www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! Empty
15062010
ΔημοσίευσηΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!!

Πριν αρκετό καιρό έγραψα κάποιες σκέψεις, μέσα από τις οποίες εξήγησα γιατί ξενέρωσα κι έπαψα να ασχολούμαι με τα της ομάδας μας. Οι εξελίξεις ως τώρα με δικαιώνουν απόλυτα. Παραθέτω τα παρακάτω, για να δούμε όλοι τι συμβαίνει και γιατί είμαι τρελά ξενερωμένος και απαισιόδοξος για το μέλλον, τουλάχιστο της επόμενης σεζόν:

1. Ο Τζίγγερ κατάφερε με τακτική Βαρδή να παίξει ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι. Με τον τρόπο του "ανάγκασε" τον Πατέρα να φύγει από την προεδρία. Στη συνέχεια έδιωξε σιγά σιγά κι άλλο κόσμο. Ξεκάθαρα, ήθελε να οδηγήσει την ομάδα σε λιτή οικονομική πολιτική, όπως τα προηγούμενα χρόνια, με πρόσχημα τα νέα μέτρα της Ουέφα. Βέβαια, κανένα τσιράκι του δεν ανέφερε ότι ο νέος νόμος θα προβλέπει κάλυψη με ΑΜΚ ενός ποσοστού των ζημιών ή για την πλέον απλή λύση των χορηγιών μέσω εταιριών των μεγαλομετόχων ( έτσι θα παρουσιάζαμε κέρδη και δε θα υπήρχε πρόβλημα ) . Το πρόβλημα θα ήταν ότι η οικογένεια θα έπρεπε να βάζει κάθε χρόνο ένα ποσό μεγάλο από την τσέπη της.

2. Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, όμως, θα ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσει μια αποτυχημένη. Γιατί τότε, ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν πιο πολύ από ποτέ. Έπρεπε ο Τζίγγερ, λοιπόν, να εξασφαλίσει τη φετινή επιτυχία. Προσπάθησε, συνεπώς, να προωθήσει για πρόεδρο το Θανάσαρο, για να κατευνάσει τον κόσμο. Δεν προέβλεψε ότι ο Θανάσης είναι ο πιο άρρωστος Παναθηναϊκός κι ότι θα αρνιόταν, λέγοντας στον κόσμο την αλήθεια!!!

3. Κι έτσι, όμως, ο Τζίγγερ πίστευε ότι το πρωτάθλημα θα το καθαρίσει του χρόνου, βλέποντας τα χάλια των υπολοίπων. Μεταξύ μας, κι εγώ έτσι πίστευα μέχρι σήμερα. Σκόπευε, λοιπόν, να πουλήσει ένα μεγάλο αστέρι, να καλύψει κάποια έξοδα και να κάνει 3-4 μεταγραφούλες, για να πάει καλά η ομάδα. (Για ευρωπαϊκό όραμα ούτε συζήτηση) . Προτίμησε, μάλιστα, για να γλιτώσει λεφτά, να πάρει και έναν πάμφθηνο γυμναστή, αντί του πλέον επιτυχημένου Έμπεν, στον οποίο η ομάδα χρωστάει πολλά για τις τρομερές προετοιμασίες!

4. Μέχρι τώρα όλα καλά για το μικρό Γιαννάκη. Και για μας δεν φαίνονταν τόσο άσχημα τα πράγματα, αφού το νταμπλ πάλι φάνταζε εύκολο με τέτοιο γαύρο για αντίπαλο. Χτυπούσαν, όμως, τόσο ασχημα όλα αυτά και κυρίως το γεγονός ότι πλέον η ομάδα δε θα έχει μεγάλο όραμα για κάτι τρελό!!!

5. Κι ερχόμαστε στο σημερινό ματ του Κόκκαλη. Ξαφνικά, κι ενώ δεν το περίμενε κανείς, συμφωνία, εκτός απροόπτου, με Μαρινάκη. Αν τελικά επικυρωθεί η συμφωνία (με τον Κόκκαλη δεν είσαι ποτέ σίγουρος) , τότε ξεχάστε μας μάγκες. Θα μπουν λεφτά στο γαυρουά, θα γίνουν μεταγραφές, ο Λίνεν είναι καλός προπονητής κι επιπλέον αν επιστρέψει ο Γκαγκάτσης, ο γαύρος ξανακερδίζει τη διαιτησία, απόντος Πατέρα! Κι όλοι εμείς πάλι δε θα έχουμε μούτρα να πηγαίνουμε στις δουλειές μας!!!

Εν κατακλείδει:

- Η ομάδα διαλύθηκε, παρότι πέτυχε!
- Ως αντικαταστάτες όσων έφυγαν, ήρθαν ή θα έρθουν αμφίβολης ποιότητας άνθρωποι (μιλάω για γυμναστή, πρόεδρο, πιθανό αντικαταστάτη Λέτο ή Νίνη, ακόμη και για Νιόπλια, που ποτέ δεν έχει κάνει προετοιμασία ομάδας) .
- Το μπάτζετ από εδώ κι πέρα θα ειναι για παίκτες τύπου Ενακαρίρε και Εντόι.
- Το όραμα της ομάδας θα είναι το πρωτάθλημα και μέχρις εκεί.
- Οι Τζιγγερικοί θα μας πρήξουν ότι έχουμε οικονομική ασφάλεια και δε χρωστάμε.

Επιπλέον:

- Ο γαύρος ανασταίνεται, αν γίνει η συμφωνία με Μαρινάκη, οπότε δυναμώνει χρηματικά.
- Ο γαύρος δυναμώνει και εξωγηπεδικά με Γκαγκάτσηδες και ΣΙΑ και με απουσία Πατέρα.

Ρε μάγκες, να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους!!! Στα αρχίδια μου το πρωτάθλημα. Το ήθελα μόνο και μόνο για να μην ακούω την καζούρα των κωλόγαυρων. Όνειρό μου παραμένει να κάνω κάτι αξιόλογο εκεί που παίζεται αληθινή μπάλα, στην Ευρώπη. Τόσα χρόνια το μπάσκετ μπαίνει μέσα πολλά εκατομμύρια, αλλά καμιά deloitte δε μας τα ζαλίζει! Κι εκεί έχω δημιουργήσει την απόλυτη υπερομάδα. Όσο για τη μπάλα, κουράγιο σε όσους από εσάς αντέχουν ακόμη να ασχολούνται!!! Γιατί κάτι μου λέει ότι πριν από 2 χρόνια δεν πιάσαμε πάτο. Έχει ακόμη το βαρέλι...

ΥΓ: Όταν βρεθεί άνρθωπος σοβαρός να μας κάνει ομάδα, για την οποία θα είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, τότε θα αρχίσω να ασχολούμαι κι εγώ. Μέχρι τότε, απλά θα δηλώνω Παναθηναϊκός, θα πονάω για την ομάδα, αλλά αμφιβάλλω ακόμη κι αν θα μπορώ να βλέπω με τα πράσινα παίκτες τύπου Ζουτάουτας!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! :: Σχόλια

Αχ ρε Βάγγο, πόσο δίκιο έχεις σε ΟΛΑ όσα λες.......
Ρε βαγγέλη χίλια τα δίκηα σου ! θα ήταν και δικά μου (τα λόγια σου ) αν είχα την ευγλωτία και την οξύνειά σου !

ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ(ΜΕ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ !

ΑΛΛΑ , βρε βαγγέλη μου εδω μέσα είμαστε και μια παρεούλα την οποία κάπως ξεχάσαμε !
Κανένας πουσταράς με τα καβούρια στην τσέπη δεν είναι αξιος να μας ξενερώσει τόσο ώστε να πάψουμε και να μιλάμε με φίλους !
Να ξεδίνουμε να "τσακωνόμαστε" να γκρινιάζουμε να μονιάζουμε !
ΞΝΕΡΩΜΕΝΟΙ Η ΟΧΙ ΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ! ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ !
ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ !
ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ(ΜΕ) ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ CHAT ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ !

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ !
Αυτα που λες σωστα και ξαναδιατυπωμενα,αλλα το timing ειναι τουλαχιστον ΑΚΥΡΟ και μπορω να πω και απλα αντιπαναθηναικο γιατι δεν κοιταμε τοσο καιρο που βουλιαζει καθε μερα και πιο πολυ το καραβι,κοιταμε οτι ο θειος σχεδον τα βρηκε με τον μαρινακη..Αν ποναγε παιδια θα ποναγε μερες τωρα και στα αυτα μου τι κανει ο Κοκκαλης με τον καθενα ο μονος εχθρος της (οπως το λεει ο Ακης) <<Παναθηναικης ιδεας>> που μας ενωνει ολους ειναι η οικογενεια και θα χαρω μονο αυτον που θα πει οσα ειπες αλλα θα πει και οτι δεν προκειτε να του ριξει καμια κουπα σταχτη στα ματια γιατι οτι ειχε να μας δειξει ο Τζιγγερ μας το εδειξε και απλα δεν μας καλυπτει..Ο εχθρος δεν ειναι πλεον αορατος πρεπει να σταματησουμε να βαραμε το σαμαρι και να αρχισουμε τον γαιδαρο..
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ....ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΑ!!!
ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ , ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ...Η ΞΕΝΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΛΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΔΕΑ , ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΚΕΥΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ

ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ

ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΠΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» «Μάλλον θα μείνω»
» Ο ΜΑΝΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!
» "ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: