www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
81 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 81 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!!

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty
23062010
ΔημοσίευσηΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!!

ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!! :: Σχόλια

g3thanasis
Απ: ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!!
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 18:57 από g3thanasis
abaddon έγραψε:
Θανάση η ΠΕΚ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΜΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!ΕΣΒΗΣΕ, ΤΕΛΟΣ!!
Σταθη το γαιτανακι των ανακοινωσεων να σταματησουν.....

ΥΣ 67 εβαλαν?που σε ποιον στο Μελλιση στο Κλειτον κοκ η στο Αντωνιου που βριζαν καποιοι ωσ Τζικερικο....δε εχω να πω κατι απλα θαυμαζω ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.....

ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ???ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ???
abaddon
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 19:00 από abaddon
Η ΠΕΚ μας κορόιδεψε???Δε βλέπω καμιά κοροιδία εγώ βλέπω μια σοβαρή πρόταση αγοράς με όλους τους κανονισμούς μια τέτοιας πρότασης.Οι κοντοί στα αρχίδια μου, γλύφουν το κοκκαλάκι του Βαρδινογιάννη.
geof1957
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 19:05 από geof1957
g3thanasis έγραψε:

ΥΣ 67 εβαλαν?που σε ποιον στο Μελλιση στο Κλειτον κοκ η στο Αντωνιου που βριζαν καποιοι ωσ Τζικερικο...

ΘΑΝΑΣΗ ΤΟ ΕΧΕΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ !
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΗΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ !

67 ΜΥΡΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΗΣ !
67 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !
67 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !
67 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ !
67 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ !
67 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ !
ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ;
g3thanasis
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 19:21 από g3thanasis
ΔΕ ψαχνω δικιο ουτε μαντης ειμαι ουτε τον πονηρο κανω....βλεπω ομως δουλεμα..ο ΠΑΟ δεν ειναι ουτε Ολυμπιακη ουτε ΟΤΕ για να τους αγορασει ο υπαλληλος με τους δικους του ορους....

ΥΣ.και εγω αν ειχα το 10% ολο αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου θα ζηταγα...1 μυριο εγω 5.5 ο ιδιοκτητης.....και θα ημουν και αρεστος στο κοσμο.....

Δε γουσταρω Βγενο κακο ειναι αυτο???τον θεωρω τσιγκινο....για τους αλλους που σερνει μαζι του ας τους δουμε πρωτα...γιατι ο Πατηρ οταν ηταν μονος του παραλιγο να το μπαταρει το κοτερο.....και εβγαινε απο πισω ο Βγενο....(καποιοι δε χαιρονται ....αποχωρω ερχομαι για το καλο της ομαδας...θα παρουμε στο τελος το πρωταθλημα...χαριζε εισητηρια για τη Ρομα κοκ)

ΥΣ επειδη δε γουσταρω το Βγενο ....ειμαι αδικος και τζικερικος???
vigor
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 20:12 από vigor
Θανάση, δεν είσαι άδικος! Αλλά νομίζω ότι παραβλέπεις κάποια πραγματάκια. Τα 67 μύρια ως ένα βαθμό σπαταλήθηκαν, αλλά αυτό έγινε για συγκεκριμένο λόγο. Ήθελαν να δείξουν ότι οι εποχές άλλξαν και ότι τα σκάνε πλέον για όποιον θέλουν. Επίσης, ξεχνάς ότι τη δεύτερη χρονιά ήρθαν παικταράδες. Πότε θυμάσαι την ομάδα με αρχηγό Εθνικής Βραζιλίας και επιθετικό τύπου Σισέ ξανά;
Τέλος, είναι τουλάχιστο άκυρο να λέμε ότι ο Βγενό δε βάζει λεφτά ή δεν έχει λεφτά κλπ. Ο Βγενό έχει λεφτά, αλλά έχει κυρίως μια τρομερή ικανότητα, την οποία και εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Μπορεί και βρίσκει ανθρώπους να βάλουν λεφτά. Κι εμένα αυτό, όχι απλά μου φτάνει, αλλά μου αρέσει και περισσότερο. Γιατί κι αν ακόμη στερέψει ο Βγενό, θα φέρει λεφτά από άλλους.
g3thanasis
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 20:30 από g3thanasis
vigor έγραψε:
Θανάση, δεν είσαι άδικος! Αλλά νομίζω ότι παραβλέπεις κάποια πραγματάκια. Τα 67 μύρια ως ένα βαθμό σπαταλήθηκαν, αλλά αυτό έγινε για συγκεκριμένο λόγο. Ήθελαν να δείξουν ότι οι εποχές άλλξαν και ότι τα σκάνε πλέον για όποιον θέλουν. Επίσης, ξεχνάς ότι τη δεύτερη χρονιά ήρθαν παικταράδες. Πότε θυμάσαι την ομάδα με αρχηγό Εθνικής Βραζιλίας και επιθετικό τύπου Σισέ ξανά;
Τέλος, είναι τουλάχιστο άκυρο να λέμε ότι ο Βγενό δε βάζει λεφτά ή δεν έχει λεφτά κλπ. Ο Βγενό έχει λεφτά, αλλά έχει κυρίως μια τρομερή ικανότητα, την οποία και εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Μπορεί και βρίσκει ανθρώπους να βάλουν λεφτά. Κι εμένα αυτό, όχι απλά μου φτάνει, αλλά μου αρέσει και περισσότερο. Γιατί κι αν ακόμη στερέψει ο Βγενό, θα φέρει λεφτά από άλλους.

ok Βαγγελη.......ας περιμενουμε
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 20:43 από ΠΕΤΡΟGOAL
θα μπειτε να τα πουμε σαν καλα παιδια στο τσατ ... ή θα ξεσπασω πανω σας Wink
g3thanasis
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 20:52 από g3thanasis
ρε μπας και ο Βγενο παει για πρωθυπουργος?????
Tropikano
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 21:24 από Tropikano
g3thanasis έγραψε:
ρε μπας και ο Βγενο παει για πρωθυπουργος?????

Απιθανο πελον,τον μισει η μιση Ελλαδα με τις ηδητικοποιησεις
abaddon
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 01:42 από abaddon
Επειδή βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω μαλακίες. οι πωλήσεις των επιχειρήσεων γίνονται στην καθαρή θέση.Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι τα 60φεύγα που ζητάει ο καραγκιόζης αλλά ένα ποσό κατά πολύ μικρότερο.Επιπλέον δε δίνει την Παιανία οπότε η αξία της επιχείρησης πέφτει ακόμα περισσότερο αφού ο αγοραστής θα επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα από την ενοικίαση και τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.Η Deloitte (την οποία επικαλείται ο Γιαννάκης) έχει τονίσει με ανακοίνωσή της πως τα ποσά που έχει υπολογίσει είναι κατά προσέγγιση και σε περίπτωση αγοραπωλησίας θα πρέπει να γίνουν νέοι υπολογισμοί.Κοινώς η εταιρία εξασφάλισε το κύρος της και ο Γιαννάκης έμεινε να εκτείθεται λέγοντας βλακείες.Ο αγοραστής (Βγενό και σία) έχει το ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα να ζητήσει την λεπτομερή αποτίμηση του "προιόντος" που αγοράζει ώστε μετά να κάνει την επίσημη προσφορά του.Στην ανακοίνωση μάλιστα που έβγαλε λέει εμμέσως πλην σαφώς πως δίνει 13εκ για την αγορά του 57% (καθαρή θέση) και τον "αέρα" που θα προκύψει από τις διαπραγματεύσεις των 2 πλευρών.Δηλαδή θα φτάσει σε περίπου ένα ποσό των 20εκ.Συν τα 23εκ που θα καλύψει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.Δηλαδή θα δώσει άμεσα περίπου 43 με 45εκ ευρώ.Δίνει έναν μήνα περιθώριο για τους ελέγχους και τις διαπραγμετεύσεις, σύνηθες διάστημα για τέτοιου είδους αγοραπωλησίες, κατά το οποίο φυσικά και θα τρέχουν τα θέματα της ομάδας αφού δε βλέπω το λόγο να γίνει κάτι διαφορετικό.Απόλυτα επίσημη και σοβαρή πρόταση που ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες αγοραπωλησίας.

Ο Γιαννάκης λοιπόν τι μας λέει?Δε γουστάρω να κάνεις αποτίμηση, έχει βγάλει ένα πράμα η Deloitte (το οποίο αποκηρρύσει και η ίδια) και θα βασιστούμε σε αυτό.Πρώτη μαλακία.Δίνω 2 μέρες για πρόταση, χωρίς ελέγχους χωρίς τίποτα (μην προλάβεις κιόλας να μου βγάλεις και τίποτα άλλες εκπλήξεις στη φόρα).Σε δύο μέρες δεν κάνεις πρόταση ούτε για αγορά αποχυμωτή Mulinex.Δεύτερη μαλακία.

Συμπέρασμα.Ο Τζίγκερ είναι άσχετος από επιχειρήσεις και το πως λειτουργούν, οπότε καλύτερα να πάει να αλλάξει κανένα μπουζί (σενάριο που δε συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες)
Ή ο Τζίγκερ μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί και δεν πουλάει αλλά το παίζει και μάγκας και large και γαμάω και σας έχω χεσμένους.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Σ'ΑΥΤΗΝ, ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ BUDGET ΤΩΝ 5ΕΚ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
Tropikano
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 13:09 από Tropikano
Υπαρχει ενα σεναριο που το σκεφτηκα σημερα και ειναι και αυτο απαισιοδοξο..Για την μαγκια του και για το μισος που προφανος μας εχει ειναι ικανος να ξεπουλησει σε καμια πολυεθνικη την ομαδα και να μας αφησει μαλακες να ψαχνομαστε!!
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 15:03 από g3thanasis
Tropikano έγραψε:
Υπαρχει ενα σεναριο που το σκεφτηκα σημερα και ειναι και αυτο απαισιοδοξο..Για την μαγκια του και για το μισος που προφανος μας εχει ειναι ικανος να ξεπουλησει σε καμια πολυεθνικη την ομαδα και να μας αφησει μαλακες να ψαχνομαστε!!

πολυεθνικη ειναι η Βιαμαξ????
geof1957
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 15:09 από geof1957
g3thanasis έγραψε:

πολυεθνικη ειναι η Βιαμαξ????

που την θυμηθηκες την βιαμαξ ρε θαναση ;
που κολαει αυτη ;

παντως ο αντωνης μαλον καμιά ενικ ή καμια αραμκο εννοουσε !
οσο για την βιαμαξ . εταιρεια εισαγωγησ αυτοκινητων και δη φορτηγων και λεωφορειων ηταν !
δεν κατεχω αν υπαρχει ακομα !
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 15:24 από g3thanasis
ξερω εγω στο ασχετο το ειπα για να κανω πλακα στον Αντωνη...που ειδε πολυεθνικη...και στεναχωρηθηκε αμα ειναι να γλιτωσουμε απο το Τζιγγερ...ας πεσουμε και στον Βαρδη...η στον Παυλο...η στον Θαναση...αλλα οχι σε αλλο απογονο Δημητρη.......διαβασες αυτο που εβαλα γιατι ρε Παυλο???
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 15:36 από g3thanasis

Στην Κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων

«Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεται να προσπαθήσεις. Να έχεις όραμα, αφοσίωση και πίστη.
Είμαστε υπερήφανοι που, συνεπείς στις αρχές μας, κατορθώσαμε να οδηγήσουμε τη ΒΙΑΝΕΞ στην κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων. Είναι η δικαίωση μιας πολύχρονης προσπάθειας που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά, και παράλληλα η συμβολή μας στην εθνική οικονομία.

Επιδίωξή μας, είναι η ΒΙΑΝΕΞ να παραμένει μια πρωτοπόρος φαρμακευτική βιομηχανία και γι’ αυτό, στηριγμένοι σε στέρεες βάσεις, η ματιά μας είναι στραμμένη πάντα μπροστά.

Οι αποτελεσματικές συνεργασίες με εταιρείες διεθνούς κύρους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, μας επιτρέπουν τη διαρκή ανάπτυξη τεχνογνωσίας και την εξέλιξη προϊόντων.

Πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας είναι άλλωστε και η συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού μας, προσεκτικά επιλεγμένου για την επαγγελματική του υπευθυνότητα.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της ΒΙΑΝΕΞ, σε εφαρμογή μελετημένων στρατηγικών σχεδιασμών, προδιαγράφει την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και τη διατήρηση της κορυφαίας της θέσης.
Μιας θέσης που δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά όραμα δημιουργίας.»

geof1957 ..http://www.vianex.gr/Default.aspx?ID=13......ειναι πολυεθνικη????να το ριξουμε και λιγο εξω φιλε μου....καταλαβαινεις που το παω......http://www.moh.gr/resources/ se ayto.........viamoto.....
geof1957
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 15:42 από geof1957
g3thanasis έγραψε:

geof1957 ..http://www.vianex.gr/Default.aspx?ID=13......ειναι πολυεθνικη????να το ριξουμε και λιγο εξω φιλε μου....καταλαβαινεις που το παω......http://www.moh.gr/resources/ se ayto.........viamoto.....

ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ( VIAMOTO) ΆΛΛΑΞΕ ΣΕ : (ΟΧΙ ΡΕ ) ΓΑΜΩΤΟ!
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 16:29 από g3thanasis
geof1957 έγραψε:
g3thanasis έγραψε:

ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ( VIAMOTO) ΆΛΛΑΞΕ ΣΕ : (ΟΧΙ ΡΕ ) ΓΑΜΩΤΟ!

xaxaxaxaxaxaxa
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 13:39 από ΠΕΤΡΟGOAL
Καθίστε στο ίδιο τραπέζι»

Την πρόθεσή τους να φέρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο ανακοίνωσαν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού Π. Δάβαρης, Μ. Ζολώτας, Γ. Νίκας, Γ. Ξυλάς.

«Η επόμενη ημέρα φαίνεται, δυστυχώς, πως δεν μας χωράει όλους ταυτόχρονα», τονίζουν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού και συνεχίζουν αφήνοντας αιχμές για τη στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Έχουμε όλοι μας πουλήσει και αγοράσει αρκετές εταιρίες για να αναλωνόμαστε σε κουβέντες για το αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα είτε ακόμη χειρότερα να αμφισβητούμε παγκοσμίως γνωστές και πάγιες πρακτικές αγοροπωλησιών. Αυτά δεν μπορούν να γίνουν με αντεγκλήσεις και υπονοούμενα, γι’ αυτό και ήταν ατυχές το κλείσιμο της τελευταίας επιστολής του Γιάννη Βαρδινογιάννη, που αόριστα δήλωσε ότι κάποιοι εξ’ ημών παίζουμε κάποιο παιχνίδι σε βάρος του Παναθηναϊκού».

Τέλος, όπως λένε, θα αναλάβουν σύντομα πρωτοβουλίες ώστε να φέρουν τον πωλητή και τον αγοραστή σε απευθείας διαπραγμάτευση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ.κ. Π. ΔΑΒΑΡΗ, Μ. ΖΟΛΩΤΑ, Γ. ΝΙΚΑ, Γ. ΞΥΛΑ.

Δεν βρίσκουμε πια λόγια. Ίσως και να τα εξαντλήσαμε όλες αυτές τις ημέρες, προσπαθώντας να διασώσουμε την έννοια και την ουσία της Παναθηναϊκής πολυμετοχικότητας. Αφού λοιπόν αναζητήσαμε μαζί με συναδέλφους μας μάταια μια συνισταμένη για την κοινή πορεία που υποσχεθήκαμε πριν από δύο χρόνια, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Η επόμενη ημέρα φαίνεται δυστυχώς, πως δεν μας χωράει όλους ταυτόχρονα. Αυτό που απομένει είναι μέσα από μια σύντομη, πολιτισμένη, καθαρή και δίκαιη για όλους διαδικασία να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για τον
Παναθηναϊκό. Και αυτό δεν πρέπει να εξελιχθεί σ’ ένα παιχνίδι που θα αναδείξει νικητές και ηττημένους. Μια τέτοια διαδικασία εξ΄ ορισμού στρεβλώνει τους όρους διαπραγμάτευσης και το τίμημα μιας ενδεχόμενης αγοροπωλησίας, δημιουργεί απωθημένα και «καίει» εφεδρείες που θα μπορούσαν στο μέλλον και υπό άλλες συνθήκες να αποδειχθούν πολύτιμες για τον Παναθηναϊκό.

Στο δια ταύτα, είναι θεμιτό κάποιος να ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού και είναι σκόπιμο να αφήσουμε την διαπραγμάτευση να εξελιχθεί ώστε ακόμη και αν τελικά δεν ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία ο κόσμος να γνωρίζει ότι η προσπάθεια έγινε αλλά δεν τελεσφόρησε και για ποιους λόγους δεν έγινε αυτό. Είναι ανούσιο να αναλωνόμαστε σε μια κουβέντα για το αν είναι πιο πρόθυμος ο πωλητής ή ο
αγοραστής. Η ίδια η διαδικασία θα καταδείξει τελικά την αξιοπιστία της κάθε πλευράς.

Είτε προηγηθεί είτε ακολουθήσει τον έλεγχο της εταιρίας από τους Ορκωτούς λογιστές μια πρόταση με ένα συγκεκριμένο τίμημα, έστω και υπό την αίρεση των αποτελεσμάτων του ελέγχου, θα πρέπει να υπάρξει όπως επίσης θα υπάρξει και ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές του αγοραστή. Έχουμε όλοι μας πουλήσει και αγοράσει αρκετές εταιρίες για να αναλωνόμαστε σε κουβέντες για το αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα είτε ακόμη χειρότερα να
αμφισβητούμε παγκοσμίως γνωστές και πάγιες πρακτικές αγοροπωλησιών. Δεν είμαστε στο σχολείο για να λέμε ό ένας στον άλλο «πες εσύ!» «όχι πες εσύ πρώτα!», όχι όταν συζητάμε για την επόμενη μέρα και το μέλλον του Παναθηναϊκού μας που αποδεδειγμένα όλοι αγαπούμε και στον οποίο έχουμε όλοι, στο μέτρο της μέχρι σήμερα εμπλοκής και των δυνατοτήτων του ο καθένας, προσφέρει.

Και όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν με αντεγκλήσεις και υπονοούμενα γι’ αυτό και ήταν ατυχές το κλείσιμο της τελευταίας επιστολής του Γιάννη Βαρδινογιάννη που αόριστα δήλωσε ότι κάποιοι εξ’ ημών παίζουμε κάποιο
παιχνίδι σε βάρος του Παναθηναϊκού. Τις επόμενες ημέρες, μαζί με άλλους μετόχους που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις και τους ίδιους προβληματισμούς, θα αναλάβουμε εκ νέου πρωτοβουλία ώστε να φέρουμε τον πωλητή και τον αγοραστή σε απ’ευθείας διαπραγμάτευση.

Όλοι μας κρινόμαστε από τον κόσμο που είναι ο απώτατος θεματοφύλακας της Παναθηναϊκής ιδέας και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων καθαρά και Παναθηναϊκά.
abaddon
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 13:42 από abaddon
Ο κλοιός σφίγγει.Εν τω μεταξύ πληθαίνουν οι φήμες πως το deal έχει κλείσει και απλά ο Βαρδινογιάννης θέλει να αποχωρήσει ένδοξα και με ψηλά το κεφάλι, κλείνοντας και μερικές μεγάλες μεταγραφές.
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 14:24 από YIANNIS090807
Πω πω πω ρε παιδάκι μου, ούτε ο......Βγενό αν την έγραφε δεν θα τα έλεγε τόσο καλά.......
Αμφιβάλει κανείς ότι η ανακοίνωση είναι πίεση προς τον τζίγκερ να αφήσει τις παπαριές και να πουλήσει?????
geof1957
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 14:28 από geof1957

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΣ , ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ !
ΚΑΤΙ Η "ΣΦΙΚΤΗ " ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΛΑΣΤΡΩΝ , ΚΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΕΛΑΝΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 1-3 ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ !
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 14:46 από ΠΕΤΡΟGOAL
abaddon έγραψε:
Ο κλοιός σφίγγει.Εν τω μεταξύ πληθαίνουν οι φήμες πως το deal έχει κλείσει και απλά ο Βαρδινογιάννης θέλει να αποχωρήσει ένδοξα και με ψηλά το κεφάλι, κλείνοντας και μερικές μεγάλες μεταγραφές.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ "ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ"
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 16:00 από thanasis_
Εχουμε παρα πολλα επισοδια ακομη....και ο Παυλος δεν εχει μιλησει...δεν μπορει να συνεχισει να μενει αμετοχος...και οταν αρχισει και αυτος να μιλαει...τοτε θα εχουμε νεα πανηγυρια....
g3thanasis
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 16:13 από g3thanasis
thanasis_ έγραψε:
Εχουμε παρα πολλα επισοδια ακομη....και ο Παυλος δεν εχει μιλησει...δεν μπορει να συνεχισει να μενει αμετοχος...και οταν αρχισει και αυτος να μιλαει...τοτε θα εχουμε νεα πανηγυρια....

Δηλ συνονόματε ο Βαρδης μιλησε???σε αυτο που θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι ο κλοιος σφιγγει και το μπαμ δε θα αργησει να γινει.....deal...δε το πιστευω ......

ΥΣ.Μου κανει εντυπωση ομως για ποιο λογο οι κοντοι ειναι στο πλευρο της οικογενειας...
Δημοσίευση Δευ 28 Ιουν 2010, 16:21 από thanasis_
Συνονοματε....εσυ πιστευεις πως τοσο καιρο ο τζιγγερ μιλαει? Ο Βαρδης κανει παιχνιδι...οι κοντοι ειναι με την οικογενεια γιατι εχουν και οι 2 κοινο εχθρο...επι της ουσιας δεν τους χωριζει κατι με την οικογενεια...με τον Βγενοπουλο ομως πολλα...

ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
»  Η ώρα του Πατέρα και του «Βγενό» 8/9/2010 3:54:50 μμ. Από Καρπετόπουλο
» Με «Βγενό» για το «διπλό»! 14 Μαρ, 11:18 Από sportdogteam
» ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΡΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΒΓΕΝΟ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ;
» ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ
» Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: