Πριν αρκετό καιρό έγραψα κάποιες σκέψεις, μέσα από τις οποίες εξήγησα γιατί ξενέρωσα κι έπαψα να ασχολούμαι με τα της ομάδας μας. Οι εξελίξεις ως τώρα με δικαιώνουν απόλυτα. Παραθέτω τα παρακάτω, για να δούμε όλοι τι συμβαίνει και γιατί είμαι τρελά ξενερωμένος και απαισιόδοξος για το μέλλον, τουλάχιστο της επόμενης σεζόν:
1. Ο Τζίγγερ κατάφερε με τακτική Βαρδή να παίξει ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι. Με τον τρόπο του "ανάγκασε" τον Πατέρα να φύγει από την προεδρία. Στη συνέχεια έδιωξε σιγά σιγά κι άλλο κόσμο. Ξεκάθαρα, ήθελε να οδηγήσει την ομάδα σε λιτή οικονομική πολιτική, όπως τα προηγούμενα χρόνια, με πρόσχημα τα νέα μέτρα της Ουέφα. Βέβαια, κανένα τσιράκι του δεν ανέφερε ότι ο νέος νόμος θα προβλέπει κάλυψη με ΑΜΚ ενός ποσοστού των ζημιών ή για την πλέον απλή λύση των χορηγιών μέσω εταιριών των μεγαλομετόχων ( έτσι θα παρουσιάζαμε κέρδη και δε θα υπήρχε πρόβλημα ) . Το πρόβλημα θα ήταν ότι η οικογένεια θα έπρεπε να βάζει κάθε χρόνο ένα ποσό μεγάλο από την τσέπη της.
2. Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, όμως, θα ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσει μια αποτυχημένη. Γιατί τότε, ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν πιο πολύ από ποτέ. Έπρεπε ο Τζίγγερ, λοιπόν, να εξασφαλίσει τη φετινή επιτυχία. Προσπάθησε, συνεπώς, να προωθήσει για πρόεδρο το Θανάσαρο, για να κατευνάσει τον κόσμο. Δεν προέβλεψε ότι ο Θανάσης είναι ο πιο άρρωστος Παναθηναϊκός κι ότι θα αρνιόταν, λέγοντας στον κόσμο την αλήθεια!!!
3. Κι έτσι, όμως, ο Τζίγγερ πίστευε ότι το πρωτάθλημα θα το καθαρίσει του χρόνου, βλέποντας τα χάλια των υπολοίπων. Μεταξύ μας, κι εγώ έτσι πίστευα μέχρι σήμερα. Σκόπευε, λοιπόν, να πουλήσει ένα μεγάλο αστέρι, να καλύψει κάποια έξοδα και να κάνει 3-4 μεταγραφούλες, για να πάει καλά η ομάδα. (Για ευρωπαϊκό όραμα ούτε συζήτηση) . Προτίμησε, μάλιστα, για να γλιτώσει λεφτά, να πάρει και έναν πάμφθηνο γυμναστή, αντί του πλέον επιτυχημένου Έμπεν, στον οποίο η ομάδα χρωστάει πολλά για τις τρομερές προετοιμασίες!
4. Μέχρι τώρα όλα καλά για το μικρό Γιαννάκη. Και για μας δεν φαίνονταν τόσο άσχημα τα πράγματα, αφού το νταμπλ πάλι φάνταζε εύκολο με τέτοιο γαύρο για αντίπαλο. Χτυπούσαν, όμως, τόσο ασχημα όλα αυτά και κυρίως το γεγονός ότι πλέον η ομάδα δε θα έχει μεγάλο όραμα για κάτι τρελό!!!
5. Κι ερχόμαστε στο σημερινό ματ του Κόκκαλη. Ξαφνικά, κι ενώ δεν το περίμενε κανείς, συμφωνία, εκτός απροόπτου, με Μαρινάκη. Αν τελικά επικυρωθεί η συμφωνία (με τον Κόκκαλη δεν είσαι ποτέ σίγουρος) , τότε ξεχάστε μας μάγκες. Θα μπουν λεφτά στο γαυρουά, θα γίνουν μεταγραφές, ο Λίνεν είναι καλός προπονητής κι επιπλέον αν επιστρέψει ο Γκαγκάτσης, ο γαύρος ξανακερδίζει τη διαιτησία, απόντος Πατέρα! Κι όλοι εμείς πάλι δε θα έχουμε μούτρα να πηγαίνουμε στις δουλειές μας!!!
Εν κατακλείδει:
- Η ομάδα διαλύθηκε, παρότι πέτυχε!
- Ως αντικαταστάτες όσων έφυγαν, ήρθαν ή θα έρθουν αμφίβολης ποιότητας άνθρωποι (μιλάω για γυμναστή, πρόεδρο, πιθανό αντικαταστάτη Λέτο ή Νίνη, ακόμη και για Νιόπλια, που ποτέ δεν έχει κάνει προετοιμασία ομάδας) .
- Το μπάτζετ από εδώ κι πέρα θα ειναι για παίκτες τύπου Ενακαρίρε και Εντόι.
- Το όραμα της ομάδας θα είναι το πρωτάθλημα και μέχρις εκεί.
- Οι Τζιγγερικοί θα μας πρήξουν ότι έχουμε οικονομική ασφάλεια και δε χρωστάμε.
Επιπλέον:
- Ο γαύρος ανασταίνεται, αν γίνει η συμφωνία με Μαρινάκη, οπότε δυναμώνει χρηματικά.
- Ο γαύρος δυναμώνει και εξωγηπεδικά με Γκαγκάτσηδες και ΣΙΑ και με απουσία Πατέρα.
Ρε μάγκες, να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους!!! Στα αρχίδια μου το πρωτάθλημα. Το ήθελα μόνο και μόνο για να μην ακούω την καζούρα των κωλόγαυρων. Όνειρό μου παραμένει να κάνω κάτι αξιόλογο εκεί που παίζεται αληθινή μπάλα, στην Ευρώπη. Τόσα χρόνια το μπάσκετ μπαίνει μέσα πολλά εκατομμύρια, αλλά καμιά deloitte δε μας τα ζαλίζει! Κι εκεί έχω δημιουργήσει την απόλυτη υπερομάδα. Όσο για τη μπάλα, κουράγιο σε όσους από εσάς αντέχουν ακόμη να ασχολούνται!!! Γιατί κάτι μου λέει ότι πριν από 2 χρόνια δεν πιάσαμε πάτο. Έχει ακόμη το βαρέλι...
ΥΓ: Όταν βρεθεί άνρθωπος σοβαρός να μας κάνει ομάδα, για την οποία θα είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, τότε θα αρχίσω να ασχολούμαι κι εγώ. Μέχρι τότε, απλά θα δηλώνω Παναθηναϊκός, θα πονάω για την ομάδα, αλλά αμφιβάλλω ακόμη κι αν θα μπορώ να βλέπω με τα πράσινα παίκτες τύπου Ζουτάουτας!!!
Τρι 15 Ιουν 2010, 20:30 από YIANNIS090807