www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 Empty
13092010
ΔημοσίευσηO Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

Την πρώτη του συνέντευξη από την στιγμή της επιστροφής του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει σήμερα -αποκλειστικά- στον NOVAΣΠΟΡ FΜ 94.6 ο Νικόλας Πατέρας.

Συντονιστείτε στους ‘’94.6’’ στις 12.35 για να ακούσετε τον ισχυρό άνδρα του τριφυλλιού να τοποθετείται για όλα τα θέματα της ομάδας και όχι μόνο.

«Κατά την άποψη μου ήταν πέναλτι η φάση με τον Άρη, είδαμε τον Βύντρα να παίρνει την εσωτερική και να πέφτει. Και πέρυσι στον αγώνα με τη Ρόμα ο Νίνης πήρε παρόμοιο πέναλτι»

«Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός παράπονα με τον Δαλούκα και δεν τα είπαμε. Έδινε κάρτες σαν τα γαρύφαλλα, αλλά δεν τα κοινοποιήσαμε. Η διαιτησία ήταν όντως μέτρια αλλά παίξαμε καλύτερα από τον Άρη»

«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που είναι και φίλος μου είπε τα αυτονόητα και συμφωνώ. Διαφωνώ στο να δυναμιτίζουμε το κλίμα από την 2η αγωνιστική είναι επικίνδυνο»

«Μας δίνεται η ευκαιρία να πάμε μπροστά. Υπάρχουν άφθαρτα πρόσωπα στο ποδόσφαιρο, δεν έχουμε κλέψει πρωταθλήματα ο ένας από τον άλλο. Μιλήσαμε με τον κ. Μαρινάκη και του πρότεινα πριν μία εβδομάδα να βγούμε από κοινού στην τηλεόραση και να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι το ποδόσφαιρο γύρισε σελίδα».

«Πέρυσι δεν είδαμε τα εγκλήματα που έχουμε δει στο παρελθόν. Δεν είδαμε Παπουτσέλη, Καζναφέρη και Σκουφίτσα που αλλοίωναν αποτελέσματα. Εγώ λέω με τον Ολυμπιακό μαζί να αλλάξουμε σελίδα. Οι δύο μεγάλες οικονομικά ομάδες πρέπει να κάνουν την αρχή και να δώσουν το παράδειγμα».

«Δεν έγινε κανένα μυστικό γεύμα με τον Πλατινί. Μας προσκάλεσε και δεχτήκαμε. Εγώ ως πρόεδρος του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και ο κ. Μαρινακής ως πρόεδρος της Σουπερ Λίγκας».

«Εγώ ρώτησα τον κ. Μαρινάκη και μου είπε ότι ο Ολυμπιακός έκρινε ότι ο κ. Γκαγκάτσης ήταν χρήσιμος για να λύσουμε κάποια νομικά θέματα. Αν τα βλέπουμε καλόπιστα δεν έχουμε πρόβλημα. Εγώ λέω γυρνάμε σελίδα κοιτάμε μπροστά»
«Είναι καλύτερα η διαιτησία να μείνει στην ΕΠΟ. Σε αντίθετη περίπτωση κάθε παράγοντας της Λίγκας θα προσπαθούσε να βάλει το δάχτυλο του στο μέλι. Ο κ. Πιλάβιος έχει κάνει ουσιαστικά βήματα για το ποδόσφαιρο. Είναι έντιμός και έχει την εκτίμηση των ευρωπαίων παραγόντων»

«Είναι ένας άνθρωπος που βάζει τα λεφτά του και θέλει να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν ο κ. Μαρινάκης αποφασίσει ότι θέλει να βγούμε μπροστά και να σταματήσουμε αυτούς που τρέφονται από το ποδόσφαιρο εγώ είμαι μαζί του».

«Τελευταία φορά μιλήσαμε χθες με τον κ. Μαρινάκη. Του είπα τη γνώμη μου. Να μην δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα. Μου είπε ότι έχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου αλλά κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να μας φέρουν σε σύγκρουση. Τα λαμόγια πρέπει να μείνουν μακριά. Δεν μιλάω μόνο για παράγοντες της διαιτησίας. Μπορεί να είναι οπαδικές εφημερίδες. Είναι ένας ευρύς κύκλος. Αν δεν αλλάξουμε σελίδα μπορεί να θρηνήσουμε θύματα».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό

«Από τις δηλώσεις που έκανα στην Παιανία είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτά θα τηρηθούν. Δεν έχω διάθεση να τσακώνομαι με κανέναν. Το μόνο θέμα που δημιουργήθηκε ήταν αυτές οι ανοησίες που δημιουργήθηκαν με την Εθνική ομάδα και λύθηκαν με την παρέμβαση του κ. Αντωνίου.

Για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

«Νομίζω ότι θα σταθούμε αξία στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης»
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 :: Σχόλια

ΠΕΤΡΟGOAL
Απ: O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Δημοσίευση Δευ 13 Σεπ 2010, 13:48 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ... ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ....
akisdelphi
Απ: O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Δημοσίευση Δευ 13 Σεπ 2010, 16:54 από akisdelphi
Πατέρας Νικόλας .-

O Πατέρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Ο Σισέ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!
» Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)
» ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
» Πατέρας για όλα
» Πατέρας για όλα...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: