να μας δειξει, εχοντας πλεον τα εργαλια που θελει...τον καναμε να μπει στη Ελληνικη πραγματικοτητα. Τι λεει αυτη? Τα αποτελεσματα και μονο μετρανε. Ετσι παει περιπατο το περιφημο επιθετικο ποδοσφαιρο, πανε περιπατο οι εμπνευσεις των παιχτων...κινουμαστε βαση της τακτιτης και παμε για την νικη και μονο. Γιαυτο εβγαινε και ελεγε...νικησα αρα ειχα δικιο!! Μια ισοπαλια μας εκατσε μετα απο ενα σερι 6 νικηφορων αγωνων...ειμαστε ακομη πρωτοι...και βγηκανε ολοι να του ζητησουν το κεφαλι...δηλαδη απλα ελεος...
thanasis_ έγραψε:
Μια ισοπαλια μας εκατσε μετα απο ενα σερι 6 νικηφορων αγωνων...ειμαστε ακομη πρωτοι...και βγηκανε ολοι να του ζητησουν το κεφαλι...δηλαδη απλα ελεος...

Έχω βαρεθεί ειλικρινά αυτό το πράγμα. Αυτή την αναμονή στη γωνία για τη στραβή. Μου βγήκε η άλλη η σκατοφυλλάδα μετά από την ισοπαλία με την Καβάλα να βγάλει τον Ν'Ντοι. Γιατί δεν τον έβγαλε μετά τη νίκη με την Άεκ ή τη νίκη με την Ντιναμό? Οι παίκτες και ο προπονητής νιώθουν συνεχώς τη Δαμόκλειο Σπάθη από πάνω. Είμαστε για τα πανηγύρια, τέλος. Θα κάνουμε και την γκέλα και με τον Παοκ που θα είναι όλη δική μας και μη δω μετά κανέναν να βγει να λέει μα και μου. Οι παίκτες τρέμουν σε κάθε ματς μη γίνει η στραβή και τους κράξουν. Έτσι όχι μπάλα δε θα δούμε ούτε στον αιώνα των αιώνων αμήν, αλλά ούτε πρωτάθλημα φέτος θα δούμε πάλι.
Συγνωμη φιλαρακια μα θα το ξαναπω:
Επιτελους δεν καταλαβαινετε οτι αλλοι του υποβαλλαν ολα αυτα που ειπε ¨?
Γραψτε τους επιτελους κανονικα .Ειδικα αυτη τη κολοφυλλαδα που θελει και αυτοαποκαλειτε φιλοπαναθηναικη .Φιδι κολοβο ειναι . Αν ειναι δυνατον δεκα δωρεαν εισιτηρια να κανουν τοσο ντορο .
Κοιταχτε τις δηλωσεις του Ιβανσιντζ που τις εκανε τον ιδιο καιρο και ειχε ισως περισσοτερα παραπονα νακανει .Και αν και προκληθηκε σταθηκε κυριος .
Ποια η διαφορα ? Απεναντι τυου ειχε δημοσιογραφο (ξενο φυσικα ) και οχι υπαλληλο σε διατεταγμενη υπηρεσια.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!! ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ !!!!! ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΙΣΑΦΙ!!!!!
opws eixe pei o filos petrogoal palikaria m to pl to MME kani to mualo zele!!!!

N’ Ντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Παρόμοια θέματα

-
» ΒΟΜΒΑ:Τέλος ο Τεν Κάτε από τον Παναθηναϊκό!!!
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
» Τεν Κάτε πέρυσι - Τεν Κάτε φέτος
» Νόσα για Παναθηναϊκό!
» Αντίδραση από τον Παναθηναϊκό

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: